MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سیلاملک!! ما یه سه چهار روز نبودیم، اینجا تکون نخورده حتی یه صفه!! ایول! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سیلاملک!!ما یه سه چهار روز نبودیم، اینجا تکون نخورده حتی یه صفه!! ایول! سلام. خوبی ؟ رفته بودی زن بگیری ؟ موفق شدی ؟:icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ مرسی! شما خوبی!! نه هنوز! این راحله هی سنگ میندازه جلو پای باباش!! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلام به روی ماه خودت :w00: خوبی؟:w00: چرا میزنی خو سیلوم ایهان خوبی؟ به به ببین کی اومده:dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2: :dancegirl2: سیلوم وحید خان خوفی تو که دوباره عصبی هستی :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: سلام ابجی راحله 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خوب سره کار میره خسته میشه ، عصبانی میشه دیگه نه بابا...من که همیشه مهربونم:icon_pf (44):....شوخیه این کارا....:w00: سلام آیهان جونم. خوبی ؟ چشمات خوبه ؟:2525s: مرسی...خوبه... چرا میزنی خو 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا...من که همیشه مهربونم:icon_pf (44):....شوخیه این کارا....:w00: مرسی...خوبه... کی گفته ایهانه من نا مهربونه بگو حسابشو برسم:w00: مهلومه که همیشه مهربونی.:aghosh: من خودم شاهدم. مخصوصا بعد از اینکه از سره کار تعطیل می شی.:w16: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوب سره کار میره خسته میشه ، عصبانی میشه دیگه منم چیزی نگفتم خو :hanghead: :hanghead: سلام به همه ی دوستایه گلم:icon_pf (44): سهلام ترنج خانومیه:aghosh: سیلاملک!!ما یه سه چهار روز نبودیم، اینجا تکون نخورده حتی یه صفه!! ایول! ملیکم خو مهلومه دیجه من وصیت کردم اینجا رو اباد کنین اما دریغ از نیم صفحه که تو 2روز جلو بره مرسی! شما خوبی!!نه هنوز! این راحله هی سنگ میندازه جلو پای باباش!! من که گفتم برو با خیال راحت زن بیگیر دیجه کاریت ندارم :hanghead: :hanghead: سلام ابجی راحله سهلام داداش وحید حالت شطوره؟ پسمل خوشملت شطوره اون کوشولوهه؟ شقایق بهم اجازه داده لوپاشو گاز بگیرم:w14: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ منم چیزی نگفتم خو :hanghead: :hanghead: سهلام ترنج خانومیه:aghosh: ملیکم خو مهلومه دیجه من وصیت کردم اینجا رو اباد کنین اما دریغ از نیم صفحه که تو 2روز جلو بره من که گفتم برو با خیال راحت زن بیگیر دیجه کاریت ندارم :hanghead: :hanghead: سهلام داداش وحید حالت شطوره؟ پسمل خوشملت شطوره اون کوشولوهه؟ شقایق بهم اجازه داده لوپاشو گاز بگیرم:w14: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بگیرررررررررررررررررررررررر ولی یواشششششششششششششش چه خبر راستی درسو تموم کردی یا نه شقی میگفت متاهلی اهین:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بگیررررررررررررررررررررررررولی یواشششششششششششششش چه خبر راستی درسو تموم کردی یا نه شقی میگفت متاهلی اهین:Ghelyon: دستت درد نکنه داداش انخده این پسملت خوشمله که ووووووووووی :aghosh: درسو نه دادا تازه ترم 4 تمومید متاهل کوجا بود بابا من مجردم :w00: از باباییم بپرس چنا تو روز روشن حرف در میارین :w00: 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بگیررررررررررررررررررررررررولی یواشششششششششششششش چه خبر راستی درسو تموم کردی یا نه شقی میگفت متاهلی اهین:Ghelyon: پسر جون هواستو جمع کن رو راحله ی ما عیب نذار . کی گفته متاهله. مگه عقلش کمه. همگی سلام 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ پسر جون هواستو جمع کن رو راحله ی ما عیب نذار . کی گفته متاهله. مگه عقلش کمه. مگه کسی ازدواج کنه عقلش کمه :jawdrop::jawdrop::jawdrop: البته شاید ............. بترسی که ازدواج نمیکنمی:ws28::ws28: همگی سلام نمیدونم!! چون کار برای متالوژی کن::8713::8713::8713::8713: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ چون کاربرای متالورژی تو انجمن کم تشریف دارن 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ پسر جون هواستو جمع کن رو راحله ی ما عیب نذار . کی گفته متاهله. مگه عقلش کمه. همگی سلام مچکرم مچکرم :ws3: :ws3: سلام به روی مهت ترنج خانومی:aghosh: چرا هیشکی نمیاد این جا ؟ هیشکی مثل خودت زرنگ نیس ترنج جووونم :dancegirl2: :dancegirl2: نمیدونم!! تو کی میدونی بابایی؟؟؟؟؟ چون کاربرای متالورژی تو انجمن کم تشریف دارن مافقم شدیدا 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سیلاملک! باباییت ساعت 3 میره دنبال کار بگرده! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ سیلاملک!باباییت ساعت 3 میره دنبال کار بگرده! سهلام بابایی :w00: خوفی؟ از کار بیرونت کردن؟:w00: اخ اخ چخد گفتم نکش انداختنت بیرون :w00: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ حالا بابایی بجا اینکه منو آروم کنی، میزنی تو سرم؟! باشه ما که از زمونه خوردیم، توام بزن! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بابایی غصه نخور خو تخسیره من چیه که تو بیکار شدی اصن میخوای خودم برم سر کار تو دیجه پیر شدی بابایی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده