MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان بالاخره دفترچه سوالات مکانیک آماده شد شرمنده که یه کم دیر شد جا داره همینجا از دوست عزیز mortaza_sakht که زحمت عکس برداری رو داشتن، تشکر کنم دفترچه، به صورت صفحه به صفحه، و عکس هستند. برای اینکه فایل ها زیاد حجیم نباشند، کمی از کیفیتشون کاهش دادم. اگه صفحه ها نامعلوم بودند و محتواشون قابل خوندن نبود، بگین تا کیفیت بالاشون رو بذارم. توی همین تاپیک میتونید در مورد جواب سوالات با هم بحث کنید. به امید نتایج رضایت بخش (از دوستانی که مکانیک نیستند و دعوت کرده ام، معذرت میخوام ) 24 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 3-7 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 8-12 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 13-17 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 18-22 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 23-27 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 28-32 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سوال 96 ارتعاشات یکی از فرکانس بزرگتر میشه یکی کوچکتر / مساوی که نیستن/ این سوال در آزمون های ارتعاشات اومده بود/ تبلیغات برای سال بعد ایشالا.. 8 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ صفحه های 33 و 34 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سوال 97 ارتعاشات یکی جی الم میشد یکی کا بر روی دو ام/ سوال کتاب رائو بود/مدل تله کابین نیست.. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سوال 89 ارتعاشات/ سیم رو خم میکنیم.../اگر بی دقتی نکرده باشم گزینه یک درسته یعنی ... دو ال بر روی سه جی کوسینوس بتا مرکز جرم هر میله وسطشه مرکز جرم دوتا مرکز جرم فاصله بینشون میشه.. ممان هم دو تا ممان میله حول مرکز دوران.. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ جالبخ سوال 89 ارتعاشات یکی از سوالات فصل آخر دینامیک مریام بود/فصل آخر دینامیک در مورد ارتعاشته ویرایش 4/ سوال 99 ارتعاشات: می بایست فرمول دامنه ارتعاشات و فاز رو حفظ می بودین/ دمپر نداریم پس فی صفره که در تمام گزینه ها... ایکس صفر هم چون دمپر نداریم به فرم گزینه 3 میشه k و m معادل ها هستن ولی در این سوال کا معدل در مکز میشه کا جرم معادل در مرکز هم میشه m 4 لینک به دیدگاه
hamin319 753 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سوالات ریاضی سختر از سال قبل بود سیالات کمی سختر بود اما جامدات و دینامیک راحتر از پارسال بود 1 لینک به دیدگاه
navab.karimian 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بابا ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل مرسیییییییییییییییییییی که محشرییییییییییییییییییییییییییییییی فکرشم نمیکردم امروز سوالات گیر بیاد تکی طرف الحق که مکانیکی هستی 3 لینک به دیدگاه
kkiau 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ امکان داره براتون سوالا زبان عمومی رو هم بدین؟ 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بابا ایولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل مرسیییییییییییییییییییی که محشرییییییییییییییییییییییییییییییی فکرشم نمیکردم امروز سوالات گیر بیادتکی طرف الحق که مکانیکی هستی مرسی دوست عزیز بیاید نظر بدید در مورد جوابها امکان داره براتون سوالا زبان عمومی رو هم بدین؟ صفحه های 3-4-5 مربوط به زبان عمومی و فنی است فقط با عرض پوزش، صفحه اول زبان انگلیسی و صفحه آخر بیومکانیک رو از جلسه خارج نکردم 4 لینک به دیدگاه
gharibistudent 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستانبالاخره دفترچه سوالات مکانیک آماده شد شرمنده که یه کم دیر شد جا داره همینجا از دوست عزیز mortaza_sakht که زحمت عکس برداری رو داشتن، تشکر کنم دفترچه، به صورت صفحه به صفحه، و عکس هستند. برای اینکه فایل ها زیاد حجیم نباشند، کمی از کیفیتشون کاهش دادم. اگه صفحه ها نامعلوم بودند و محتواشون قابل خوندن نبود، بگین تا کیفیت بالاشون رو بذارم. توی همین تاپیک میتونید در مورد جواب سوالات با هم بحث کنید. به امید نتایج رضایت بخش (از دوستانی که مکانیک نیستند و دعوت کرده ام، معذرت میخوام ) خیلی گلی دادا پرچم مکانیک رو بردی بالا:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ جالبخ سوال 89 ارتعاشات یکی از سوالات فصل آخر دینامیک مریام بود/فصل آخر دینامیک در مورد ارتعاشته ویرایش 4/سوال 99 ارتعاشات: می بایست فرمول دامنه ارتعاشات و فاز رو حفظ می بودین/ دمپر نداریم پس فی صفره که در تمام گزینه ها... ایکس صفر هم چون دمپر نداریم به فرم گزینه 3 میشه k و m معادل ها هستن ولی در این سوال کا معدل در مکز میشه کا جرم معادل در مرکز هم میشه m من فکر کنم 4 میشه،اگر حول مرکز آنی دیسک که فک کنم محل تماسش با طناب هست گشتاور بگیریم،وفرم کلی دامنه پایدار رو بنویسیم تو مایه های 4 میشه...خودم نزدم اما تا یه جاهایی رفتم به نظر4 اومد درست باشه و چون شک داشتم نزدم سوال 107 دینامیک ماشین هم گزینه 4درسته سوال 72 هم 1 درسته 71 هم 1زدم من 75 گزینه 2 77 گزینه 1 37گزینه 3 53 رو یکی راهنمایی کنه:من میگم نصف میشه ولی دوستان میگن که در نازل سرعت تغییر نمیکنه این رابطه رو من یه جا دیدده بودم که بین سطح مقطح و سرع برقراره dA/A=(alfa)dv/v 51گزینه 1 سوال 1 هم فکر کنم 1 میشه 45 رو اگر مثل پارسال که غلط بود وآخرش نفهمیدیم که حذف شد یا نه!بخوایم در نظر بگیریم باید 1رو درست بگیریم 44 هم 4 میشه فکر کنم 89 رو دو به شک بودم ولی 1 خیلی به نظر درست میاد ولی من طراحی نخوندم و نمیدونم اونا که طراحی بلدن بگن 64 رو نمیدونم کدوم زدم یا 3 بود یا 4-شک نداشتم و زدم اما الان یادم نیست که چی میشدحسشم نیست دوباره حل کنم 55هم 2 زدم 33 فکر کنم میشه حداکثر،اما یه جا خوندم که قضایای مشتق حداقل ها رو میده...خودم نزدم بقیه هم نظر بدن استفاده کنیم،ما که شهامتش رو داشتیم و گفتیم بقیه شونم یادمم نیست چه گندی زدم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی گلی دادا پرچم مکانیک رو بردی بالا:icon_pf (34): ممنون دوست عزیز، شما هم در مورد جوابهایی که داده اید، اینجا نظری بدید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده