Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 با سلام توی این موضوع قصد دارم به ترتیب آموزش کتیا ورژن 5 رو خدمتتون ارائه کنم به طوری که اگه از اول شروع کنین، میتونین کتیا رو یاد بگیرین امیدوارم که مفید باشه! 2
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 2012 کتیا ورژن 5 از نسخه های پرکاربردیه که الان خیلی جاها استفاده میشه.... ویژگی این نرم افزار نسبت به ورژن ششم اون اینه که ورژن شش رو ما تحریمیم+اینکه نسخه های کرک شدش هم بی استفادس!!! چون شنیدمSave نمیکنن! البته خود شرکت سازنده ورژن جدید رو به اشخاص نمیفروشه و صرفا برای شرکت هاست! 1
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 2012 برای نصب نرم افزار بایستی دقت کنین که فایل های مستند اون رو هم نصب کنین سعی کنین که روی کامپیوتری نصب کنین که زیاد متصل به اینترنت نباشه تا کرک و رجیستری نرم افزار بهم نخوره... برای کتیا سیستمتون بایستی مشخصاتی داشته باشه که میتونین از خود همین اینترنت ببینین چی ها رو لازمه... کامپیوتر من با 1.5GHz مقدارCPU ویندوز XP SP3 مقدار گرافیک256 و حافظه ی رم 128 این نرم افزار روش نصب شد!!!! گرچه سرعتش در حد ماشین دودیه ولی خوبه!!! 1
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 31 فروردین، 2012 شروع کار با کتیا: نرم افزار کتیا بیشتر برای طراحی و مدلسازی به کار میره اخیرا یه نرم افزار جدید دیدم که با مکمل شدن برای کتیا تحلیل CFD هم انجام میداد!!! معمولا شروع کار با کتیا در محیط Sketcher آغاز میشه.... چرا که کار کردن با این محیط هم آسون تره هم پایه ی شروع کار برای طراحیه... در حالت معمول با باز کردن نرم افزار صفحه ی آبی رنگ میاد... محیط Sketcher رو تو جلسه ی بعد توضیح میدم تا به اینجای کار هرکسی سوالی داره مشتاقم تا جوابشو بدم!! 1
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 با سلام دوباره کار کردن در محیط sketcher بسیار آسونه! به طوری که اگه نرم افزار Auto CAD رو کار کرده باشید، خیلی راحت با این محیط آشنایی پیدا میکنین!!! از ابتدا شروع میکنیم اول از همه نوار ابزاری رو میگم که با کمک اون میتونین از صفحه ی کارتون عکس بگیرین!:gnugghender: 1
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 بعد از اون سراغ دستورایی میرم که برای دوستایی که با Auto CAD کار کردن مثل هلو میمونه
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 بعد از اون سراغ تعدادی از نوار ابزار های ویرایشی میرم
mosh2011 11 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 با سلام طراحی پمپ سانتریفوژ با کتیا فایلی هست که اموزشش باشه 1
Ali.Fatemi4 22827 سازنده ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 با سلام طراحی پمپ سانتریفوژ با کتیا فایلی هست که اموزشش باشه راستش بودنش که هست اما من جایی سراغ ندارم.... توی ایران کتیا فقط قسمت مهندسی معکوسش هست که کاربرد شغلی داره توی بخش طراحی زیاد کار نمیشه...
ارسالهای توصیه شده