from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ سرانه کدام یک کاربری های شهری در بعضی شهرهای ایران از جمله تهران بیش از حد متعارف است؟ درمانی ؛بهداشتی آموزشی اداری تجاری 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ سرانه کدام یک کاربری های شهری در بعضی شهرهای ایران از جمله تهران بیش از حد متعارف است؟ درمانی ؛بهداشتی آموزشی اداری تجاری 4 ؟!! 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ کدام مدل شهری اساسا مبتنی بر حمل و نقل عمومی است ؟ 1) باغ شهر ابنزر هاوارد 2) TND نوشوگرال 3) برود ایکر ( Broadacre ) فرانک لوید رایت 4) TOD کالتروپ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یکی نیست به من بگه بیکار بودی جواب دادی کدامیک جز مزایای مدل ماتریس GAM به ضریب مکانی در سطح بندی نواحی است؟ 1- توجه به عوامل طبیعی 2- توجه به کیفیت خدمات بیش از کمیت آنها 3- توجه به عامل جمعیت 4- توان پیش بینی وضع آینده 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یکی نیست به من بگه بیکار بودی جواب دادی کدامیک جز مزایای مدل ماتریس GAM به ضریب مکانی در سطح بندی نواحی چیست؟ 1- توجه به عوامل طبیعی 2- توجه به کیفیت خدمات بیش از کمیت آنها 3- توجه به عامل جمعیت 4- توان پیش بینی وضع آینده منظورت از چیست؛ نیست بود دیگه.... گزینه 1؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ منظورت از چیست؛ نیست بود دیگه....گزینه 1؟ اون چیست چی بود دیگه؟ نه منظورم است بود. نمیدونم چطور شد چیست 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اون چیست چی بود دیگه؟ نه منظورم است بود. نمیدونم چطور شد چیست نخند... حصول به هدف... میشه گزینه 4؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ نخند... حصول به هدف... میشه گزینه 4؟ نه 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ نه :4564: 2 ؟؟ اگر غلطه بگو...برم خودمو بکشم...:دی 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :4564:2 ؟؟ اگر غلطه بگو...برم خودمو بکشم...:دی 3 درسته. من نمیخواستم سوال طرح کنم 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 3 درسته. من نمیخواستم سوال طرح کنم من رفتم خودکشی کنم.... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ 2 هستش یا 3خب 3 هستش 3:ws3: شهر کوزکو مربوط به کدومیک از تمدن های زیر هستش؟ 1- اولمک 2- آزتک 3- مایا 4- اینکا 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ شهر کوزکو مربوط به کدومیک از تمدن های زیر هستش؟ 1- اولمک 2- آزتک 3- مایا 4- اینکا خب تابلوه دیگه گزینه 1 نیستش 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خب تابلوه دیگه گزینه 1 نیستش بگو کدوم هستش، نگو کدوم نیستش 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ در مرحله ............. از فرآیند طراحی شهری ، انجام مطالعات در 3 حوزه فراگیر ، بلافصل مداخله مستقیم صورت می گیرد ؟ 1) تجزیه و تحلیل 2) انتخاب گزینه نهایی 3) تدقیق اهداف 4) شناخت 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سیاست های کلی شهرسازی برای طرح در هیات وزیران توسط کدام نهاد بررسی می شود ؟ 1) وزارت کشور 2) شورای شهر 3) وزارت مسکن و شهرسازی ( خدابیامرز ) 4) شورای عالی شهرسازی و معماری ایران 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ 4 بود ادمین 4 نیست؟ 4 هههه:vahidrk:؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ 4 بود ادمین4 نیست؟ 4 هههه:vahidrk:؟؟؟؟ هرکی درست جواب بده تو باید سوال بعدیو طرح کنی هی خودتو میزنی به اون راه که سوال طرح نکنی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ نامردا لااقل شانسی یه گزینه بگین گزینه 2 جوزف بیا سوال بعدی رو بوگو 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده