rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ خب من اومدم اینجا....!!!مهمون نمیخواین؟؟!! تو گرد گیری نمیتونم کمکی کنماااا !!! گفته باشم. درود بر تو محمد حسین جان مرسی که اینجا رو از سوت و کوری بیرون اوردی:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ محمد حسین شیشه پاک می کنی ؟ همه جای خونه OK شده فقط مونده شیشه های اتاق من ! من میدونم آخرشم میوفته گردن خوردم :mornincoffee: پیمان جان شما هم اتاقتو خودت تمیز کن ببین این پسر رو فراری دادی که ای داد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ پیمان جان شما هم اتاقتو خودت تمیز کن ببین این پسر رو فراری دادی که ای داد:icon_pf (34): نه بابا گفت گرد گیری نمی کنم، با شیشه پاک کردن مشکلی نداره ! 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ نه بابا گفت گرد گیری نمی کنم، با شیشه پاک کردن مشکلی نداره ! پس اگه مشکلی نداشت چنا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خالی بست؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ راحله من خسته بودم...!! الان بیدار شدم از خواب... پیمان اون شیشه پاکن و چهار ورق روزنامه رو بده من برم شیشه های آشپزخونه رو تمیز کنم... 3 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام بچه ها خوبيد پيشاپيش عيدو بهتون تبريک ميگم 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ راحله من خسته بودم...!!الان بیدار شدم از خواب... پیمان اون شیشه پاکن و چهار ورق روزنامه رو بده من برم شیشه های آشپزخونه رو تمیز کنم... آخ قربون دستت ! قرار شد راحله هم جارو و گرد گیری کنه ! منم رختارو می شورم ! شاید هم برم غذا درست کنم ! سلام بچه ها خوبيدپيشاپيش عيدو بهتون تبريک ميگم سلام محسن جان عید برای شما و خانواده محترمت هم مبارک باشه ! امیدوارم سال خیلی خوبی در پیش داشته باشید ! راستی عیدی ها رو هم دارم میارم ! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ آقا شیشه ها تمومید. یکی یه چای به من بده... از کت و کول افتادیم... 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ راحله من خسته بودم...!!الان بیدار شدم از خواب... پیمان اون شیشه پاکن و چهار ورق روزنامه رو بده من برم شیشه های آشپزخونه رو تمیز کنم... درود محمد حسین جان دست گلت درد نکنه اما بذار پیمان خودش تمیز کنه تنبل شده همش مدیریت میکنه بذار یه کم هم کار کنه سختی بکشه همش فقط دستور میده 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام بچه ها خوبيدپيشاپيش عيدو بهتون تبريک ميگم درود محسن جان سال نو پیشاپیش بر شما هم مبارک امیدوارم سالی پر از موفقیت و تندرستی داشته باشی:w139: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ آخ قربون دستت ! قرار شد راحله هم جارو و گرد گیری کنه ! منم رختارو می شورم ! شاید هم برم غذا درست کنم ! پیمان جووووون خسته نشی یه وقت ها من از جارو کردن بیزارم :brodkavelarg: نه دیگه خیلی خسته میشی غذا رو بذاررررررررررررر از بیرون سفارش میدم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا...!! پیمان کاراشو کرده....!!! تو برو کارای خودتو تموم کن که خیلی مونده... 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ آقا شیشه ها تمومید.یکی یه چای به من بده... از کت و کول افتادیم... دستت درد نکنه محمد حسین جان شرمنده مااز مهمونامون انقد کار میکشیما از بس این پیمان خان تنبله این چایی اینم مجله بشین استراحت کن 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا...!! پیمان کاراشو کرده....!!!تو برو کارای خودتو تموم کن که خیلی مونده... چه کاری کرده این پیمان رختارو انداخته تو ماشین خودشم نشسته به چایی خوردن غذا هم که گفتم از بیرون بیارن خسته نشه این اقا پیمان 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ شرمنده من انقد استراحت میکنم... داشتم حساب باز میکردم. 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ دشمنت شرمنده پسر خوب نمیدونم این پیمان خان کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کار فراریه کلا 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ درود محمد حسین جان دست گلت درد نکنه اما بذار پیمان خودش تمیز کنه تنبل شده همش مدیریت میکنه بذار یه کم هم کار کنه سختی بکشه همش فقط دستور میده دشمنت شرمنده پسر خوب نمیدونم این پیمان خان کجا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کار فراریه کلا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده