toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ خوبی ترنج خانوم ------------------------------------------------ یه آهنگ ملایم بود حیفم اومد اینجا نذارم. [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معما : «اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» البته این سوال از بچه ها کودکستان شده ؟ در کل این برای دست گرمی بود، اگه چیزی تو مشت تون دارید، رو کنید، یه کم سلول های خاکستری مون رو به جنب و جوش بندازیم :4chsmu1: بلی . خوب هستیم زیره سایه ی مدیری مثه شما. 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ من؟ زلزله؟! من به این ساکتی و آرومی!! پیمان ما از بچه های دایل آپ هستین، این عکسا برامون بالا نمیاد!! به من چه . راحله گفت زلزله ای . 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ من فک کنم این اتوبوسه اصلا راه نمی ره . 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ یعنی منم حدس بزنم؟!! به من چه . راحله گفت زلزله ای . راحله رو زیاد نگیر!! 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ بلی . خوب هستیم زیره سایه ی مدیری مثه شما. شما محبت داری یعنی منم حدس بزنم؟!! بله ! بله ! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ ------------------------------------------------ معما : «اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» البته این سوال از بچه ها کودکستان شده ؟ در کل این برای دست گرمی بود، اگه چیزی تو مشت تون دارید، رو کنید، یه کم سلول های خاکستری مون رو به جنب و جوش بندازیم :4chsmu1: سلام پیمان جان خوبی دادا ؟ خسته نباشی :flowerysmile: اقا این اتوبوس به چپ میره باور کن سرویس محمد حسینه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ یعنی منم حدس بزنم؟!! راحله رو زیاد نگیر!! راحله چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: کی پشت سر من حرف زد؟:banel_smiley_4: محمد حسین تو حدس نزن حیفه فسفرا مغزت:ws3::ws3: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ به من چه . راحله گفت زلزله ای . :ws51: :ws51: مهلومه که راحله درست میگه .راحله همیشه حقیقت رو میگه این محمد حسین زلزلست تا خود 7 ریشتر جواب داده بنیان افکنیست بس بی نظیر 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ خب دیگه چی راحله؟؟؟!! :vahidrk: بابا حرکت نمیکنه که!! نمیبینین وایساده؟؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ جدید مدیدا منو خیلی میزنی ها دستت خوب نرم شده ها این اتوبوس حرکت میکنه اسنادش هم موجوده به چپ هم میره باور نمیکنی از پیمان بپرس 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ این حرکت نمیکنه مگر اینکه کسایی مثل تو حرکتش بدن!! :: مثل اینکه یادت رفته بمن پدرتم!! :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ جدیدا تعدد داداش و ددی پیدا کردم کمی هم گیج شدم نخیرم این به حالت عادی حرکت میکنه مگر اینکه تو بهش نگاه کنی بایسته 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سلام پیمان جان خوبی دادا ؟ خسته نباشی :flowerysmile: اقا این اتوبوس به چپ میره باور کن سرویس محمد حسینه خوب درسته ! این بچه می ره ! دلیلش 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ خوب درسته ! این بچه می ره ! دلیلش نیگا نیگا میکنی دادا بوخودا به چپ میره زیرا که درش مهلوم نیس پس مهلومه که به چپ میره :shad:جایزمو از کی بگیرم؟؟؟؟؟؟:shad: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ جدیدا تعدد داداش و ددی پیدا کردم کمی هم گیج شدم نخیرم این به حالت عادی حرکت میکنه مگر اینکه تو بهش نگاه کنی بایسته آره!! راننده اوتوبوس از ترس من وایمیسه!! اصلا الان منتظر منه!! چون من همیشه دیر میرسم!! نیگا نیگا میکنی دادا بوخودا به چپ میره زیرا که درش مهلوم نیس پس مهلومه که به چپ میره :shad:جایزمو از کی بگیرم؟؟؟؟؟؟:shad: شرمنده ولی برو بابا!! من BRT سوار میشم!! درش اونوره!! 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ نیگا نیگا میکنی دادا بوخودا به چپ میره زیرا که درش مهلوم نیس پس مهلومه که به چپ میره :shad:جایزمو از کی بگیرم؟؟؟؟؟؟:shad: درسته خداییش محمد حسین حسودیت می شه راحله همکار منه ! آی کیو 1000 جایزه هم به چشم ! فکر کنم منبعد برای این تیپ سوالا یه 5 امتیازی بذاریم. نظرت چیه راحله ؟ البته من اگه بودم، 50 امتیاز می دادم، منتهی این محمد یه کم خسیسه آره!! راننده اوتوبوس از ترس من وایمیسه!!اصلا الان منتظر منه!! چون من همیشه دیر میرسم!! شرمنده ولی برو بابا!! من BRT سوار میشم!! درش اونوره!! محمد حسین BRT یه مقوله دیگه اس ! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ همیشه اطلاعات زیاد برا آدم مشکل ساز میشه!! آقا چرا الکی پای منو وسط میکشی تو امتیاز دادن!! بده!! 500 امتیاز بده!!! 3 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ آفرین راحله جونه با هوشم. من که جایزه بهت امتیاز دادم . همین در توانم بود:give_present: 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ یعنی منم حدس بزنم؟!! راحله رو زیاد نگیر!! ولی فک کنم راحله درست میگه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده