.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قوبونه تو مامی جونم :aghosh: مامی حمایتم کنی ها یوخت دیدی محمد منو شوت کرد بیرونا ...... چنا گلیه می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه می تونه دخمل منو بیرون کنه کچلش می کنم..................... 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 چنا گلیه می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه می تونه دخمل منو بیرون کنه کچلش می کنم..................... قوبونه تو بشم من که حمایتم میکنی:aghosh: آره 1 دونه مو هم واسش نذار چخد باحاله 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قوبونه تو بشم من که حمایتم میکنی:aghosh: آره 1 دونه مو هم واسش نذار چخد باحاله قلبون خنده های قشنگت بشم من :aghosh: پس چی مامانتو دست کم گرفتی؟؟؟؟؟ کجا در رفت ترسید؟؟؟؟؟:167: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قلبون خنده های قشنگت بشم من :aghosh:پس چی مامانتو دست کم گرفتی؟؟؟؟؟ کجا در رفت ترسید؟؟؟؟؟:167: خدا نکنه عسیسم :aghosh: ما مخلص مامی جونمونم هستیم دربست نه این بنده خدا یه سره و هزار تا سودا هم تو گفتگو آزاده هم رو صندلیه هم مشکل فنی درست میکنه هم جواب پیام بچه ها رو میده و ........... خدایییییی خیلی گناه داره دلم 1 لحظه واسش سوخت 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خدا نکنه عسیسم :aghosh:ما مخلص مامی جونمونم هستیم دربست نه این بنده خدا یه سره و هزار تا سودا هم تو گفتگو آزاده هم رو صندلیه هم مشکل فنی درست میکنه هم جواب پیام بچه ها رو میده و ........... خدایییییی خیلی گناه داره دلم 1 لحظه واسش سوخت ای بابا عوض این که محمدو بسوزونیم دل خودمون سوخت 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 ای بابا عوض این که محمدو بسوزونیم دل خودمون سوخت اوخی ببقچید مامی جونم الان داری میبینی که چه خبره این انصاف نیس واقعا باید درک کنن بچه ها 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 اوخی ببقچید مامی جونم الان داری میبینی که چه خبره این انصاف نیس واقعا باید درک کنن بچه ها آله می دونم عسلم ما هم شوخی کردیم خو 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 آله می دونم عسلم ما هم شوخی کردیم خو من قوبونه تو بشم عجقم :aghosh:من تورو خوب میشناسمت مامی جونم نگو اینو من تورو نگفتم هویجوری داشتم درد و دل میکردم 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 من قوبونه تو بشم عجقم :aghosh:من تورو خوب میشناسمت مامی جونم نگو اینو من تورو نگفتم هویجوری داشتم درد و دل میکردم قلبون قند عسلم برم با اون دل کوچیکش.....:aghosh: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قلبون قند عسلم برم با اون دل کوچیکش.....:aghosh: فدات عزیزم :aghosh: راستی مامی ترم سال آخری نه؟ :w127: به فکر ارشد هم هستی یا نه؟ 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 فدات عزیزم :aghosh: راستی مامی ترم سال آخری نه؟ :w127: به فکر ارشد هم هستی یا نه؟ نه عزیزم ترم 7ام 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 نه عزیزم ترم 7ام اوهوم ایشالا که با موفقیت فارغ التحصیل بشی بهدشم یه شیرینی توپ به دخملت بدی 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 آذر، 2010 اوهوم ایشالا که با موفقیت فارغ التحصیل بشی بهدشم یه شیرینی توپ به دخملت بدی حتما عسیسمممممممممممممم...............:aghosh::rose::4uboxsmiley: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 آذر، 2010 اه اه چقدر دو نفره از هم تعریف کردن اومدم ببینم شما یه لیوان آب خنک دارین اینجا؟ :mpr: همینجوریش فعلاً جزغاله شدیم، بیام تو تفریح و سرگرمی که ... :imoksmiley: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 آذر، 2010 سیلامممممممممممم راحله جونم تجایی؟ بیا که اومدمممممممممممممممم 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 26 آذر، 2010 اه اه چقدر دو نفره از هم تعریف کردن اومدم ببینم شما یه لیوان آب خنک دارین اینجا؟ :mpr: همینجوریش فعلاً جزغاله شدیم، بیام تو تفریح و سرگرمی که ... :imoksmiley: محمد من میخواستم بهت رحم کنم دیگه نیام تو صندلی داغ بسوزونمت اما خودت شروع کردیا یادت باشه آب هم صبر کن کتری داره جوش میاد واست میارم 1 لیوانشو سیلامممممممممممم راحله جونم تجایی؟ بیا که اومدمممممممممممممممم شلام شلام یوحی خانومم خوفیییییییییی؟ :aghosh: من اینجام تو کوژا رفتی؟
Yuhana 12780 ارسال شده در 26 آذر، 2010 شلام شلام یوحی خانومم خوفیییییییییی؟ من اینجام تو کوژا رفتی؟ سیلام عسل دیجه اومدممممممممممممممم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 دی، 2010 یه بستنی با طعم بادمجون لطفا!!! چیز دیگه نبود سفارش بدی؟ تو هم این درس خوندنه زیاد بهت فشار آورده ها. بابا تازه اولشه 1
ارسال های توصیه شده