Peyman 16150 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2010 سیلام چه سکوتی فرا گرفته اینجا رو سلام راحله جان امشب یه کم فروم دلگیره به خاطر فوت خانواده یکی از دوستان واسشون طلب آمرزش می کنیم و برای بازماندگان صبر 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 13 مرداد، 2010 سلام پیمان جان بله متاسفانه پدر و مادر عزیز یکی از دوستان دار فانی رو وداع گفتن منم واسشون طلب مغفرت دارم و برای دوست عزیزمون بهبودی و صبر خواستارم 2
ayhan 2309 ارسال شده در 6 شهریور، 2010 سیلام چه سکوتی فرا گرفته اینجا رو سلام. دیگه از سکوت خبری نیست.... من اومدم...... 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2010 سلام. دیگه از سکوت خبری نیست.... من اومدم...... خیلی خوش اومدی آیهان جان 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 6 شهریور، 2010 سلام برو بچه های موادی!! آقا الان که یه مقدار پلیس گیرش زیاد شده، خیلی مراقب خودتون باشینا!!! 1
ayhan 2309 ارسال شده در 7 شهریور، 2010 سلام برو بچه های موادی!!آقا الان که یه مقدار پلیس گیرش زیاد شده، خیلی مراقب خودتون باشینا!!! ما به این راحتی ها گیر نمیافتیم :w00: 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 چطوری؟! ترفند خاصی میزنید که نمیفهمم مواد باهاتونه؟؟!! 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 سلام. دیگه از سکوت خبری نیست.... من اومدم...... به به سلام ایهان جان خیلی خوش اومدی منتظر فعالیت های مثبتت در تالار هستیم:flowerysmile: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 سلام برو بچه های موادی!!آقا الان که یه مقدار پلیس گیرش زیاد شده، خیلی مراقب خودتون باشینا!!! علیک سلام خوبی؟ تو که دوباره به ما موادیا گیر دادی؟ شروع شد یهنی؟ چطوری؟!ترفند خاصی میزنید که نمیفهمم مواد باهاتونه؟؟!! دوست داری یاد بگیری؟ من به شخصه حاضرم این مصیبتو تحمل کنم و به تو اموزش بدم:icon_pf (34): 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 سلام راحله!! آره آموزش بده!! من لازم دارم شدید!! چند بار بدجور تو حچل افتادم!! 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 چقد اینجا داغونه بابا!! فکر کنم مواده تاثیر خودشو گذاشته!! بچه ها همه خمارن!! اینجاها پیداشون نمیشه!! 2
ayhan 2309 ارسال شده در 9 شهریور، 2010 چطوری؟!ترفند خاصی میزنید که نمیفهمم مواد باهاتونه؟؟!! میگم بهت..... بزار تو جیبت کسی نمیبینه... به به سلام ایهان جان خیلی خوش اومدی منتظر فعالیت های مثبتت در تالار هستیم:flowerysmile: سلام. ممنونم. چقد اینجا داغونه بابا!!فکر کنم مواده تاثیر خودشو گذاشته!! بچه ها همه خمارن!! اینجاها پیداشون نمیشه!! داغون؟:w00: من اینجام تا به اینجا جون بدم خفن 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 سلام به برو بچه هاي گل مواد خوبی محسن جان کم پیدایی داداشم بوخودا من زود به زود دلم تنگ می شه با توجه به اینکه تابستون نزدیکه و اوقات فراغت بچه ها هم بیشتر، لذا باید برای اوقات فراغت دوستان برنامه ریزی کنیم. برای شروع هم از همین تاپیک استارت بزنیم. البته این تاپیک جنبه سرگرمی داره فقط، بنابراین موضوعات تفریحی رو هم می تونیم در اینجا مطرح کنیم و دور همی بگیم و بخندیم و سرگرم باشیم. 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 * یه چند تا sms - وقتي كسي ناراحتت ميكنه 42 تا ماهيچه استفاده ميشه تا اخم كني، اما فقط 4 تا ماهيچه لازمه تا دستت رو دراز كني و بزني پس كلهاش - بيچاره مردا : وقتی به دنيا ميان همه حال مامانشونو ميپرسن - وقتی ازدواج ميکنن همه ميگن چه عروس قشنگی- وقتی ميميرن همه ميگن بيچاره زنش 2
mohsen_d 946 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 خوبی محسن جان کم پیدایی داداشم بوخودا من زود به زود دلم تنگ می شه با توجه به اینکه تابستون نزدیکه و اوقات فراغت بچه ها هم بیشتر، لذا باید برای اوقات فراغت دوستان برنامه ریزی کنیم. برای شروع هم از همین تاپیک استارت بزنیم. البته این تاپیک جنبه سرگرمی داره فقط، بنابراین موضوعات تفریحی رو هم می تونیم در اینجا مطرح کنیم و دور همی بگیم و بخندیم و سرگرم باشیم. قربونت پيمان جان شاعر ميگه: عهدي که با تو بستم هرگز گسستني نيست من مخلص تو هستم لازم به بستني نيست 2
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2010 قربونت پيمان جان شاعر ميگه: عهدي که با تو بستم هرگز گسستني نيست من مخلص تو هستم لازم به بستني نيست ما بیشتر خلاصه اینجا محلی است برای شوخی و خنده و طرح سوالات نامربوط به درس معما و جک و sms و این چیزا ! برو بریم .... 2
mohsen_d 946 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 راستي پيمان تو ميتوني sms بفرستي آخه چند روزيه من هرچي مي خوام بفرستم ميگه دريافت کننده ناشناس 2
ارسال های توصیه شده