khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بلوک های ساختمانی شهرهای رومی چه نام داشتند؟1)دکومانوس 2)کاردو 3)اینسولا 4)فروم 3درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ به به می بینم همه به خرخووونا اینجا جمعن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فک کردم الان میگی شما مثلا کنکور دارین و اینجاین بچه ها اسپم نکنید . مدیر میاد ناراحت میشه 4 نیس؟ 5 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ فک کردم الان میگی شما مثلا کنکور دارین و اینجاین 4 نیس؟ نه عزیزم از دو خیابان کاردو و دکومانوس بلوک های ساختمانی به نام اینسولا شکل میگرفت.فوروم نقش بازار داشته 7 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ بخش خدمات را بخش...............اقتصاد نامیده اند 1)اصلی 2)دوم 3)سوم 4)کاذب 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ سوم؟؟؟؟ (اینو جواب دادم چون فاطمه داشت می زد منو پس اگه اشتباه بود حلال کنید) 6 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ سوم؟؟؟؟ (اینو جواب دادم چون فاطمه داشت می زد منو پس اگه اشتباه بود حلال کنید) درسته عزیزم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خوب من گویا باید سوال بپرسم ، این مطلبو جایی خونده بودم ولی روی درستیش شک داشتم خوب از مطالبی که امروز خوندم یه سوال می پرسم : الگوی "کل رشد یابنده " را کدام یک از نظریه پردازان زیر مطرح می کند؟؟؟ الکساندر بیکن اپلیارد آلدوروسی یه سوال دیگم اینکه کدام یک از بنیان گذاران مکتب آمایش انسانی نیست؟؟؟ گدس مامفورد لینچ رایت 6 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خوب من گویا باید سوال بپرسم ، این مطلبو جایی خونده بودم ولی روی درستیش شک داشتم خوب از مطالبی که امروز خوندم یه سوال می پرسم : الگوی "کل رشد یابنده " را کدام یک از نظریه پردازان زیر مطرح می کند؟؟؟ الکساندر بیکن اپلیارد آلدوروسی گزینه 3 یه سوال دیگم اینکه کدام یک از بنیان گذاران مکتب آمایش انسانی نیست؟؟؟ گدس مامفورد لینچ رایت گزینه 3 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ الگوی "کل رشد یابنده " را کدام یک از نظریه پردازان زیر مطرح می کند؟؟؟ الکساندر بیکن اپلیارد آلدوروسی گزینه اول - الکساندر کدام یک از بنیان گذاران مکتب آمایش انسانی نیست؟؟؟ گدس مامفورد لینچ رایت بنظرم باید گزینه آخر باشه ، فرانک لوید رایت بیشتر طبیعتگرا بود ، اما 3 تای دیگه انسان گرا 5 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ آفرین مرسی هردوتا جوابت درسته... منبع سوالاتمم اولی سیر 3 دومی برنامه ریزی شهرهای جدید 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ کدام یک از دیدگاه ای زیر جزو نظریات مرمتی کامیلو سیت (سیته) نیست ؟ 1- نظریه تداوم شهرسازی 2- نظریه استخوانبندی اصلی شهر 3- نظریه هویت تاریخی شهرها 4- جستجوی الفبای شهرسازی کهن به منظور کاربست در شهرسازی جدید 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ گزینه 2؟؟؟ چ سوالای سختی می پرسی یه لحظه برا کنکور ناامید شدم 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مفهوم کیفیت بی نام مال کدوم اندیشمنده؟ بیکن الکساندر جیکوبز هایدگر 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مفهوم کیفیت بی نام مال کدوم اندیشمنده؟بیکن الکساندر جیکوبز هایدگر 3؟ 5 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مفهوم کیفیت بی نام مال کدوم اندیشمنده؟بیکن الکساندر جیکوبز هایدگر 2؟ 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ مفهوم کیفیت بی نام مال کدوم اندیشمنده؟بیکن الکساندر جیکوبز هایدگر کریستوفر الکساندر؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ جوزف در رفت درست گفتین. گزینه دو الکساندر هستش منظور از الگوی Pedestrain Pocket که در جنبش نوشهرگرایی مطرح شده است، کدام است؟ 1- واحدهای ساختمانی پراکنده در فضاهای سبز و باز 2- محله ای متشکل از مسیرهای پیاده که صرفاً مرکز آنها کانون ارتباط با سایر محلات باشد. 3- سامانه ای از شهرک های کوچک، که توسط سامانه راه آهن سبک، به یکدیگر و شهرهای اصلی منطقه خود مرتبط باشند. 4- واحدهای ساختمانی خوشه ای، پراکنده در منطقه ای وسیع از فضاهای سبز، که به وسیله راه های پیاده به هم وصل می شوند. 5 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ جوزف در رفت درست گفتین. گزینه دو الکساندر هستش منظور از الگوی Pedestrain Pocket که در جنبش نوشهرگرایی مطرح شده است، کدام است؟ 1- واحدهای ساختمانی پراکنده در فضاهای سبز و باز 2- محله ای متشکل از مسیرهای پیاده که صرفاً مرکز آنها کانون ارتباط با سایر محلات باشد. 3- سامانه ای از شهرک های کوچک، که توسط سامانه راه آهن سبک، به یکدیگر و شهرهای اصلی منطقه خود مرتبط باشند. 4- واحدهای ساختمانی خوشه ای، پراکنده در منطقه ای وسیع از فضاهای سبز، که به وسیله راه های پیاده به هم وصل می شوند. 3 میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ جوزف در رفت درست گفتین. گزینه دو الکساندر هستش منظور از الگوی Pedestrain Pocket که در جنبش نوشهرگرایی مطرح شده است، کدام است؟ 1- واحدهای ساختمانی پراکنده در فضاهای سبز و باز 2- محله ای متشکل از مسیرهای پیاده که صرفاً مرکز آنها کانون ارتباط با سایر محلات باشد. 3- سامانه ای از شهرک های کوچک، که توسط سامانه راه آهن سبک، به یکدیگر و شهرهای اصلی منطقه خود مرتبط باشند. 4- واحدهای ساختمانی خوشه ای، پراکنده در منطقه ای وسیع از فضاهای سبز، که به وسیله راه های پیاده به هم وصل می شوند. دو نمیشه؟؟؟ یکی دیگه هم بیاد یه گزینه مونده فقط!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده