MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اینجا کجاس الان؟! آهان برا موادیاس؟! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سلام سلام سلام. :icon_gol::icon_gol: :dancegirl2:سیلاملکم به روی ماهت خانومی:dancegirl2: پایه گذار اعتیاد تو این انجمن!! OK از وقتی اومدیم اینجا، کمال همنشین د ما اثر کرد، اینجوری شدیم دیگه!! الان اسمش نرگسه یا اسمش مستونس؟! یا اسمش نرگسه، فامیلیش مستونس؟!! خوشم میاد برا بابات زن پیدا کردی!! آفرین!! یه شوکول برات میخرم! کلا اسمشو بیخیال گیجالت بکش سر 90 سالگی فیلت یاد هندستان کرده:icon_razz: اینجا کجاس الان؟!آهان برا موادیاس؟! اینجا قسمتی از بهشته :ws3: :ws3: :ws3: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حتما توام حوری بهشتی هستی!!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حتما توام حوری بهشتی هستی!!! چیه شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حیف راحله نبود!! حوری چیه!! بابایی امروز چته؟ دیجه زن نمیخوای؟:dancegirl2:هوووووووووووووراااااااااااااااااااااا:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سیگارو هم ترک کردم!! پولام تموم شده!! یکم پول بیاد دستم، دوباره بزنم تو خط! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سیگارو هم ترک کردم!! پولام تموم شده!! یکم پول بیاد دستم، دوباره بزنم تو خط! زنت میدم اما سیگار نکش باشه بابایی؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ دلیل: غلط املایی داشت بابایی بیسوادم هوش و حواس نمیذاری که تو دختر!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ زنت میدم اما سیگار نکش باشه بابایی؟ حالا بذار پوله دستم بیاد!! تو این بی پولی کی زن میده!! یکی دو روز صبر کن!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ حالا بذار پوله دستم بیاد!! تو این بی پولی کی زن میده!! یکی دو روز صبر کن!! :banel_smiley_4: . . . . . . .. . . . . . . 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ خب این الان یهنی چی؟! یعنی زودتر پوله رو بدست بیارم؟! 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خب این الان یهنی چی؟! یعنی زودتر پوله رو بدست بیارم؟! اره خودم پول بهت میدم:w00:فقز دست زنتو بگیر برو که من نبینم زن بابا جای مامیم اومده:w00: :ws44: سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:icon_pf (44): به به سیلاممممممممممممم عزیز دلم خوبی:aghosh: خیلی خوش اومدی ترنج خانومی:dancegirl2: خسته نباشی :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ به به سیلاممممممممممممم عزیز دلم خوبی:aghosh: خیلی خوش اومدی ترنج خانومی:dancegirl2: خسته نباشی :wubpink: ضمن عرضه سلامی مجدد . شما خوفی ؟:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ ضمن عرضه سلامی مجدد . شما خوفی ؟:4uboxsmiley: سیلام عسل خانومی من خوفم عالی:dancegirl2: تو شطوری گلم؟:aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vراستی عبدت مبارک باشههههههههههههههههههههههههه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
farhad_kh67 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ salam bacheha khoobin?ye nafar ke dar moored carburore kardan foolad ha etelae dare va kar karde ye coment bezare mamnoon man bahash tamas begiram 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ salam bacheha khoobin?ye nafar ke dar moored carburore kardan foolad ha etelae dare va kar karde ye coment bezare mamnoon man bahash tamas begiram لطفا فارسی تایپ کنید. شما در تاپیک کربوره کردن فولاد این سوال رو مطرح کردید و پاسخ آن داده شد. سوالات خودتون رو می توانید در تاپیک پرسش و پاسخ های علمی دانشجویان و مهندسین مواد مطرح کنید. 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سیلام عسل خانومی من خوفم عالی:dancegirl2: تو شطوری گلم؟:aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vراستی عبدت مبارک باشههههههههههههههههههههههههه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم هر شب میام یه سلام میدمو میرم. عجب کاریه. خوب یه کم بیشتر می مونم امشب:pichak: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده