mohsen_d 946 ارسال شده در 30 آبان، 2010 دستت طلا داداش محسن:dancegirl2: سیلاملکم به همه کسی نیست ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead::hanghead: مخلصيم آبجي راحله 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 30 آبان، 2010 مخلصيم آبجي راحله اقایی داداش محسن من غصه میخورم وختی میبینم تاپیک محبوبم میره به سمت خاک خوردن :hanghead: :hanghead: یه ترنج خانومی مهربونی داشتیم که به یاد من اینجا رو اباد می کرد نیمیدونم کوجاستش دلم واسش یه کوشولو شده 1
mohsen_d 946 ارسال شده در 30 آبان، 2010 اقایی داداش محسن من غصه میخورم وختی میبینم تاپیک محبوبم میره به سمت خاک خوردن :hanghead: :hanghead: یه ترنج خانومی مهربونی داشتیم که به یاد من اینجا رو اباد می کرد نیمیدونم کوجاستش دلم واسش یه کوشولو شده سلام خوبي نبينم غصه بخوري 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 31 آبان، 2010 سلامخوبي نبينم غصه بخوري به به داداش محسن خودمون سیلام از بندست شوما شطور مطوری خوفی ایا؟ قوربونه معرفتت داداش نه غصه که نیس اما خو . . . . 1
mohsen_d 946 ارسال شده در 1 آذر، 2010 به به داداش محسن خودمون سیلام از بندست شوما شطور مطوری خوفی ایا؟ قوربونه معرفتت داداش نه غصه که نیس اما خو . . . . منم خوبم شکر هنوز از ترنج خبري نشده 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 1 آذر، 2010 منم خوبم شکر هنوز از ترنج خبري نشده خدا رو شکر که خوبی ترنج خانومی اومد پیغام واسم گذاشت کمی مشغوله دعا میکنم زودی روبراه شه برگرده جاش خالیه خیلی:aghosh:
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 با درودی به خانه می آیی و با بدرودی خانه را ترک می گویی ای سازنده! لحظه ی ِ عمر ِ من به جز فاصله یِ میان این درود و بدرود نیست: این آن لحظه ی ِ واقعی ست که لحظه ی ِ دیگر را انتظار می کشد. نوسانی در لنگر ساعت است که لنگر را با نوسانی دیگر به کار می کشد. گامی است پیش از گامی دیگر که جاده را بیدار می کند. تداومی است که زمان مرا می سازد لحظه ای است که عمر ِ مرا سرشار می کند. "احمد شاملو" 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قوبونه تو با معرفت:aghosh: اینجا که 3هفته بود داشت میرفت واسه میراث فرهنگی 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 آذر، 2010 قوبونه تو با معرفت:aghosh: اینجا که 3هفته بود داشت میرفت واسه میراث فرهنگی فدات خوگشل خانوم طرف ما هم خبری نیست خودم میرم می آپم و برمیگردم تهنای تهنا خو دیگه شه خبلاااااااااااا 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 فدات خوگشل خانوم طرف ما هم خبری نیست خودم میرم می آپم و برمیگردم تهنای تهنا خو دیگه شه خبلاااااااااااا فدات بشم من گلم :aghosh: خبر شلامتیت تو از دکی ما خفر نداری؟ خو بگو منم میام کمکت می آپم عسیسم 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 آذر، 2010 فدات بشم من گلم :aghosh: خبر شلامتیت تو از دکی ما خفر نداری؟ خو بگو منم میام کمکت می آپم عسیسم نه عزیزم خبری ندارم بذار بیاد از وقتی فرار مغزها شده بی معلفت شده قربونت برم بیایی که خیلی خوشحال میشم 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 اره دیگه خلاضههههههههه داشتم میگفتمممممممم ایییییییییییییییی جانننننننم:dancegirl2: بفرماییین خانوم خانوماااااااااااااااا:aghosh: خوش اوووووووووووووومدی خیلی زیاد :dancegirl2: 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 25 آذر، 2010 اره دیگه خلاضههههههههه داشتم میگفتمممممممم بترکی دخملیییییییییییییی 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خوبببببب چی میگفتیییییییییییییم غیبت پیمان رو میکردیم پایه ایی؟ 1
سمندون 19437 ارسال شده در 25 آذر، 2010 ای بابااااااااااا 2 جا که نمیشه یا انجا یا صنایع ایشششششششششششش 1
ارسال های توصیه شده