Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2][/h][h=2][/h][h=2][/h][h=2][/h]جوجهپنگوئن برهنهای که در آکواریوم لیائونینگ چین از سوی والدینش طرد شده و در حال مرگ بود، با تلاش کارشناسان آکواریوم توانست سلامت خود را بازیابد و با رشد پرهایش دوباره به گروه پنگوئنها برگردد. به گزارش چاینانیوز، این جوجهپنگوئن 17 آگوست / 25 مرداد گذشته بهدنیا آمد و بهخاطر ضعف قوای بدنی و نداشتن پر (که آنرا برهنه کرده بود) از سوی پدر و مادرش رها شد. به گفته کارشناسان آکواریوم، پنگوئنهای والد او را روی یخها رها کرده بودند تا از گرسنگی و تشنگی بمیرد. کارشناسان که حدس زده بودند سوء تغذیه شدید عامل برهنگی و ضعف قوای جسمانی این جوجه است، چند بار سعی کردند او را به خانهاش بازگردانند، اما پنگوئنهای والد به او بیتوجهی کرده و حتی بیرونش کردند. 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ [h=4]درنهایت، کارشناسان تصمیم گرفتند جوجه را خودشان بزرگ کنند! پس از یک ماه غذا دادن به این جوجه، قوای جسمانی او بازگشت و حتی نیز پوشیده از پر شد. کارشناسان برای بار آخر سعی کردند جوجه پنگوئن را به خانوادهاش برگردانند که این بار، پنگوئنهای والد نیز او را پذیرفتند. [/h] 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ درنهایت، کارشناسان تصمیم گرفتند جوجه را خودشان بزرگ کنند! پس از یک ماه غذا دادن به این جوجه، قوای جسمانی او بازگشت و حتی نیز پوشیده از پر شد. کارشناسان برای بار آخر سعی کردند جوجه پنگوئن را به خانوادهاش برگردانند که این بار، پنگوئنهای والد نیز او را پذیرفتند. چه مامان بابای بدیاصنم دوسشون ندارم جوجه ی بیچاره رو میدادنش به من. من پنگوئن خیلی دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده