holocast_666 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به مهندسین مواد. من توی صنعت ریخته گری دقیق کار میکنم خوشحال میشم در این زمینه برای افزایش آگاهیهای خودم و دیگران بتونم کمکی کنم. :icon_pf (44): البته اگه کاری داشتید همین ایدی رو توی یاهو مسنجر ثبت کنید و پیام بگذارید. holocast_666. لینک به دیدگاه
holocast_666 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان هم رشته ای خصوصا راحله جان. میگم راحله خانم من توی صنعت ریخته گری دقیق کار میکنم اگه مدیر بازنشسته هستی میتونی اطلاعات فنی در رابطه با مهندسی مواد ریخته گری به من بدی؟ همین آیدی رو توی مسنجر ثبت کن و پیام بذار. holocast_666 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلاممممممممممم خیلی وقته اینجا نیومدمااااا اخییییی یادش بخیر سلاااااااااام ترنج جان خوبی؟ کجاییی دخمل ؟ کم پیداییی بشدت :rose: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به مهندسین مواد. من توی صنعت ریخته گری دقیق کار میکنم خوشحال میشم در این زمینه برای افزایش آگاهیهای خودم و دیگران بتونم کمکی کنم. :icon_pf (44): البته اگه کاری داشتید همین ایدی رو توی یاهو مسنجر ثبت کنید و پیام بگذارید. holocast_666. اینم بگم دنبال یه خانم مهندس ترجیحا موادی واسه ازدواج میگردم متشکرم. سلام خوش آمدین خوشحال میشیم در بخش ریخته گری این تالار حضور مثبتتون رو ببینیم در آخر لطفا قوانین تالار رو مطالعه کنید و مطابق قوانین تالار و بجا پست بزارید :rose: سلام به همه دوستان هم رشته ای خصوصا راحله جان. میگم راحله خانم من توی صنعت ریخته گری دقیق کار میکنم اگه مدیر بازنشسته هستی میتونی اطلاعات فنی در رابطه با مهندسی مواد ریخته گری به من بدی؟ همین آیدی رو توی مسنجر ثبت کن و پیام بذار. holocast_666 دوست عزیز من گرایشم سرامیک هست و متاسفانه اطلاعاتی از ریخته گری ندارم امیدوارم دوستان دیگه بتونن کمکتون کنن موفق باشید :rose: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ راحله ژونم شطولی؟؟؟؟ به به بببین کی اینجاسسسسسسسسسسسسسسسس :aghosh: خوبم عسیسم خودت شطوریاییی؟ دلم واست یه فسقلی شده بود:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ به به بببین کی اینجاسسسسسسسسسسسسسسسس :aghosh: خوبم عسیسم خودت شطوریاییی؟ دلم واست یه فسقلی شده بود:aghosh: منم همینطول شه خبرا؟؟؟ بازنشسته شدی زدی تو کار درس و مشخ کی بریم برا ناکوت؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ منم همینطول شه خبرا؟؟؟ بازنشسته شدی زدی تو کار درس و مشخ:4chsmu1: کی بریم برا ناکوت؟؟؟ فدات بجم :aghosh: خبری نیس فهلا که هنوز بطور کامل نزدم تو کارش هر وخت بگی سراپا در خدمتم :ws17::ws17: آییییییییییییی شولوخ :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به مهندسین مواد. من توی صنعت ریخته گری دقیق کار میکنم خوشحال میشم در این زمینه برای افزایش آگاهیهای خودم و دیگران بتونم کمکی کنم. :icon_pf (44): البته اگه کاری داشتید همین ایدی رو توی یاهو مسنجر ثبت کنید و پیام بگذارید. Holocast_666. خوش آمدید دوست عزیز امیدوارم از علم و تجربه شما در این انجمن بنده و دوستان بهره مند شویم بخش آخر پست شما ویرایش شد، لطفا قوانین انجمن را مد نظر قرار دهید. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بکس من دارم کم کم مهندس میشم اما هیچی از مواد بارم نیس. آخه بی علاقه وارد این رشته شدم.الانم مجبورم ادامش بدم و بزور لیسانس رو بگیرم. یکم راهنماییم کنین روحیم خیلی خرابه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بکس من دارم کم کم مهندس میشم اما هیچی از مواد بارم نیس. آخه بی علاقه وارد این رشته شدم.الانم مجبورم ادامش بدم و بزور لیسانس رو بگیرم. یکم راهنماییم کنین روحیم خیلی خرابه سلام دوست عزیز انشالا که موفق باشی:rose: رشته مواد و متالورژی جز رشته های خیلی خوب محسوب میشه که واقعا جای پیشرفت داره الان اگه ترمهای اول باشین بیشتر دروس پایه و عمومی هستن و چیزی از رشتتون نمیدونین اما 4 به بعد هم علاقه پیدا میکنین هم رشتتو شناختی بهرحال امیدوارم موفق باشید:rose: 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام راحله جان من ترم 10هستم.بخاطر همین عدم علاقه هم انقدر درسام طول کشیده. کاملا رشتمو شناختم. البته از قبل علاقم بیشتر شده اما بازم کمه. ممنون از راهنماییت 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام راحله جان من ترم 10هستم.بخاطر همین عدم علاقه هم انقدر درسام طول کشیده. کاملا رشتمو شناختم. البته از قبل علاقم بیشتر شده اما بازم کمه. ممنون از راهنماییت خوب دوست خوبم گرایشتو تو ارشد تغییر بده یا حتی رشتتو تغییر بده امیدوارم موفق بشی:rose: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشید اینجا ناهار میدن؟؟؟؟ آره چرا که نه پیمان قراره مهمونی بده 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ آره چرا که نه پیمان قراره مهمونی بده وای وای چه کسی! شولوخات خودم خومشزه تره! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ وای وای چه کسی!:viannen_38: شولوخات خودم خومشزه تره! یعنی انقد خسیسه؟ ای جان نیگا شوکولات خوردنشو :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Roozbeh69 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ اينجا هميشه اينقدر خلوته يا نه ، اين روزا داريد خونه تكوني ميكنيد، وقت نداريد؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سلام آقا روزبه فکر کنم همه درگیر خونه تکونی شدن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده