آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ نه عزیزم... نسیم جان پهنه یا زیر پهنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ 1-تهران در طرح تفصیلی جدید دارای چند پهنه می باشد؟ (کپی برداری با عرض پوزش)الف) 4 ب) 25 ج) 56 د) 66 2.کدام یک از نظری پردازان زیر زیبایی را در اعداد میدانستند ؟ الف)ویتروویس ب)لئون باتیستا آلبرتی ج)هگل د)اگوستنیوس این دوتا سوالم به خاطر اینکه من جواب غلط دادم بقیه (مهندس محمد ) از جواب دادن نترسه من به فافا هم گفتم اگه جوابم بدونم، می صبرم اگه کسی نگفت میگم. واسه اینکه کسایی که میخوان واسه کنکور ارشد امتحان بدن، بتونه بهشون کمکی کنه. اگه کسی خودش جواب بده (حتی اگه غلطم باشه و بعدش درستشو بفهمه) بیشتر یاد میگیره تا اینکه سوال و جواب درستو ببینه فقط. حتی شاید باعث بشه به خاطر جواب بره کتاباشو نگاهی بندازه که اینم میتونه خودش کمک کنه. اما حالا واسه اینم، جواب سوال اولی گفته شد. پهنه های اصلی که همون 4تاس (سکونت، فعالیت، حفاظت سبز، مختلط) با فرعیا میشه 25 دومی رو هم جوابشو نمیدونم که حالا بخوام بگم یا نگم 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان...تاپیک عالیه !!! 3 میشه.....امان از این طرحااااا:gnugghender: خودم میگم این غلطه...هه نه عزیزم، گزینه ی 2 درسته : نگرش ِ بخشی در تنظیم برنامه ها نوشته اصلی توسط nasim184 2.کدام یک از نظری پردازان زیر زیبایی را در اعداد میدانستند ؟ الف)ویتروویس ب)لئون باتیستا آلبرتی ج)هگل د)اگوستنیوس بنظرم باید 2 باشه، چون بقیشونو خیلی نمی شناسم مخصوصا آخریو اما تا جایی که می دونم باتیستا رمزشناس بوده ، نتیجه میگیریم که به اعداد علاقه داشته و جواب سواله درسته آیا ؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ببخشید کسی سوال نزاشته چون من اولی رو درست جواب دادم با اجازه بزارم طرح های بهسازی بافت های قدیم شهری ............. مطرح شدند . 1- بعد از انقلاب اسلامی2- در سال 13583- حدود سال 13384- قبل از انقلاب اسلامی 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ محمد جان این از کدوم کتابههههههههههههه؟؟؟؟:icon_pf (34): اگه اشتباه نکنم مدل های برنامه ریزی منطقه ای زیاری بود. ببخشید مهندس .....شما درست میگی,منم یکی از دلایلی که ترغیب شدم. بیام این تاپیک همین بود.جواب سوال 1 داخل سایت زده بود گزینه 3 داخل کدوم سایت زده؟ 6 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ببخشید کسی سوال نزاشته چون من اولی رو درست جواب دادم با اجازه بزارم طرح های بهسازی بافت های قدیم شهری ............. مطرح شدند . 1- بعد از انقلاب اسلامی2- در سال 13583- حدود سال 13384- قبل از انقلاب اسلامی 3درسته 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ 3درسته نه عزیزم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ببخشید کسی سوال نزاشته چون من اولی رو درست جواب دادم با اجازه بزارم طرح های بهسازی بافت های قدیم شهری ............. مطرح شدند . 1- بعد از انقلاب اسلامی2- در سال 13583- حدود سال 13384- قبل از انقلاب اسلامی گزینه یک 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ گزینه یک بله درسته سوال بعدی لطفا 6 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ آغاز عصر توسعه شهری در اروپا؟ 1) قرون وسطی 2) رنسانس 3)انقلاب صنعتی 4) بعد از جنگ جهانی دوم 6 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ آغاز عصر توسعه شهری در اروپا؟ 1) قرون وسطی 2) رنسانس 3)انقلاب صنعتی 4) بعد از جنگ جهانی دوم با اجازه شهرسازای محترم...گزینه یک(قرون وسطی) 5 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ با اجازه شهرسازای محترم...گزینه یک(قرون وسطی) آفرین گزینه یک صحیح اسسسست سوال بعد 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ چرا کسی سوال نذاشته؟ نخستین بخش سند راهبرد توسعه شهر چیست؟ 1- تدوین فرآیند 2- تعیین اهداف 3- چشم انداز مشارکتی 4- شناخت وضع موجود 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ آره جواب گزینه 3 بود. اولین بخش فرآیند تهیه سند با اولین بخش خود سند فرق داره. چون گفته اولین بخش سند، میشه چشم انداز مشارکتیه. 5 لینک به دیدگاه
ali69hossein 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ بااجازه من سوال می پرسم تقسیمات جدید کشوری در قالب استان و شهرستان برای اولین بار از چه زمانی؟ 1) 1316 2) 1339 3) 1353 4) 1363 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ بااجازه من سوال می پرسمتقسیمات جدید کشوری در قالب استان و شهرستان برای اولین بار از چه زمانی؟ 1) 1316 2) 1339 3) 1353 4) 1363 گزینه 1 ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده