hassan_salami 38 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 سلام دوستان در بسته آموزشی زیر شما میتوانید با انواع لامپ های روشنایی آشنا شوید . امیدوارم مورد استفاده واقع شود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
newfar64 11 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 سلام يه سوال دارم اگر چوك يا بالاست مهتابي توانش بيشتر از خود مهتابي باشد بعد از بستن مدار چه اتفاقي مي افتد درحالت برعكس چطور؟ همينطور براي استارت مهتابي و خود مهتابي اگر توان استارت كمتر از توان مهتابي باشد يا برعكس توان استارت بيشتر از توان مهتابي باشد ممنون 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 سلام يه سوال دارم اگر چوك يا بالاست مهتابي توانش بيشتر از خود مهتابي باشد بعد از بستن مدار چه اتفاقي مي افتد درحالت برعكس چطور؟ همينطور براي استارت مهتابي و خود مهتابي اگر توان استارت كمتر از توان مهتابي باشد يا برعكس توان استارت بيشتر از توان مهتابي باشد ممنون بالاتر بودن توان چوک از مهتابی باعث کاهش عمر مهتابی میشه . برعکسش هم فکر کنم اصلا مهتابی روشن نمیشه 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 سلام دوستان در بسته آموزشی زیر شما میتوانید با انواع لامپ های روشنایی آشنا شوید . امیدوارم مورد استفاده واقع شود . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام فایلی وجودندارد
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 بیشتربه مهتابی آسیب می رساند وکمتربه خود چوک آسیب میرسد. ولی برای استارت فرق می کند توان کم به استارت آسیب می رساند وتوان زیادنباید مشکلی ایجادکند. 1
newfar64 11 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 سلام ممنونم از جواب ها اگر كسي جوابي علمي در حقيقت منظورم اينه چرا بالا بودن توان چوك باعث كم شدن عمر مهتابي ميشه از . اگه كسي جواب بهتري بده ممنون ميشم
ارسال های توصیه شده