.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قوبونه تو مامی جونم :aghosh: مامی حمایتم کنی ها یوخت دیدی محمد منو شوت کرد بیرونا ...... چنا گلیه می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه می تونه دخمل منو بیرون کنه کچلش می کنم..................... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ چنا گلیه می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه می تونه دخمل منو بیرون کنه کچلش می کنم..................... قوبونه تو بشم من که حمایتم میکنی:aghosh: آره 1 دونه مو هم واسش نذار چخد باحاله 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قوبونه تو بشم من که حمایتم میکنی:aghosh: آره 1 دونه مو هم واسش نذار چخد باحاله قلبون خنده های قشنگت بشم من :aghosh: پس چی مامانتو دست کم گرفتی؟؟؟؟؟ کجا در رفت ترسید؟؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قلبون خنده های قشنگت بشم من :aghosh:پس چی مامانتو دست کم گرفتی؟؟؟؟؟ کجا در رفت ترسید؟؟؟؟؟:167: خدا نکنه عسیسم :aghosh: ما مخلص مامی جونمونم هستیم دربست نه این بنده خدا یه سره و هزار تا سودا هم تو گفتگو آزاده هم رو صندلیه هم مشکل فنی درست میکنه هم جواب پیام بچه ها رو میده و ........... خدایییییی خیلی گناه داره دلم 1 لحظه واسش سوخت 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خدا نکنه عسیسم :aghosh:ما مخلص مامی جونمونم هستیم دربست نه این بنده خدا یه سره و هزار تا سودا هم تو گفتگو آزاده هم رو صندلیه هم مشکل فنی درست میکنه هم جواب پیام بچه ها رو میده و ........... خدایییییی خیلی گناه داره دلم 1 لحظه واسش سوخت ای بابا عوض این که محمدو بسوزونیم دل خودمون سوخت 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ای بابا عوض این که محمدو بسوزونیم دل خودمون سوخت اوخی ببقچید مامی جونم الان داری میبینی که چه خبره این انصاف نیس واقعا باید درک کنن بچه ها 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اوخی ببقچید مامی جونم الان داری میبینی که چه خبره این انصاف نیس واقعا باید درک کنن بچه ها آله می دونم عسلم ما هم شوخی کردیم خو 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ آله می دونم عسلم ما هم شوخی کردیم خو من قوبونه تو بشم عجقم :aghosh:من تورو خوب میشناسمت مامی جونم نگو اینو من تورو نگفتم هویجوری داشتم درد و دل میکردم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ من قوبونه تو بشم عجقم :aghosh:من تورو خوب میشناسمت مامی جونم نگو اینو من تورو نگفتم هویجوری داشتم درد و دل میکردم قلبون قند عسلم برم با اون دل کوچیکش.....:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قلبون قند عسلم برم با اون دل کوچیکش.....:aghosh: فدات عزیزم :aghosh: راستی مامی ترم سال آخری نه؟ :w127: به فکر ارشد هم هستی یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ فدات عزیزم :aghosh: راستی مامی ترم سال آخری نه؟ :w127: به فکر ارشد هم هستی یا نه؟ نه عزیزم ترم 7ام 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نه عزیزم ترم 7ام اوهوم ایشالا که با موفقیت فارغ التحصیل بشی بهدشم یه شیرینی توپ به دخملت بدی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اوهوم ایشالا که با موفقیت فارغ التحصیل بشی بهدشم یه شیرینی توپ به دخملت بدی حتما عسیسمممممممممممممم...............:aghosh::rose::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اه اه چقدر دو نفره از هم تعریف کردن اومدم ببینم شما یه لیوان آب خنک دارین اینجا؟ :mpr: همینجوریش فعلاً جزغاله شدیم، بیام تو تفریح و سرگرمی که ... :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ سیلامممممممممممم راحله جونم تجایی؟ بیا که اومدمممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اه اه چقدر دو نفره از هم تعریف کردن اومدم ببینم شما یه لیوان آب خنک دارین اینجا؟ :mpr: همینجوریش فعلاً جزغاله شدیم، بیام تو تفریح و سرگرمی که ... :imoksmiley: محمد من میخواستم بهت رحم کنم دیگه نیام تو صندلی داغ بسوزونمت اما خودت شروع کردیا یادت باشه آب هم صبر کن کتری داره جوش میاد واست میارم 1 لیوانشو سیلامممممممممممم راحله جونم تجایی؟ بیا که اومدمممممممممممممممم شلام شلام یوحی خانومم خوفیییییییییی؟ :aghosh: من اینجام تو کوژا رفتی؟ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ شلام شلام یوحی خانومم خوفیییییییییی؟ من اینجام تو کوژا رفتی؟ سیلام عسل دیجه اومدممممممممممممممم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یه بستنی با طعم بادمجون لطفا!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ یه بستنی با طعم بادمجون لطفا!!! چیز دیگه نبود سفارش بدی؟ تو هم این درس خوندنه زیاد بهت فشار آورده ها. بابا تازه اولشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده