rahele_s 6472 ارسال شده در 30 مهر، 2010 :gol cheshmak::gol cheshmak::gol cheshmak::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: به به چشمم روشن هوا رو الوده نکن داداش 1
Avenger 19333 ارسال شده در 30 مهر، 2010 به به چشمم روشن هوا رو الوده نکن داداش اهین چیکا ر کنم خب حوصلم سر رفته:imoksmiley::imoksmiley: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 30 مهر، 2010 اهین چیکا ر کنم خب حوصلم سر رفته:imoksmiley::imoksmiley: حوصلت سر میره قلیون میکشی:w127: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 30 مهر، 2010 درود بر بروبچ مواد درود به تو داداش گل حالت چیطوره؟ خوفی ؟:w14: 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 30 مهر، 2010 درود به تو داداش گل حالت چیطوره؟ خوفی ؟:w14: سلام آبجی جون مرسییییییییییی ای بد نیستم شما چطوری؟ خوبی؟ خوشی؟ 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 30 مهر، 2010 سلام آبجی جون مرسییییییییییی ای بد نیستم شما چطوری؟ خوبی؟ خوشی؟ ما هم خوبیم شکر میگذرونیم تقریبا هم خوبه :smiley (18): ایشالا یه سفر هم جور شه دیجه بیتر تر هم خواهد شد 1
mohsen_d 946 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلام ياد اون روزها بخير. وقتي من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مي داد و مرا به فروشگاه مي فرستاد و من با 3 کيلو سيب زميني، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاي و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر مي گشتم. ولي الان ديگه از اين خبرها نيست....... . . . همه جا توي فروشگاه ها دوربين گذاشته اند!!:banel_smiley_52: 1
Avenger 19333 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلامياد اون روزها بخير. وقتي من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مي داد و مرا به فروشگاه مي فرستاد و من با 3 کيلو سيب زميني، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاي و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر مي گشتم. ولي الان ديگه از اين خبرها نيست....... . . . همه جا توي فروشگاه ها دوربين گذاشته اند!!:banel_smiley_52: ما دهه چندی داداش:jawdrop::jawdrop:
rahele_s 6472 ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلامياد اون روزها بخير. وقتي من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مي داد و مرا به فروشگاه مي فرستاد و من با 3 کيلو سيب زميني، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاي و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر مي گشتم. ولي الان ديگه از اين خبرها نيست....... . . . همه جا توي فروشگاه ها دوربين گذاشته اند!!:banel_smiley_52: محسن جون داداش دخیخا قضیه چی بود:w127: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 18 آبان، 2010 دهه ی دایناسور ها سیلوم عزیزکم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dancegirl2: چخد دلم واست تنگولیده بود:aghosh: 1
toranj m 387 ارسال شده در 18 آبان، 2010 سیلوم عزیزکم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dancegirl2: چخد دلم واست تنگولیده بود:aghosh: wow سیلام . خوفم. تو خوبی عزیزم. به خدا مدیر به این مهربونی و با این همه صمیمیت هیچ جا ندیدم. لنگه نداری دختر. 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 18 آبان، 2010 wow سیلام . خوفم. تو خوبی عزیزم. به خدا مدیر به این مهربونی و با این همه صمیمیت هیچ جا ندیدم. لنگه نداری دختر. فدای محبتت عسلی:dancegirl2: خودت خوبی همه رو هم مثل خودت میبینی:aghosh: انخد دلم تنگ شده بود که اندازه نداره اما تا دیدم که تاپیک مورد علاقمو زنده نگه داشتی جوونی دوباره گرفتم:w14: خودتم لنگه نداری عسیسکم:aghosh: 2
toranj m 387 ارسال شده در 18 آبان، 2010 فدای محبتت عسلی:dancegirl2: خودت خوبی همه رو هم مثل خودت میبینی:aghosh: انخد دلم تنگ شده بود که اندازه نداره اما تا دیدم که تاپیک مورد علاقمو زنده نگه داشتی جوونی دوباره گرفتم:w14: خودتم لنگه نداری عسیسکم:aghosh: :pichak: :aghosh: دیجه خلاجتم نده. 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 18 آبان، 2010 :pichak: :aghosh: دیجه خلاجتم نده. اووووووخی فدات شم عسیسم:aghosh: من با اجازت برم استراحت کنم تازه از سفر رسیدم پریدم اومدم انجمن فلنی شبت زیبا گلم:aghosh: 1
toranj m 387 ارسال شده در 18 آبان، 2010 اووووووخی فدات شم عسیسم:aghosh: من با اجازت برم استراحت کنم تازه از سفر رسیدم پریدم اومدم انجمن فلنی شبت زیبا گلم:aghosh: شب بخیر دوس جونم. برو لالا کن :pichak: 1
mohsen_d 946 ارسال شده در 27 آبان، 2010 ما دهه چندی داداش:jawdrop::jawdrop: اگه اشتباه نکنم دهه 60 دهه ی دایناسور ها :ws3: محسن جون داداش دخیخا قضیه چی بود:w127: سرکاري بود ديگه آخرش نوشتم الان توي همه فروشگاهها دوربين گذاشتن ديگه نميشه اين همه چيز برداشت خواستم روحيه بچه ها عوض بشه 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 28 آبان، 2010 اسرکاري بود ديگه آخرش نوشتم الان توي همه فروشگاهها دوربين گذاشتن ديگه نميشه اين همه چيز برداشت خواستم روحيه بچه ها عوض بشه دستت طلا داداش محسن:dancegirl2: سیلاملکم به همه کسی نیست ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead::hanghead: 1
ارسال های توصیه شده