viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ درود دوستان. اینجا کسی هست که کانون فیلم و عکس دانشگاه رو تاسیس کرده باشه یا عضو کانون باشه (بوده باشه)؟ بعد از تصویب اساسنامه و برای شروع فعالیت باید چیکار کرد؟ با سسپاس از یاری سبزتان 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ درود دوستان. اینجا کسی هست که کانون فیلم و عکس دانشگاه رو تاسیس کرده باشه یا عضو کانون باشه (بوده باشه)؟ بعد از تصویب اساسنامه و برای شروع فعالیت باید چیکار کرد؟ با سسپاس از یاری سبزتان عضو کانون موسیقی بودیم که امسال منحلش کردن 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ عضو کانون موسیقی بودیم که امسال منحلش کردن[/b] تو دانشگاهتون کانون فیلم ندارید؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تو دانشگاهتون کانون فیلم ندارید؟ داشتنش که داریم ولی خب نمیدونم بعد از تصویب اساسنامه و .... چیکار کردن یا باید بکنن فک کنم اول از همه باید به فکر یه اتاق باشید برا کانونتون بعدشم دیگه برگزاری همایش ها و جشنواره های مختلف و .... 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ داشتنش که داریم ولی خب نمیدونم بعد از تصویب اساسنامه و .... چیکار کردن یا باید بکنن فک کنم اول از همه باید به فکر یه اتاق باشید برا کانونتون بعدشم دیگه برگزاری همایش ها و جشنواره های مختلف و .... خب نمیدونم باید چطور شروع کنیم؟ رفتم دانشگاه بوعلی پرسیدم گفتن کانون فیلم ندارن. :| 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خب نمیدونم باید چطور شروع کنیم؟ رفتم دانشگاه بوعلی پرسیدم گفتن کانون فیلم ندارن. :| برو امور فرهنگی دانشگاهتون درخواستشو بده یا میگن نه یا میگن به شرطی که هرچی ما میگیم بگی چشم 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ برو امور فرهنگی دانشگاهتون درخواستشو بده یا میگن نه یا میگن به شرطی که هرچی ما میگیم بگی چشم درخواست دادم، تصویب شده، اساسنامه هم دادم برا تصویب، ولی بهم گفتن مقدماتشو آماده کنیم. حالا نمیدونم چه کنم. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ درخواست دادم، تصویب شده، اساسنامه هم دادم برا تصویب، ولی بهم گفتن مقدماتشو آماده کنیم. حالا نمیدونم چه کنم. مقدماتشو آماده کن دیگه خب باید چند تا از بچه ها رو به عنوان اعضای کانون انتخاب کنی (حالا نمیدونم رای گیری میکنین یا نه چون دور اوله) بعدشم سالی چند تا برنامه رو اجرا میکنید (نمایشگاه عکس، پخش و نقد فیلم و .... ) بودجه هم بهتون میدن 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مقدماتشو آماده کن دیگه خب باید چند تا از بچه ها رو به عنوان اعضای کانون انتخاب کنی (حالا نمیدونم رای گیری میکنین یا نه چون دور اوله) بعدشم سالی چند تا برنامه رو اجرا میکنید (نمایشگاه عکس، پخش و نقد فیلم و .... ) بودجه هم بهتون میدن مقدماتشو نمیدونم چطور آماده کنم دیگه آیکیو؛ بدون بودجه فعلا... 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مقدماتشو نمیدونم چطور آماده کنم دیگه آیکیو؛ بدون بودجه فعلا... مقدماتش چی هست اصلا؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مقدماتش چی هست اصلا؟ نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مقدماتشو نمیدونم چطور آماده کنم دیگه آیکیو؛ بدون بودجه فعلا... :vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده