Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه ی دوستای خوب هوا فضایی تو این تاپیک قصد دارم روی کنکور ارشد هوا فضا نگاهمو بندازم و تجربه های خودم رو پله به پله تا کنکور در اینجا قرار بدم.... پله ی نخست: درس خوندن کار سختی نیست این یه اصله! اما مسئله ی مهم چه جوری درس خوندنه! باید یاد گرفت چه جور درس خوند داشتن یه برنامه ی مناسب و جای مناسب برای درس خوندن خییییییییلییییییییییییییی مهمه کسایی که یه سال وقت دارن تا نوبت کنکورشون بشه، سال قبلش یه بار کنکور بدن تا سر ریسمون خرخونی تو دستشون بیاد من که به شخصه بعد از کنکور امسال امیدوار شدم به قبولی دفه های بعد که اومدم حتما پله های بعدی رو هم میگم 8 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سعی کنین تا اونجایی که توان دارین پای برنامه های خودتون بمونین.... هیچ وقت نگین حالا فقط یه باره... برنامه های خودتونو با هیچی عوض نکنین مگه اینکه خیلییییییی خاص باشه 5 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ پله ی دوم: برای درس خوندنتون یه محیط خاص در نظر بگیرین که اونجا راحت ترین... خودتونو گول نزنین:vahidrk: همیشه راحت ترین محیط بهترین محیط برای درس خوندن نیست... سکوت خیلی مهمه... هیچ وقت موقع درس خوندن آهنگ گوش ندین رو همین حساب خیلیا کتابخونه رو برا درس خوندن انتخاب میکنن که البته منم همین کار رو کردم موقع درس خوندن محیط میز کازتون همیشه مرتب باشه مثلا برگه های چرک نویس رو مقداریشو بردارین، پر شده ها رو جدا کنین، هر وقت تموم شدن یه استراحت کوچیک بکنبن و بعد دسته ی بعدی از برگه های چرک نویس خالی رو بردارین برای حل مسئله از خودکار آبی استفاده کنین(دلایلش رو بیخیال!) اینو بدونبن که نظم توی هر کاری مهمه و بدون نظم به هیچ جا نمیرسین( حالا به هیچ جا هم که نه ولی خوب خیلییییی مهمه:icon_razz:) 5 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ پله ی سوم: از درسهای پایه شروع کنید... مثلا ریاضی1 ریاضی2 معادلات ریاضی مهندسی اما فقط درسهای همین چند تا درس رو به ترتیب بخونید بعد از تموم شدن اینا الباقی درسها رو با هم بخونین! حتتتتتتتتتتتتما از کتاب های زبون اصلی استفاده کنین (اگه زبانتون خوبه!) با این کار با یه تیر 2 نشون زدین:gnugghender: من تو تجربه هایی که کسب کردم مطمئن شدم کتابای ترجمه شده افتضاحن!!! 6 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی پله ی سوم: خوندن کتابای تخصصی به زبون انگلیسی باعث میشه که علاوه بر فهم بهتر و بیشتر از متن کتاب درس زبان تخصصی هم خوب بزنین سخته ولی ممکنه :mpr:. 5 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ میان پله: از کتاب های مهندسی هوا فضا این ها به عنوان مرجع از نظر من انتخاب شدن 1- ریاضیات 1 و 2 از آدامز 2-معادلات دیفرانسیل از بویس 3- ریاضیات مهندسی کتاب تبدیل لاپلاس از سری شومز و دو تا کتاب دیگه که الان دقیق اسمش یادم نیست 4-سیالات از وایت (از سری شومز هم سیالاتش خوبه علاوه بر اون کتابایی مثل ونارد هم جالبن) 5-ترمودینامیک سنجل یا ون وایلن (هر دوشون خوبن اما حجم سنجل بیشتره ولی با متن روون تر) 6-آئرودینامیک اندرسون 7- دینامیک گاز از زوکر یا جان 8- پیشرانش کوهن 9-مقاومت مصالح 1 و 2 از جانسون 10- طراحی اجزاء از شیگلی (خوندنش مفیده با اینکه مال رشته ی هوا فضا نیست) 11-طراحی سازه های هوایی از مگسون 12- طراحی اجسام پرنده از راسکام اگه شد در ادامه لینک دانلود بعضیاشونو میذارم تا دوستان حالشو ببرن 4 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ پله ی چهارم: هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هدفتون رو فراموش نکنین...:vahidrk:... این خیلی مهمه که با هدف پیش رفت... میپرسین چرا؟ چون اگه به این رشته علاقه داشته باشین با یاد اووردن هدف دوست دارید نا ادامه بدید... حتی اگه خدایی نکرده قبول هم نشدین اون موقع حسرت اینو نمیخورین که میتونستم و نرفتم پس همیشه یادتون باشه یاد آوری هدف مهمه 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ از ریاضی ها کتاب آدامز رو گیر نیووردم ولی کتاب توماس با لینک غیر مستقیم زیر با پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قابل دانلوده لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ کتاب معادلات دیفرانسیل بویس هم از باشگاه مهندسان هدیه میگیریم: لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با پسوورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ کتاب آئرودینامیک اندرسون هم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اینم کتاب دینامیک گاز جان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینم توربین گاز کوهن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (علت اینکه این کتابارو اینجا براتون میارم اینه که میخوام یه مجموعه ی خاص برای درس خوندنتون پیشنهاد کنم!) 4 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ و این هم کتاب سازه های هوایی مگسون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ پله ی پنجم: (ببخشیدا واضح میگم!) فس فس نکنین!!:vahidrk: از قدیم گفتن این دست اون دست کردن تو یه کاری باعث عقب موندن تو اون کار میشه... پس تا میتونین خودتونو به کارای الکی مشغول نکنین! 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی پله ی پنجم: با خودتون نگید: تازه اوله ترمه... یه سال مونده تا کنکور... اوووووووه اینا همش از وسوسه های شیطان رانده شدس...:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ پله ی ششم: از خوندن کنکور های سالای قبل شروع کنین از قدیم گفتن که سر ریسمون که دست آدم بیاد تا تهش میره! 3 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ میان پله:اینجا لینک دانلود کنکور های ارشد هوا فضا رو میذارم تا ازشون به خوبی استفاده کنین: سال 87:http://www.4shared.com/document/uE6ib-1B/konkur87.html سال 88: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام lسال 89:http://www.4shared.com/file/j27hdKF4/konkur89.html سال 91:http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://science-ak1.persiangig.com/document/arshad mechanic/91/hava o faza 91.pdf 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ادامه ی پله ی ششم: تحلیل و آنالیز کنکور های سال قبل آدم رو کنجکاو میکنه تا سراغ مباحثشون بره و اونا رو یاد بگیره که این خیلی خوبه پس حتما این کار رو بکنین 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ تا همین جا کلی باید بگم خسته نباشید که زحمت کشیدید و کار خوبی رو شروع کردید... و اما ادامه ی ماجرا . . . 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پله ی هفتم: از ریاضیات یک شروع میکنیم... قصد دارم نکات و قسمت های مهم از کتاب ریاضی یک رو در ادامه توضیح بدم... صبور باشید... خودمم همگام با این تاپیک دارم تو خوندنش جلو میرم!:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خوندن درس ریاضیات به میزان ریاضی ای که بلد بودید مربوطه... گاهی وقتا لازم میشه برای محاسبه ی انتگرال ها به مبحث حدود برگشت و اونا رو بررسی کرد... (از اونجایی که بعضی توابع به ازای میل کردن به مقدار خاصی، با بعضی دیگه از توابع هم رفتارن) اگه کسی کاملا بیق باشه در ریاضیات دانشگاهی پیشنهاد میشه از خوندن حدود شروع کنه... مبحث های مهم که در ادامه نکته های اونا خواهد آمد:(از ریاضیات 1) -حدود -مشتق: آهنگ تغییرات، کاربرد ها، بهینه سازی، مشتق ضمنی، قضایای مشتق(مقدار میانگین و قضیه ی رول که توی انتگرال ها هم میاد) -انتگرال: انتگرال توابع گویا، انتگرال های چند جمله ای، راه حل انتگرال ها، قضایای انتگرال، مدل سازی ها، ریمان ها -انتگرال های نامحدود -سری ها: قضایای سری و ... که به ترتیب در ادامه نکاتشون رو عرض میکنم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
سوال
Ali.Fatemi4 22826
با سلام خدمت همه ی دوستای خوب هوا فضایی
تو این تاپیک قصد دارم روی کنکور ارشد هوا فضا نگاهمو بندازم و تجربه های خودم رو پله به پله تا کنکور در اینجا قرار بدم....
پله ی نخست:
درس خوندن کار سختی نیست این یه اصله! اما مسئله ی مهم چه جوری درس خوندنه!
باید یاد گرفت چه جور درس خوند
داشتن یه برنامه ی مناسب و جای مناسب برای درس خوندن خییییییییلییییییییییییییی مهمه
کسایی که یه سال وقت دارن تا نوبت کنکورشون بشه، سال قبلش یه بار کنکور بدن تا سر ریسمون خرخونی تو دستشون بیاد
من که به شخصه بعد از کنکور امسال امیدوار شدم به قبولی
دفه های بعد که اومدم حتما پله های بعدی رو هم میگم
لینک به دیدگاه
36 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده