rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :gol cheshmak::gol cheshmak::gol cheshmak::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: به به چشمم روشن هوا رو الوده نکن داداش 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به به چشمم روشن هوا رو الوده نکن داداش اهین چیکا ر کنم خب حوصلم سر رفته:imoksmiley::imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اهین چیکا ر کنم خب حوصلم سر رفته:imoksmiley::imoksmiley: حوصلت سر میره قلیون میکشی:w127: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ درود بر بروبچ مواد درود به تو داداش گل حالت چیطوره؟ خوفی ؟:w14: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ درود به تو داداش گل حالت چیطوره؟ خوفی ؟:w14: سلام آبجی جون مرسییییییییییی ای بد نیستم شما چطوری؟ خوبی؟ خوشی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام آبجی جون مرسییییییییییی ای بد نیستم شما چطوری؟ خوبی؟ خوشی؟ ما هم خوبیم شکر میگذرونیم تقریبا هم خوبه :smiley (18): ایشالا یه سفر هم جور شه دیجه بیتر تر هم خواهد شد 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: :w00: . . . . . . . . . . . . . 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ياد اون روزها بخير. وقتي من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مي داد و مرا به فروشگاه مي فرستاد و من با 3 کيلو سيب زميني، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاي و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر مي گشتم. ولي الان ديگه از اين خبرها نيست....... . . . همه جا توي فروشگاه ها دوربين گذاشته اند!!:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلامياد اون روزها بخير. وقتي من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مي داد و مرا به فروشگاه مي فرستاد و من با 3 کيلو سيب زميني، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاي و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر مي گشتم. ولي الان ديگه از اين خبرها نيست....... . . . همه جا توي فروشگاه ها دوربين گذاشته اند!!:banel_smiley_52: ما دهه چندی داداش:jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ما دهه چندی داداش:jawdrop::jawdrop: دهه ی دایناسور ها 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلامياد اون روزها بخير. وقتي من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مي داد و مرا به فروشگاه مي فرستاد و من با 3 کيلو سيب زميني، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاي و دوازده تا تخم مرغ به خانه بر مي گشتم. ولي الان ديگه از اين خبرها نيست....... . . . همه جا توي فروشگاه ها دوربين گذاشته اند!!:banel_smiley_52: محسن جون داداش دخیخا قضیه چی بود:w127: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دهه ی دایناسور ها سیلوم عزیزکم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dancegirl2: چخد دلم واست تنگولیده بود:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سیلوم عزیزکم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dancegirl2: چخد دلم واست تنگولیده بود:aghosh: wow سیلام . خوفم. تو خوبی عزیزم. به خدا مدیر به این مهربونی و با این همه صمیمیت هیچ جا ندیدم. لنگه نداری دختر. 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ wow سیلام . خوفم. تو خوبی عزیزم. به خدا مدیر به این مهربونی و با این همه صمیمیت هیچ جا ندیدم. لنگه نداری دختر. فدای محبتت عسلی:dancegirl2: خودت خوبی همه رو هم مثل خودت میبینی:aghosh: انخد دلم تنگ شده بود که اندازه نداره اما تا دیدم که تاپیک مورد علاقمو زنده نگه داشتی جوونی دوباره گرفتم:w14: خودتم لنگه نداری عسیسکم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ فدای محبتت عسلی:dancegirl2: خودت خوبی همه رو هم مثل خودت میبینی:aghosh: انخد دلم تنگ شده بود که اندازه نداره اما تا دیدم که تاپیک مورد علاقمو زنده نگه داشتی جوونی دوباره گرفتم:w14: خودتم لنگه نداری عسیسکم:aghosh: :pichak: :aghosh: دیجه خلاجتم نده. 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :pichak: :aghosh: دیجه خلاجتم نده. اووووووخی فدات شم عسیسم:aghosh: من با اجازت برم استراحت کنم تازه از سفر رسیدم پریدم اومدم انجمن فلنی شبت زیبا گلم:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووخی فدات شم عسیسم:aghosh: من با اجازت برم استراحت کنم تازه از سفر رسیدم پریدم اومدم انجمن فلنی شبت زیبا گلم:aghosh: شب بخیر دوس جونم. برو لالا کن :pichak: 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ ما دهه چندی داداش:jawdrop::jawdrop: اگه اشتباه نکنم دهه 60 دهه ی دایناسور ها :ws3: محسن جون داداش دخیخا قضیه چی بود:w127: سرکاري بود ديگه آخرش نوشتم الان توي همه فروشگاهها دوربين گذاشتن ديگه نميشه اين همه چيز برداشت خواستم روحيه بچه ها عوض بشه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اسرکاري بود ديگه آخرش نوشتم الان توي همه فروشگاهها دوربين گذاشتن ديگه نميشه اين همه چيز برداشت خواستم روحيه بچه ها عوض بشه دستت طلا داداش محسن:dancegirl2: سیلاملکم به همه کسی نیست ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hanghead::hanghead: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده