arash_highfire 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.یه کمکی از این دانشجوهای هوافضا دارم لطف کنید خیلی زود جواب بدید اولا اینکه مهندسی هوافضا با چه رتبه ای میشه شریف -امیرکبیر-دانشگاه تهران قبول شد؟ دوما اینکه یکی مثل من که شاید نتونه بره مهندسی مکانیک بخونه میتونه هوافضارو جایگزین کنه؟ هدفم از اینکه میخام برم هوافضا یا مکانیک هم اینه که در آینده انشاالله از سازنده های خودرو هایی آزمایشی و کنترل شده بسازم. منتظرم. 2 لینک به دیدگاه
0 arash_highfire 29 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ 18 ساعت گذشته ها؟کسی نیست جوابی بده ؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.یه کمکی از این دانشجوهای هوافضا دارم لطف کنید خیلی زود جواب بدید اولا اینکه مهندسی هوافضا با چه رتبه ای میشه شریف -امیرکبیر-دانشگاه تهران قبول شد؟ دوما اینکه یکی مثل من که شاید نتونه بره مهندسی مکانیک بخونه میتونه هوافضارو جایگزین کنه؟ هدفم از اینکه میخام برم هوافضا یا مکانیک هم اینه که در آینده انشاالله از سازنده های خودرو هایی آزمایشی و کنترل شده بسازم. منتظرم. در مورد اینکه با چه رتبه ای میشه قبول شد رو نمیدونم ولی از مکانیک به هوا فضا امکانش هست مخصوصا اگه شاخه ی مکانیکت سیالات باشه به هوا فضا خیلی نزدیکه ساخت خودرو بیشتر به مکانیک ها بر میگرده هوا فضا ها خیلی از رشته ی مکانیک پیشرفته تر و تخصصی تر بحث های مربوط به آئرودینامیک رو میگذرونن موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
سوال
arash_highfire 29
سلام.یه کمکی از این دانشجوهای هوافضا دارم لطف کنید خیلی زود جواب بدید
اولا اینکه مهندسی هوافضا با چه رتبه ای میشه شریف -امیرکبیر-دانشگاه تهران قبول شد؟
دوما اینکه یکی مثل من که شاید نتونه بره مهندسی مکانیک بخونه میتونه هوافضارو جایگزین کنه؟
هدفم از اینکه میخام برم هوافضا یا مکانیک هم اینه که در آینده انشاالله از سازنده های خودرو هایی آزمایشی و کنترل شده بسازم.
منتظرم.
لینک به دیدگاه
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده