rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ دست گلت درد نکنه عزیزم:aghosh: کمک خواستی بگو تا بیام یهنی ایهان از محمد حسین بدتره؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ پشت سر من غیبت میکنی راحله؟!! گذر پوست به دباغ خونه میوفته دیگه!! من تورو میبینم حالا!!! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ هه سیلاملکم محمد حسین خوب بودی بیتر شدی؟ اقا ذکر خیرت بود صبح با ترنج جون داشتم از خوبیهات میگفتم اخه اگه تو نباشی من به کی گیر بدم ها؟؟؟؟ بهدشم پشت سرت نبود که خودت اومدی خوندی و دیدی که 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ چیکار کنم از دست تو!!؟ دیگه از حد گذروندی، بازم اگه پشت سرم بود و متوجه نمیشدم اشکال نداشت!! الان تو روی من وایمیسی میگی فلانی بیساری!!! :icon_pf (34): راسی علیک سلام!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ چنا انخد ناراحنی خو باشه دیجه گیر نمیدم باشه ناراحن نشو فقز شوخی بود بوخودا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ باشه...!! من فردا هم امتحان دارم!! چشمام باز نمیشه!! کلاس زبان هم باید برم!! کی بشینم بخونم!!! ولی فردا کتبی ها تموم میشه خدا رو شکر!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ باشه موفق باشی محمد حسین انشالا بسلامتی تموم شه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ مرسی!! توام ایشالا به سلامتی تموم بشه!! بابا اینجوری اصلا کیف نمیده!! با راحله فقط باید کل کل کرد!!! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ میسی ببین خودت میخوای اقا پیمان تو شاهد باش من نمیخواستم دیگه کل کل کنم اما محمد حسین نمیذاره 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ آقا پیمان کیه؟! چقد مدیر شما سخت گیره بابا!!! (الان میاد میگه منو کار داشتین؟!!) 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ OH OH!!! پیمان!!! اصلا حواسم نبود!!! ما کوچیک همه بچه های موادی هستیم!! اصلا منم خودم موادی میشم اگه بگین!! آقا پیمان کیه؟! چقد مدیر شما سخت گیره بابا!!! (الان میاد میگه منو کار داشتین؟!!) منو کار داشتین?!! 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ عرض ادب آقا پیمان!:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ دست گلت درد نکنه عزیزم:aghosh: کمک خواستی بگو تا بیام یهنی ایهان از محمد حسین بدتره؟:icon_pf (34): من فعلا از زلزله هایه اینجا فقظ آیهان رو می شناسم. به به یه زلزله ی دیگه هم معرفی اقا محمد حسین زلزله. 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ عرض ادب آقا پیمان!:icon_pf (44): سلام مدیر جون خوبی ترنج خانوم ------------------------------------------------ یه آهنگ ملایم بود حیفم اومد اینجا نذارم. [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معما : «اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» البته این سوال از بچه ها کودکستان شده ؟ در کل این برای دست گرمی بود، اگه چیزی تو مشت تون دارید، رو کنید، یه کم سلول های خاکستری مون رو به جنب و جوش بندازیم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ من؟ زلزله؟! من به این ساکتی و آرومی!! پیمان ما از بچه های دایل آپ هستین، این عکسا برامون بالا نمیاد!! 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ من؟ زلزله؟! من به این ساکتی و آرومی!! پیمان ما از بچه های دایل آپ هستین، این عکسا برامون بالا نمیاد!! این عکسه جمعا یک کیلو و نیم بیشتر نیست :w127: بهونه نگیر محمد حسین ! بگو نمی خوام فسفر بسوزونم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ حالا حتما باید حال منو بگیری؟!! اصلا میخوای بگم؟! ولی بذار بچه ها بیان ببینن، اینجوری مزش میره اگه فوری من بگم...! 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ حالا حتما باید حال منو بگیری؟!! اصلا میخوای بگم؟! ولی بذار بچه ها بیان ببینن، اینجوری مزش میره اگه فوری من بگم...! آخه منو این حرفا !! اصلا این وصله ها به من می چسبه آخه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ نکنه لباست رو از مواد خاصی تشکیل شده که چسب بهش نمی چسبه؟!! :jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده