rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ من کی داد زدم ها؟:w00: خو راست میگی من داد زدم حوایم نبود شوما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سامبولیکم راحله خاونم گل اندر گلاب به به این املات منو کشته سهیل بنظرت املا رو با 10 پاست کنم؟> 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خو راست میگی من داد زدم حوایم نبود شوما خوبی؟ خوبم مرسی :w139: خوب داد میزنی آدم میترسه....:4chsmu1: مدیر که زیر دستاشو نمیترسونه که....:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خوبم مرسی :w139: خوب داد میزنی آدم میترسه....:4chsmu1: مدیر که زیر دستاشو نمیترسونه که....:flowerysmile: بهله بهله قطعا حق با شوماست:JC_thinking: واقعا این زلزله که میگن خودتی نهههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ بهله بهله قطعا حق با شوماست:JC_thinking: واقعا این زلزله که میگن خودتی نهههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ از اشناییتون خوشبختم اقای زلزله:w73: حالا معنی امضاتو میگی چیه؟:ws6: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سامبولیکم راحله خاونم گل اندر گلاب 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام سارا جون چنا بد نگاش میکنی؟:JC_thinking: سلام بر همه متالورژای عجیج به به سیلاملکم وحید خان حالت شطوره؟ خانوم بچه ها خوبن؟:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام سارا جون چنا بد نگاش میکنی؟:JC_thinking: ســـلام راحلــه جــون چطوری؟ هیچی... 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ســـلام راحلــه جــون چطوری؟ هیچی... خوبم عسیسم میسی خودت شطوری؟:aghosh: کار بد کرده سهیل؟ بگو خودم تنبیهش میکنم کلا شکنجه گریم حرف نداره 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خوبم عسیسم میسی خودت شطوری؟:aghosh: کار بد کرده سهیل؟ بگو خودم تنبیهش میکنم کلا شکنجه گریم حرف نداره مررررسی عزیـــزم :aghosh: قربونت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حالا خودم باهاش صحبت می کنم... ای جــان...پس برو سراغ ایلیـــا تا می تونی ازش سوال بپرس :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ مررررسی عزیـــزم :aghosh:قربونت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حالا خودم باهاش صحبت می کنم... ای جــان...پس برو سراغ ایلیـــا تا می تونی ازش سوال بپرس :persiana__hahaha: به روی چشم فرمانتون الساعه اجرا میشود 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام بر همه متالورژای عجیج فقط متالورژها ؟ پس من که سرامیک می خونم چی ؟:cryingf::cryingf: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ به روی چشم فرمانتون الساعه اجرا میشود :pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ سلام سارا جون چنا بد نگاش میکنی؟:jc_thinking: به به سیلاملکم وحید خان حالت شطوره؟ خانوم بچه ها خوبن؟:flowerysmile: خیلی ممنون شما چطورین امتحانا تومو شده یا نه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ :pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak::pichak: سیلاملکم ترنج جونم خوبی عسیسم ؟چه میکنی عسیسم:aghosh: خیلی ممنون شما چطورین امتحانا تومو شده یا نه ما هم خوبیم شکر امتحانم هم 15 تموم میشه راحت میشم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ از اشناییتون خوشبختم اقای زلزله:w73: حالا معنی امضاتو میگی چیه؟:ws6: سلام :icon_pf (44): امضام میگه که اینقدر سنگ دیگرانو به سینه نزن....هم کیشان تو به کمکت نیاز دارن.... (منظور ترک هایی اند که هویت طلبی شونو از دست دادن:w00:) 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام :icon_pf (44): امضام میگه که اینقدر سنگ دیگرانو به سینه نزن....هم کیشان تو به کمکت نیاز دارن.... (منظور ترک هایی اند که هویت طلبی شونو از دست دادن:w00:) سلام ایهان خان حالت شطوره قشنگ بود معنی امضات :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ سلام ایهان خان حالت شطوره قشنگ بود معنی امضات :flowerysmile: خوبم :w00: ممنون :w00: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده