rahele_s 6472 ارسال شده در 10 مهر، 2010 منم هر شب میام یه سلام میدمو میرم. عجب کاریه. خوب یه کم بیشتر می مونم امشب:pichak: به به ببین کی اینجاس سهلااااااااااام:dancegirl2: خوبی گلم؟:aghosh: خسته نباشی امروزم کارخونه بودی؟ 1
toranj m 387 ارسال شده در 10 مهر، 2010 به به ببین کی اینجاس سهلااااااااااام:dancegirl2: خوبی گلم؟:aghosh: خسته نباشی امروزم کارخونه بودی؟ نه امروز نرفتم. خیلی خسته شدم از کار خونه.:w00: 1
toranj m 387 ارسال شده در 10 مهر، 2010 به به ببین کی اینجاس سهلااااااااااام:dancegirl2: خوبی گلم؟:aghosh: خسته نباشی امروزم کارخونه بودی؟ راستی تو خوبی دوس جونم؟:aghosh::4uboxsmiley: 1
toranj m 387 ارسال شده در 11 مهر، 2010 سلام!!من بازگشتم!! راحله هنوزز زن نگرفتماااا بابایی!! سلام. اوخی چه خوشگل بود این پیغام. چه با احساس. 2
toranj m 387 ارسال شده در 11 مهر، 2010 سلام!!تعطیلین شما امروز؟ راسی حات چطوره؟! خوفم. نه تعطیل نیستم. خودم پیچوندم. هوا خیلی گرمه. ترسیدم گرما زده بشم. جنبه که ندارم. یهو دیدی کارم به سرم کشید. شما چطوری. هنوز زن نگرفتی ؟:JC_thinking: 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 11 مهر، 2010 ممنون!! نه والا هنوز مجردیم! محل کارتون کجاس مگه!؟ شما موادیا که تو آزمایشگاه باید باشین همش! 2
toranj m 387 ارسال شده در 11 مهر، 2010 ممنون!!نه والا هنوز مجردیم! محل کارتون کجاس مگه!؟ شما موادیا که تو آزمایشگاه باید باشین همش! آره تو آزمایشگاهیم زیره کولر گازی. ولی من زیاد میرم تو خطه تولید ( قسمت کوره ) واسه نمونه گذاشتن . چون دارم پروژه انجام میدم. 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 11 مهر، 2010 نه امروز نرفتم. خیلی خسته شدم از کار خونه.:w00: راستی تو خوبی دوس جونم؟:aghosh::4uboxsmiley: اوخی عسیسم خسته نباشی خانوم گل:aghosh: منم خوبم عزیزم شکر:wubpink: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 11 مهر، 2010 سلام!!من بازگشتم!! راحله هنوزز زن نگرفتماااا بابایی!! سیلوم بابایی خوبی؟:shad::shad::shad::shad: این همه غیبت زده بود حالا که برگشتی دست خالی؟:ws3: اجکال نداره من که خوشحالم و راضی :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 2
toranj m 387 ارسال شده در 11 مهر، 2010 اوخی عسیسم خسته نباشی خانوم گل:aghosh: منم خوبم عزیزم شکر:wubpink: مقسی . سلام . آخ جونم راحله اومد.:aghosh: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 11 مهر، 2010 مقسی . سلام . آخ جونم راحله اومد.:aghosh: راحله جون آواتارت چه جیگره فدات ترنج خانومی از اواتار خودت که خوشمل تر نیس گلم چشمای نازت خوشمل دیده:aghosh: 2
toranj m 387 ارسال شده در 11 مهر، 2010 فدات ترنج خانومی از اواتار خودت که خوشمل تر نیس گلم چشمای نازت خوشمل دیده:aghosh: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: مقسی عزیزم. اینقذه دلم واسه آیهان تنگیده. حیف که دکتر بهش اجازه نداده زیاد پایه کامپیوتر بشینه. 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 11 مهر، 2010 :icon_gol::icon_gol::icon_gol: مقسی عزیزم. اینقذه دلم واسه آیهان تنگیده. حیف که دکتر بهش اجازه نداده زیاد پایه کامپیوتر بشینه. راستی میخواستم بپرسم ایهان کوجاست؟ خیلی کم پیدا شده منم دلم هواشو کرده دکتر واسه چی گفته؟نکنه مثل من سیاتیک داره خدایی نکرده 1
toranj m 387 ارسال شده در 11 مهر، 2010 راستی میخواستم بپرسم ایهان کوجاست؟ خیلی کم پیدا شده منم دلم هواشو کرده دکتر واسه چی گفته؟نکنه مثل من سیاتیک داره خدایی نکرده نه عزیزم . چشماش ضعیف شده دکتر دارو داده . فعلا اجازه نداره با کامپیوتر کار کنه.:cryingf: 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 11 مهر، 2010 سیلوم بابایی خوبی؟:shad::shad::shad::shad: این همه غیبت زده بود حالا که برگشتی دست خالی؟:ws3: اجکال نداره من که خوشحالم و راضی :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: سلام!! چطوری؟! منم خوبم!! دختر مختر خوب پیدا نمیشه دیگه!! 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 11 مهر، 2010 نه عزیزم . چشماش ضعیف شده دکتر دارو داده . فعلا اجازه نداره با کامپیوتر کار کنه.:cryingf: اوووووووووخی عزیزم انشالا چشماش زودی خوب شه و برگرده دلمون واسش تنگ شده 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 11 مهر، 2010 سلام!! چطوری؟! منم خوبم!!دختر مختر خوب پیدا نمیشه دیگه!! منم خوفم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهلومه که پیدا نیمیشه اندازه عمر نوح سن داری دنبال دختر خوب هم هستی:ws47::ws47: 2
ارسال های توصیه شده