rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ خوبم :w00: ممنون :w00: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . مهلومه خیلی خوبی پسرم لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ این رو فعلا واسه دستگرمی حلش کنیم، تا اگه استقبال شد، بریم سراغ ورژن های سخترش سیلاملکم داداش:flowerysmile: پیمان جان یه نیگا بنداز بی زحمت ببین درسته یا نه Across 1. starts 4. works 5. gets 7. serves 9. goes 10. answers Down 2. tutor 3. types 4. write 6. sales 8. does 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ مهلومه خیلی خوبی پسرم آره....ممنون :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ آره....ممنون :dancegirl2: خدا رو شکر که خوبی:flowerysmile: ترنج کوجاست دلم واسش تنگ شده نمیاد؟:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که خوبی:flowerysmile: ترنج کوجاست دلم واسش تنگ شده نمیاد؟:aghosh: روزا میره کارخونه.....فقز .شبا میتونه بیاد 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ روزا میره کارخونه.....فقز .شبا میتونه بیاد اوووخی گناه داره خو خسته میشه 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سیلاملکم داداش:flowerysmile: پیمان جان یه نیگا بنداز بی زحمت ببین درسته یا نه Across 1. starts 4. works 5. gets 7. serves 9. goes 10. answers Down 2. tutor 3. types 4. write 6. sales 8. does مرسی راحله ، داشتم کم کم نا امید می شدم، کسی جواب بده ! فقط 2 عمودی : takes 4 عمودی : writtes 6 عمودی : sells بسیار عالی بود راحله 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ مرسی راحله ، داشتم کم کم نا امید می شدم، کسی جواب بده ! فقط 2 عمودی : takes 4 عمودی : writtes 6 عمودی : sells بسیار عالی بود راحله :shad:اخ جون من میدونم یه چیزی میشم حالا هی بگین نه:shad: میسی پیمان جان :wubpink: فقط معنی این 4 عمودی (writtes) چیه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :shad:اخ جون من میدونم یه چیزی میشم حالا هی بگین نه:shad: میسی پیمان جان :wubpink: فقط معنی این 4 عمودی (writtes) چیه؟:JC_thinking: :ws3::ws3: Writes :ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :ws3::ws3: Writes :ws3::ws3: اوخی یادم رفته بذارمش بوخودا موقع جدول کشیدن نوشته بودمشا درگیر این غلط املاییاتم پیمان خان 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ سلام به همه برو بچ جکی جوات اینجا :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که خوبی:flowerysmile: ترنج کوجاست دلم واسش تنگ شده نمیاد؟:aghosh: روزا میره کارخونه.....فقز .شبا میتونه بیاد اوووخی گناه داره خو خسته میشه سلام آیهان جوووووووووووووونم و راحله جونم. خیلی خیلی دلم تنگیده واستون. همونطور که آیهانمون گفت من روزا می رم کارخونه. بوخودا شبا موقع شوم خوردن مامانم آدرسه قاشقو میده تا بره تو دهنم . اخه با چشمه بسته شوم می خورم. از بس که خستم. اگه هم یه شبایی میام واسه دیدنه یه دوسته عزیزه که اگه نبینمش افسردگی میگیرم.:4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام آیهان جوووووووووووووونم و راحله جونم. خیلی خیلی دلم تنگیده واستون. همونطور که آیهانمون گفت من روزا می رم کارخونه. بوخودا شبا موقع شوم خوردن مامانم آدرسه قاشقو میده تا بره تو دهنم . اخه با چشمه بسته شوم می خورم. از بس که خستم. اگه هم یه شبایی میام واسه دیدنه یه دوسته عزیزه که اگه نبینمش افسردگی میگیرم.:4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: :dancegirl2:سیلام سیلام سیلام:dancegirl2: ما همیشه به یادتیم خانومی ایشالا که هرجا هستی موفق باشی گلم:aghosh: بیا سر بزن حتی شده کم کم چون دلمون تنگ میشه واست خانومی:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام :w00: حالتون چطوره؟:w00: ها؟؟؟؟؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا عصبانی میشی؟! مثلا فکر کن خوب!! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام :w00: حالتون چطوره؟:w00: ها؟؟؟؟؟:w00: سیلاملکم ایهان خان چنا همیشه دهوا داری و داد میزنی کلا عصبیت کردن این موادا نه حالا چرا عصبانی میشی؟! مثلا فکر کن خوب!! من دخیخا نمیدونم چنا ایهان همیشه با خشانت سیلاملک میکنه 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم!! شاید قدرتش انرژی خیلی زیادی داره و میخواد اینجوری خالیش کنه!! 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم!! شاید قدرتش انرژی خیلی زیادی داره و میخواد اینجوری خالیش کنه!! شاید اینطوریه نیدونم دخیخا بابایی عاشخ شدی؟اول دلت اسیر مستانه میشه بهدش سیگاری میشی و...... خدا اخرشو بخیر کنه ددی جوونم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ آره!! یه مامان جدید میخوام برات بیارم!! دوس داری چجوری باشه؟! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده