MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ به به محمد حسین گل خوبی ؟ چه خبرا؟ امتحانا شروع شده یا تموم شده یا هیچکدام؟ امتحانا دست و پامو بستن نمیذارن نفس بکشم 15 تیر ایشالا تموم میشه راحت میشم در حال طی مسیر امتحانات هستیم!! چهارشنبه کتبی ها تموم میشه ولی 6 و 10 و 12 تحویل پروژه داریم!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ در حال طی مسیر امتحانات هستیم!! چهارشنبه کتبی ها تموم میشه ولی 6 و 10 و 12 تحویل پروژه داریم!!:icon_pf (34): اوخی تو هم که وضعت از ما بدتره خدا ریشه این امتحاناتو بخشکونه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ بش باد!!! راحله اسم درساتونو میگی یکم بخندیم؟! 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ بش باد!!! راحله اسم درساتونو میگی یکم بخندیم؟! بلبل درازی میکنی؟:w00: گیجالت نمیکشی؟:w00: اومدی تو خونمون داری بی احترامی هم میکنی؟:w00: کی میگه مهمون حبیب خداست ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: بهدش میگی بهم گیر میدن هرجا میرم:w00: خووووو از بس اذیت میکنی :w00: من تو امتحانا اعصاب ندارم :w00: مخصوصا امروز که روانی هم شدم:w00: میخوای بخندی لیست کن درسای گلابیتو :w00:همش میشینن نخاشی میکشن اسمشم گذاشتن مهندسی:w00: میخوام اسمشو به مهندسی نقاشی تغییر بدم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ مهندس جون!! باشه! شما مهندس! ولی اون معماران که نقاشی میکشن!! :167: حالا چرا اعصابت خورده؟! یکم از درسات به طور عملی استفاده کنی، همه چی حله آآآ!! من تو کجا گفته بودم هرجا میرم بهم گیر میدن؟! اینجا بود؟! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ مهندس جون!! باشه! شما مهندس! ولی اون معماران که نقاشی میکشن!! :167: حالا چرا اعصابت خورده؟! یکم از درسات به طور عملی استفاده کنی، همه چی حله آآآ!! من تو کجا گفته بودم هرجا میرم بهم گیر میدن؟! اینجا بود؟! از بس تو پارک نشستی به دید زدن کلا حواس پرت شدی چند صفحه قبل در همین تاپیک این مسئله رو به صراحت بیان کردی اسنادش موجوده از بس تو خونه نشستم و مثلا خیر سرم درس خوندم روانی شدم اونا حداقل بلتن ماکت بسازن تو چی بلدی ها؟:w00: فقط خرابکاری بلدی مثلا قرار بود دیگه دهوا نکنیم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ تو پارک؟! تو از مجا فهمیدی؟! :jawdrop: با شما موادیا بگردیم همین میشیم دگه!! همش فکرمون اینه که مبارزه با مواد مخدریا نگیرنمون!! نمیدونی آخر شبا چه مکافاتی داریم...!! خب توام پاشو بیا پارک!! خیلی خوبه!!! من ماکتام همیشه اول میشد تو کلاس!! ضمنا از خوندن معماری تو دانشگاه متنفرم. وگرنه کار دستم هم خیلی خوب بود و تو معماری خیلی موفق میتونستم بشم!! یادته تو پاتوق صنایعی ها تو یوحنا بودین دیگه هی دعوا میشد بعد فانوس میومد آشتی میداد....! شما مدیرتون کیه؟! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ دوباره داری گیر میدی محمد حسین؟ :w00:اونجا هم من به احترام فانوسی جونم هییشی نمیگفتم ولی اینجا دیگه نمیتونی زور بگی:w00: میگم پیمان ترورت کنه حالا ببین 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ شما مدیرتون کیه؟! جانم !! بله !! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ OH OH!!! پیمان!!! اصلا حواسم نبود!!! ما کوچیک همه بچه های موادی هستیم!! اصلا منم خودم موادی میشم اگه بگین!! 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ جانم !! بله !! حال شما خوبه؟! :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ چی شدین؟! پیمان اومد همه فرار کردن!!! 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ سلام برو بچ گل مواد. صبح همگی بخیر. من که هر وقت میام اینجا از بس خلوته صدا میپیچه.:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ سلام ترنج جونم خوبی عزیزم:flowerysmile: تخصیره این محمد حسین جو رو مغتشش میکنه همه فرار میکنن تو ناراحن نباش گلم من هستم 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ سلام ترنج جونم خوبی عزیزم:flowerysmile: تخصیره این محمد حسین جو رو مغتشش میکنه همه فرار میکنن تو ناراحن نباش گلم من هستم به به سلام راحله خانمه گل. بازم باریکلا به خودت که هستی :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ به به سلام راحله خانمه گل. بازم باریکلا به خودت که هستی :4uboxsmiley: میسی از این همه محبتت خانومی :aghosh: اره دوباره اومدم انجمن مهتاد شدم ترکش سخت شد واسم:girl_blush2: باریکلا بیشتر به خودت که هوا اینجا رو داری عسلم:pichak: 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ میسی از این همه محبتت خانومی :aghosh: اره دوباره اومدم انجمن مهتاد شدم ترکش سخت شد واسم:girl_blush2: باریکلا بیشتر به خودت که هوا اینجا رو داری عسلم:pichak: اره عزیزم . من حالا حالا ها هستم. هواشو دارم. :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ اره عزیزم . من حالا حالا ها هستم. هواشو دارم. :aghosh: بیکران سپاسگذارم از این حمایتت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :aghosh: :pichak: لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ بیکران سپاسگذارم از این حمایتت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :aghosh: :pichak: :w72::w72: خوب تا بچه ها نیومدن من شروع کنم به نظافته اینجا. خیلی گرد و خاک گرفته 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ میبینی راحله جونم. تا بچه ها میان از این کارا می کنن همه ی تالار رو به هم ریختن. حالا شانس اوردم آیهان زلزله هنوز نیومده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده