rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من مامی جدید نیمیخوامممممممممممممممممم:w00: بابایی خیلی بیتربیتی :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من مامی جدید نیمیخوامممممممممممممممممم:w00: بابایی خیلی بیتربیتی :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: خب یکم به فکر من باش!! من تنهای دق میکنم!! تو میری دانشگاه صب تا شب با دوستاتی !! منم که تنهام!! دختر خودخواه! اصلا اگه خود مامانت بود، خودش برام مبرفت خواستگاری!! 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ یک سری از شبهه افکنان میگن من با خشانت سیلام علیک میکنم.:dancegirl2: من این قضیه به کل تکذیب میکنم :dancegirl2: تمام این حرفا کاره صهیونیسته.... :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خب یکم به فکر من باش!! من تنهای دق میکنم!! تو میری دانشگاه صب تا شب با دوستاتی !! منم که تنهام!! دختر خودخواه! اصلا اگه خود مامانت بود، خودش برام مبرفت خواستگاری!! بابایی به مامی من خیانت نکن پس عشقتون چی شد؟:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من مامی جدید نیمیخوامممممممممممممممممم:w00: بابایی خیلی بیتربیتی :ws44: :ws44: :ws44: :ws44: سلام چطولی من اینجا تازه واردم میتونم بپرسم بابات کی بید چرا تجدید فراش کرده:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بابایی به مامی من خیانت نکن پس عشقتون چی شد؟:icon_razz: بخاطر همون عشقه که میخوام دوبار برم سراغ یکی دیگه!! خودش اومد تو خوابم گفت برو سزاغ یکی دیگه!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ یک سری از شبهه افکنان میگن من با خشانت سیلام علیک میکنم.:dancegirl2: من این قضیه به کل تکذیب میکنم :dancegirl2: تمام این حرفا کاره صهیونیسته.... :smiley (18): با ما بیدی ایهان خان؟ لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام چطولی من اینجا تازه واردم میتونم بپرسم بابات کی بید چرا تجدید فراش کرده:icon_redface: سلام وحید خان حالت شطوره بابایی من همین محمد حسینه alone emperor بابایی بدی دارم 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ بخاطر همون عشقه که میخوام دوبار برم سراغ یکی دیگه!!خودش اومد تو خوابم گفت برو سزاغ یکی دیگه!! دروخ نگو مامی من از خیانت تنفر داشت من به کل تکذیب میکنم:w00: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ با ما بیدی ایهان خان؟ :banel_smiley_52: نه به جون آیت ااه کاشانی با تو نبودم/////:ws44: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام وحید خان حالت شطوره بابایی من همین محمد حسینهalone emperor بابایی بدی دارم من بدم!!؟ این همه جون کندم تورو بزرگ کردم!! حالا بد شدم!! واقعا که! بشکنه این دست!! دروخ نگو مامی من از خیانت تنفر داشت من به کل تکذیب میکنم:w00: من که خیانت نمیکنم!! گفت اگه این کارو نکنی، زت راضی نیستم!! حالا قرار امشب بیاد تو خواب تو باهات صحبت کنه!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: نه به جون آیت ااه کاشانی با تو نبودم/////:ws44: مطمئنی؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من بدم!!؟ این همه جون کندم تورو بزرگ کردم!! حالا بد شدم!! واقعا که! بشکنه این دست!! من که خیانت نمیکنم!! گفت اگه این کارو نکنی، زت راضی نیستم!! حالا قرار امشب بیاد تو خواب تو باهات صحبت کنه!! باشه برو زن بگیر فقط من از پیشت میرم من زن بابا نیمیخوام 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ باشه برو زن بگیر فقط من از پیشت میرم من زن بابا نیمیخوام گریه نکن سفید ابات پاک میشه چشمای زیبای تو نمناک میشه(ملای شهر قصه) 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ گریه نکن سفید ابات پاک میشه چشمای زیبای تو نمناک میشه(ملای شهر قصه) نبینم تو بری هوو بیاری سر زنتا میکشمت به توپ میبندمت از الان بگم:w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ باشه برو زن بگیر فقط من از پیشت میرم من زن بابا نیمیخوام تو کجا میخوای بری دختر؟!! مگه زن بابا دیو دو سر هست که ازش فرار میکنی؟! یکم پدرتو درک کن!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نبینم تو بری هوو بیاری سر زنتا میکشمت به توپ میبندمت از الان بگم:w00: مگه خودش زن نداره!! تو چیکاره ای؟!! :w00: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ تو کجا میخوای بری دختر؟!! مگه زن بابا دیو دو سر هست که ازش فرار میکنی؟! یکم پدرتو درک کن!! من از زن بابا خوشم نمیاد میرم که تو با اون راحت باشی:ws44: مگه خودش زن نداره!! تو چیکاره ای؟!! :w00: منم چون زن داره میگم دیگه من هوای زنشو دارم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من از زن بابا خوشم نمیاد میرم که تو با اون راحت باشی:ws44: ولی اون تورو مثل دختر خودش میدونه!! خیلی مهروبون خواهد بود!! منم چون زن داره میگم دیگه من هوای زنشو دارم لازم نکرده!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ ولی اون تورو مثل دختر خودش میدونه!! خیلی مهروبون خواهد بود!! لازم نکرده!! من که باور نمیکنم بابایی بد اخلاق:icon_razz: راستی به فانوسی جونم اس ام اس دادم سلامتو بسیار رسوند گفت عصر یا شب میاد:aghosh::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده