mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ دستت طلا داداش محسن:dancegirl2: سیلاملکم به همه کسی نیست ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead::hanghead: مخلصيم آبجي راحله 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مخلصيم آبجي راحله اقایی داداش محسن من غصه میخورم وختی میبینم تاپیک محبوبم میره به سمت خاک خوردن :hanghead: :hanghead: یه ترنج خانومی مهربونی داشتیم که به یاد من اینجا رو اباد می کرد نیمیدونم کوجاستش دلم واسش یه کوشولو شده 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اقایی داداش محسن من غصه میخورم وختی میبینم تاپیک محبوبم میره به سمت خاک خوردن :hanghead: :hanghead: یه ترنج خانومی مهربونی داشتیم که به یاد من اینجا رو اباد می کرد نیمیدونم کوجاستش دلم واسش یه کوشولو شده سلام خوبي نبينم غصه بخوري 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ سلامخوبي نبينم غصه بخوري به به داداش محسن خودمون سیلام از بندست شوما شطور مطوری خوفی ایا؟ قوربونه معرفتت داداش نه غصه که نیس اما خو . . . . 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ به به داداش محسن خودمون سیلام از بندست شوما شطور مطوری خوفی ایا؟ قوربونه معرفتت داداش نه غصه که نیس اما خو . . . . منم خوبم شکر هنوز از ترنج خبري نشده 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ منم خوبم شکر هنوز از ترنج خبري نشده خدا رو شکر که خوبی ترنج خانومی اومد پیغام واسم گذاشت کمی مشغوله دعا میکنم زودی روبراه شه برگرده جاش خالیه خیلی:aghosh: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ با درودی به خانه می آیی و با بدرودی خانه را ترک می گویی ای سازنده! لحظه ی ِ عمر ِ من به جز فاصله یِ میان این درود و بدرود نیست: این آن لحظه ی ِ واقعی ست که لحظه ی ِ دیگر را انتظار می کشد. نوسانی در لنگر ساعت است که لنگر را با نوسانی دیگر به کار می کشد. گامی است پیش از گامی دیگر که جاده را بیدار می کند. تداومی است که زمان مرا می سازد لحظه ای است که عمر ِ مرا سرشار می کند. "احمد شاملو" 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قوبونه تو با معرفت:aghosh: اینجا که 3هفته بود داشت میرفت واسه میراث فرهنگی 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ قوبونه تو با معرفت:aghosh: اینجا که 3هفته بود داشت میرفت واسه میراث فرهنگی فدات خوگشل خانوم طرف ما هم خبری نیست خودم میرم می آپم و برمیگردم تهنای تهنا خو دیگه شه خبلاااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ فدات خوگشل خانوم طرف ما هم خبری نیست خودم میرم می آپم و برمیگردم تهنای تهنا خو دیگه شه خبلاااااااااااا فدات بشم من گلم :aghosh: خبر شلامتیت تو از دکی ما خفر نداری؟ خو بگو منم میام کمکت می آپم عسیسم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ فدات بشم من گلم :aghosh: خبر شلامتیت تو از دکی ما خفر نداری؟ خو بگو منم میام کمکت می آپم عسیسم نه عزیزم خبری ندارم بذار بیاد از وقتی فرار مغزها شده بی معلفت شده قربونت برم بیایی که خیلی خوشحال میشم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اره دیگه خلاضههههههههه داشتم میگفتمممممممم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اره دیگه خلاضههههههههه داشتم میگفتمممممممم ایییییییییییییییی جانننننننم:dancegirl2: بفرماییین خانوم خانوماااااااااااااااا:aghosh: خوش اوووووووووووووومدی خیلی زیاد :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اره دیگه خلاضههههههههه داشتم میگفتمممممممم بترکی دخملیییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ خوبببببب چی میگفتیییییییییییییم غیبت پیمان رو میکردیم پایه ایی؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ پیمان کی بیییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همیشه پایه ام 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ای بابااااااااااا 2 جا که نمیشه یا انجا یا صنایع ایشششششششششششش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده