spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مواد مورد استفاده دربسته بندی مواد غذایی بسته بندی کاغذی بالابودن خواص کیفی این نوع بستهبندی سبب شده که در بسیاری از بخشها جایگزین سایر بستهبندیها شود از جمله جایگزینی مقوا به جای چوب در جعبههای میوه و دیگر اقلام غذایی را میتوان نام برد. امروزه با افزودن مواد مختلف به خمیر کاغذ و مقوا و تغییر در تکنولوژی ساخت، توانستهاند قابلیتهای زیادی به آن ببخشند و قادرند توان، شکل ظاهری و سایر خصوصیات کاغذ و مقوا را با توجه به محصول تغییر دهند. بمنظور: 1-استفاده از كاغذ براي بسته بندي مواد غذايي 2ـ قابليت دوخت حرارتي 3- افزايش مقاومت آن به رطوبت چربي كاغذ با لاكها ، ويا مومها ويا مواد پلاستيكي پوشش داده می شود. از بستهبندی کاغذی فقط در بستهبندی جامدات استفاده میشود. به منظور بستهبندی مواد فرار و مایعات باید آنها را با پوششهای فلزی و پلاستیکی پوشاند که مستلزم صرف هزینه است. دامنه استفاده از کاغذ و مقوا امروزه به حدی گسترش پیدا کرده که در بستهبندی انواع آبمیوه، شیر، لبنیات، مایعات (در حجم کم)، دارو، پوشاک، مواد غذایی، مواد بهداشتی، لوازم خانگی، ماشینآلات از آن استفاده میشود. مزایای استفاده ازبسته بندی کاغذی مزایای مهم استفاده از مقوای مناسب برای بستهبندی را میتوان بازیابی و استفاده مجدد و بازگشت سریع به چرخه محیط زیست دانست. بستههای مقوایی و کاغذی در صورت عدم استفاده از مواد پلاستیکی و مصنوعی (به منظور بهبود برخی از قابلیتهای آن) به راحتی قابل بازیابی است. انواع كاغذ متن کامل مقاله را ازفایل پیوست دریافت نمایید پسورد : http://www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده