rahele_s 6472 ارسال شده در 4 مهر، 2010 خوبم :w00: ممنون :w00: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . مهلومه خیلی خوبی پسرم
rahele_s 6472 ارسال شده در 4 مهر، 2010 این رو فعلا واسه دستگرمی حلش کنیم، تا اگه استقبال شد، بریم سراغ ورژن های سخترش سیلاملکم داداش:flowerysmile: پیمان جان یه نیگا بنداز بی زحمت ببین درسته یا نه Across 1. starts 4. works 5. gets 7. serves 9. goes 10. answers Down 2. tutor 3. types 4. write 6. sales 8. does 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 4 مهر، 2010 آره....ممنون :dancegirl2: خدا رو شکر که خوبی:flowerysmile: ترنج کوجاست دلم واسش تنگ شده نمیاد؟:aghosh: 2
ayhan 2309 ارسال شده در 4 مهر، 2010 خدا رو شکر که خوبی:flowerysmile: ترنج کوجاست دلم واسش تنگ شده نمیاد؟:aghosh: روزا میره کارخونه.....فقز .شبا میتونه بیاد 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 4 مهر، 2010 روزا میره کارخونه.....فقز .شبا میتونه بیاد اوووخی گناه داره خو خسته میشه 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 سیلاملکم داداش:flowerysmile: پیمان جان یه نیگا بنداز بی زحمت ببین درسته یا نه Across 1. starts 4. works 5. gets 7. serves 9. goes 10. answers Down 2. tutor 3. types 4. write 6. sales 8. does مرسی راحله ، داشتم کم کم نا امید می شدم، کسی جواب بده ! فقط 2 عمودی : takes 4 عمودی : writtes 6 عمودی : sells بسیار عالی بود راحله 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 4 مهر، 2010 مرسی راحله ، داشتم کم کم نا امید می شدم، کسی جواب بده ! فقط 2 عمودی : takes 4 عمودی : writtes 6 عمودی : sells بسیار عالی بود راحله :shad:اخ جون من میدونم یه چیزی میشم حالا هی بگین نه:shad: میسی پیمان جان :wubpink: فقط معنی این 4 عمودی (writtes) چیه؟:JC_thinking: 1
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 :shad:اخ جون من میدونم یه چیزی میشم حالا هی بگین نه:shad: میسی پیمان جان :wubpink: فقط معنی این 4 عمودی (writtes) چیه؟:JC_thinking: :ws3::ws3: Writes :ws3::ws3: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 4 مهر، 2010 :ws3::ws3: Writes :ws3::ws3: اوخی یادم رفته بذارمش بوخودا موقع جدول کشیدن نوشته بودمشا درگیر این غلط املاییاتم پیمان خان 1
toranj m 387 ارسال شده در 5 مهر، 2010 خدا رو شکر که خوبی:flowerysmile: ترنج کوجاست دلم واسش تنگ شده نمیاد؟:aghosh: روزا میره کارخونه.....فقز .شبا میتونه بیاد اوووخی گناه داره خو خسته میشه سلام آیهان جوووووووووووووونم و راحله جونم. خیلی خیلی دلم تنگیده واستون. همونطور که آیهانمون گفت من روزا می رم کارخونه. بوخودا شبا موقع شوم خوردن مامانم آدرسه قاشقو میده تا بره تو دهنم . اخه با چشمه بسته شوم می خورم. از بس که خستم. اگه هم یه شبایی میام واسه دیدنه یه دوسته عزیزه که اگه نبینمش افسردگی میگیرم.:4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 6 مهر، 2010 سلام آیهان جوووووووووووووونم و راحله جونم. خیلی خیلی دلم تنگیده واستون. همونطور که آیهانمون گفت من روزا می رم کارخونه. بوخودا شبا موقع شوم خوردن مامانم آدرسه قاشقو میده تا بره تو دهنم . اخه با چشمه بسته شوم می خورم. از بس که خستم. اگه هم یه شبایی میام واسه دیدنه یه دوسته عزیزه که اگه نبینمش افسردگی میگیرم.:4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: :dancegirl2:سیلام سیلام سیلام:dancegirl2: ما همیشه به یادتیم خانومی ایشالا که هرجا هستی موفق باشی گلم:aghosh: بیا سر بزن حتی شده کم کم چون دلمون تنگ میشه واست خانومی:wubpink: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 7 مهر، 2010 سلام :w00: حالتون چطوره؟:w00: ها؟؟؟؟؟:w00: سیلاملکم ایهان خان چنا همیشه دهوا داری و داد میزنی کلا عصبیت کردن این موادا نه حالا چرا عصبانی میشی؟! مثلا فکر کن خوب!! من دخیخا نمیدونم چنا ایهان همیشه با خشانت سیلاملک میکنه 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 7 مهر، 2010 نمیدونم!! شاید قدرتش انرژی خیلی زیادی داره و میخواد اینجوری خالیش کنه!! 3
rahele_s 6472 ارسال شده در 7 مهر، 2010 نمیدونم!! شاید قدرتش انرژی خیلی زیادی داره و میخواد اینجوری خالیش کنه!! شاید اینطوریه نیدونم دخیخا بابایی عاشخ شدی؟اول دلت اسیر مستانه میشه بهدش سیگاری میشی و...... خدا اخرشو بخیر کنه ددی جوونم:wubpink: 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 7 مهر، 2010 آره!! یه مامان جدید میخوام برات بیارم!! دوس داری چجوری باشه؟! 2
ارسال های توصیه شده