MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من که باور نمیکنم بابایی بد اخلاق:icon_razz: نخیرم!! خیلی هم خوش اخلاقم!! حالا بذار پیدا کنم، بعدش دعوا کنیم!! راستی به فانوسی جونم اس ام اس دادم سلامتو بسیار رسوند گفت عصر یا شب میاد:aghosh::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: بهش بگو خسته نباشه!! کلی کارش داشتم!! دستت درد نکنه دخترم!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نخیرم!! خیلی هم خوش اخلاقم!! حالا بذار پیدا کنم، بعدش دعوا کنیم!! بهش بگو خسته نباشه!! کلی کارش داشتم!! دستت درد نکنه دخترم!! ایشالا پیدا نکنی:ws47: خواهش میشه بابایی کاری نکردم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ایشالا پیدا نکنی:ws47: خواهش میشه بابایی کاری نکردم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v چرا آخه بابا!! :w00: چرا اس زدی دیگه!! 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ هر کجا مواد و منقله شمام هستیااااااااا:167: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چرا آخه بابا!! :w00: چرا اس زدی دیگه!! اره بابایی اس زدم دیگه:icon_pf (17)::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چرا آخه بابا!! :w00: چرا اس زدی دیگه!! محمد حسین اون سیگار چیه گوشه لبت ؟! بر دارش داداشه من ! بچه های مواد رو اینجوری از راه راست منحرف می کنی 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ محمد حسین اون سیگار چیه گوشه لبت ؟! بر دارش داداشه من ! بچه های مواد رو اینجوری از راه راست منحرف می کنی اره پیمان جان تو بهش بگو :rose: اولش که عاشخ نرگس مستونه میشه حالا هم که مهتاد شده اینم نشد بابا واسه من 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ هر کجا مواد و منقله شمام هستیااااااااا:167: پایه گذار اعتیاد تو این انجمن!! اره بابایی اس زدم دیگه:icon_pf (17)::wubpink: OK محمد حسین اون سیگار چیه گوشه لبت ؟! بر دارش داداشه من ! بچه های مواد رو اینجوری از راه راست منحرف می کنی از وقتی اومدیم اینجا، کمال همنشین د ما اثر کرد، اینجوری شدیم دیگه!! اره پیمان جان تو بهش بگو :rose: اولش که عاشخ نرگس مستونه میشه حالا هم که مهتاد شده اینم نشد بابا واسه من الان اسمش نرگسه یا اسمش مستونس؟! یا اسمش نرگسه، فامیلیش مستونس؟!! خوشم میاد برا بابات زن پیدا کردی!! آفرین!! یه شوکول برات میخرم! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :dancegirl2:سیلام سیلام سیلام:dancegirl2: ما همیشه به یادتیم خانومی ایشالا که هرجا هستی موفق باشی گلم:aghosh: بیا سر بزن حتی شده کم کم چون دلمون تنگ میشه واست خانومی:wubpink: سلام سلام سلام. :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام سلام سلام. :icon_gol::icon_gol: چه دختر حرف گوش کنی!! سلام! 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ چه دختر حرف گوش کنی!! سلام! هر چند که خسته ام ولی هنوز پر انرژی هستم. نیگا 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ حیف فردا صبح زود باید برم کارخونه وگرنه تا نصفه شب اینجا می موندم. با اجازه ی آقا محمد حسین ما بریم. 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ این که یه مهتاده در حال ورزش کردن!! نکنه توام آره؟! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اما عجب شوتبالی دار ه من میگم اسپانیا می بره. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ حیف فردا صبح زود باید برم کارخونه وگرنه تا نصفه شب اینجا می موندم. با اجازه ی آقا محمد حسین ما بریم. سربلند باشی دختر! تا بعد... 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ این که یه مهتاده در حال ورزش کردن!! نکنه توام آره؟! بالاخره ما هم موادیم دیگه :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سربلند باشی دختر! تا بعد... بابای :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اما عجب شوتبالی دار ه من میگم اسپانیا می بره. جامی که توش ایتالیا نیس، بدرد نمیخوره!! اه اه اه! ولی اسپانیا بازیکنای خوبی داره بالقوه! ولی مربیشون اگه آمبروزینی بود، احتمال قهرمانیشون بیشتر بود! این دلبسکه هم خوبه، رئالو ترکونده بود!! ولی الان....! نمیدونم! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بالاخره ما هم موادیم دیگه :icon_pf (17): خوشم اومد!! بابای :icon_pf (44): :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اقا قباد چرا اینجاهم هسییییییییییییی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده