رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دانلود کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی Industrial Microbiology: An Introduction

 

Of major economic, environmental and social importance, industrial microbiology involves the utilization of microorganisms in the production of a wide range of products, including enzymes, foods, beverages, chemical feedstocks, fuels and pharmaceuticals, and clean technologies employed for waste treatment and pollution control.Aimed at undergraduates studying the applied aspects of biology, particularly those on biotechnology and microbiology courses and students of food science and biochemical engineering, this text provides a wide-ranging introduction to the field of industrial microbiology. The content is divided into three sections:key aspects of microbial physiology, exploring the versatility of microorganisms, their diverse metabolic activities and productsindustrial microorganisms and the technology required for large-scale cultivation and isolation of fermentation productsinvestigation of a wide range of established and novel industrial fermentation processes and productsWritten by experienced lecturers with industrial backgrounds, Industrial Microbiology provides the reader with groundwork in both the fundamental principles of microbial biology and the various traditional and novel applications of microorganisms to industrial processes, many of which have been made possible or enhanced by recent developments in genetic engineering technology.A wide-ranging introduction to the field of industrial microbiologyBased on years of teaching experience by experienced lecturers with industrial background***plains the underlying microbiology as well as the industrial application.Content is divided into three sections:1. key aspects of microbial physiology, exploring the versatility of microorganisms, their diverse metabolic activities and products2. industrial microorganisms and the technology required for large-scale cultivation and isolation of fermentation products3. investigation of a wide range of established and novel industrial fermentation processes and products

 

dubpnp8cqsyc1fm7km8p.jpg

 

Industrial Microbiology: An Introduction

 

Michael J. Waites, Neil L. Morgan, John S. Rockey, Gary Higton

 

تعداد صفحات: 302

حجم فایل: 2MB

 

پسورد: www.noandishaan.com

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...
  • 2 ماه بعد...

سلام ممنون از موضوعتون من خیلی الان این کتاب رو نیاز دارم ولی اصلا پیداش نمیکنم بخرمش ممکنه برای من هم pdfفارسیش رو ایمیل کنید واقعا ممنون میشم

لینک به دیدگاه
سلام مرسی ازلینکتون ولی میشه pdfفارسیشوبرام ایمیل کیدممنونم

 

سلام ممنون از موضوعتون من خیلی الان این کتاب رو نیاز دارم ولی اصلا پیداش نمیکنم بخرمش ممکنه برای من هم pdfفارسیش رو ایمیل کنید واقعا ممنون میشم

 

سلام

فایل زبان اصلی کتاب در انجمن آپلود شد.:a030:

لینک به دیدگاه
واقعاممنون از لینکتون. ولی فایل فارسی کتاب رو هم میشه بزارید تو سایت؟

 

بعید می دونم بشه فایل pdf فارسیش رو پیدا کرد.

لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...