partow 25305 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 یه سوال داشتم ... امکانش هست در یک کوئری select بشه دو فیلد متفاوت، از دو جدوله متفاوت رو انتخاب کرد؟ چجوری؟ منتظر پاسختون هستم ... باتشکر... 2
masoume 5751 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 اگه بشه دو تا جدول رو join کرد میشه . برای join دو تا جدول هم باید هر دو دارای دو تا فیلد یکسان باشند . مثلا دانشجو : نام درس و شماره دانشجویی درس : نام درس و شماره درس این دو تا جدول را با استفاده از نام درس میشه join کرد . و بعد روی جدول جدیدی که به صورت مجازی ایجاد میشه select نوشت . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 اگه بشه دو تا جدول رو join کرد میشه .برای join دو تا جدول هم باید هر دو دارای دو تا فیلد یکسان باشند . مثلا دانشجو : نام درس و شماره دانشجویی درس : نام درس و شماره درس این دو تا جدول را با استفاده از نام درس میشه join کرد . و بعد روی جدول جدیدی که به صورت مجازی ایجاد میشه select نوشت . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسیار عالی ... 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 این فیلد مشترک، میتونه از کلید اصلی باشه؟ مثلاً تو یکی از جدول ها کلید اصلی باشه ... 2
masoume 5751 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 این فیلد مشترک، میتونه از کلید اصلی باشه؟ مثلاً تو یکی از جدول ها کلید اصلی باشه ... بلی و در واقع باید باشه . نمیدونم نرمال سازی پایگاه خوندی یا نه . طراجی پایگاهت درست و نرمال باشه . خود به خود این جوری که گفتی در میاد . 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 خب بزار اینجوری بگم ... من دو تا جدول دارم ... Admin و Members می خوام تو asp.net یه Login بزارم ... که فیلد مربوط به UserName در هر دو جدول رو چک کنه ... هم Admin_UserName هم Member_UserName ... حالا با Inner Join میتونم ؟ که شما گفتی می تونم... منم کلیده Admin رو گذاشتم تو جدول Member ... خوبه؟ 2
masoume 5751 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 میخای بفهمه ادمین وارد شده ؟ خوب پایگاهت نقش تایین کن که جدول ادمینم نخاد . 2
partow 25305 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 میخای بفهمه ادمین وارد شده ؟ خوب پایگاهت نقش تایین کن که جدول ادمینم نخاد . مرسی مرسی مرسی ... درست شد ... 1
ارسال های توصیه شده