from_hell 10964 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 سلام... تو این تاپیک دوستانی که قصد شرکت تو آزمون کارشناسی ارشد شهرسازی رو دارن...یا قبلن شرکت و کردن و قبول شدن....از همدیگه سوالهای 4 جوابی و تستی میپرسن... هر کس سوال رو تونست درست جواب بده ...سوال بعدی رو میپرسه... لطفن اگر سوالی پرسیدید حتمن پیگیری کنید و جواب درست رو بگید که تاپیک نخوابه... من برنامه ریزی شهری شرکت کردم...اما هر دو گرایش(برنامه ریزی-طراحی شهری) تو تاپیک شرکت کنن میتونه مفید تر باشه... هر کدوم از دوستان اگر نکات مهمی هم به نظرش میرسه که میتونه تو کنکور کمک کنه عنوان کنه... البته نکات کوتاه خیلی طولانی نشه... مرسی... . . سوال اول هم خودم میپرسم... مراد از واژه یوتوپیا چیست و چه کسی واضع آن است؟ [*=center]آرمانشهر؛توماس مور [*=center]آرمانشهر؛رابرت آئن [*=center]شهر مجازی؛پل مایمون [*=center]شهر خیالی؛افلاطون 17
H O P E 34652 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 سوال 2 - کدام یک از قوانین زیر در سال 1358 به تصویب رسیده است ؟ 1) زمین شهری 2) اراضی شهری 3) لغو مالکیت اراضی موات شهری 4) تاسیس شورای عالی معماری و شهرسازی 10
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2012 نظریه واحد همسایگی مربوط به کدام است؟ هاسمان تونی گارنیه کلارنس آرتورپری لوکوربوزیه 10
H O P E 34652 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 نظریه واحد همسایگی مربوط به کدام است؟ هاسمان تونی گارنیه کلارنس آرتورپری لوکوربوزیه گزینه ی 3 10
H O P E 34652 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 سوال 4 - تعریف زمین بایر چیست ؟ 1) هیچگونه سابقه عمران و آبادانی نداشته 2) در گذشته مورد استفاده بوده ولی در حال حاضر بلا استفاده است 3) زمین کشاورزی 4) در حال حاضر دارای بنا است . 9
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2012 نام فردریک لاالمستد در چه موضوعی از تاریخ شهرسازی مشهور است؟ طرح شهر صنعتی طرح واحدهای خودیار محله ای جنبش شهر زیبا نهضت باغشهر 7
H O P E 34652 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 نام فردریک لاالمستد در چه موضوعی از تاریخ شهرسازی مشهور است؟ طرح شهر صنعتی طرح واحدهای خودیار محله ای جنبش شهر زیبا نهضت باغشهر فک کنم 3 باشه ، درسته ؟! 8
H O P E 34652 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 سوال 6 - اصول حکمروایی شهری خوب چیست ؟! 1) برنامه ریزی ، طراحی و مدیریت 2) نظارت ، بازرسی و ارزیابی 3) برنامه ریزی ، سازماندهی و کنترل 4) مشارکت ، شفافیت و پاسخگویی 8
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2012 بیانیه شهرسازی مدرن که به منشور آتن معروف است چه اصولی را مطرح کرد؟ بهدشت؛رفت و آمد سریع ؛تکنولوژی جدید فضای سبز؛پاکیزگی؛بهداشت تکنولوژی جدید مسکن جمعی ؛حمل و نقل سکونت ؛کار؛اوقات فراغت؛عبور و مرور 5
H O P E 34652 ارسال شده در 25 فروردین، 2012 سوال 8 - کدام شخصیت نظریه شهرهای برون مرکز را مطرح می کند ؟! 1) ملوین وبر 2) اگوست لوش 3) والتر کریستالر 4) کریستوفر الکساندر 6
Moment 15228 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 خب من دوتا می پرسم در کدام شیوه معماری زیر مردم واری رعایت می شد؟ خراسانی آذری رازی پارتی نظریه مربوط به تهران خطی(توسعه به سمت غرب) از کدام طرح نشات گرفته است؟ پیشنهاد سوریا برای مادرید پروژه گارنیه برای شهر صنعتی بازسازی محدوده بافت لندن بعد از جنگ جهانی دوم هر سه مورد 7
omid vakili 6395 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 خب من دوتا می پرسم در کدام شیوه معماری زیر مردم واری رعایت می شد؟ خراسانی آذری رازی پارتی نظریه مربوط به تهران خطی(توسعه به سمت غرب) از کدام طرح نشات گرفته است؟ پیشنهاد سوریا برای مادرید پروژه گارنیه برای شهر صنعتی بازسازی محدوده بافت لندن بعد از جنگ جهانی دوم هر سه مورد سوال اول : با توجه به اینکه کتاب پیرنیا رو نخوندم و اصلاً نمیدونم هر کدوم از این سبک ها چه خصوصیاتی دارم، مطمئنم که سبک آذری جواب درسته کاری به تهران ایناش ندارم از کدوم طرح نشات گرفته، طرح خطی رو سوریا ای ماتا برای مادرید داده و پایه گذار این نظریه س ، پس من گزینه 1 رو میزنم. 5
Moment 15228 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 سوال اول : با توجه به اینکه کتاب پیرنیا رو نخوندم و اصلاً نمیدونم هر کدوم از این سبک ها چه خصوصیاتی دارم، مطمئنم که سبک آذری جواب درسته کاری به تهران ایناش ندارم از کدوم طرح نشات گرفته، طرح خطی رو سوریا ای ماتا برای مادرید داده و پایه گذار این نظریه س ، پس من گزینه 1 رو میزنم. تو که میگی کتابو نخوندم خب چرا میگی جوابم 100 درصد درسته:vahidrk: اون سوال دوم رو هم شانس آوردی نگفتی 100درصد 6
omid vakili 6395 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 تو که میگی کتابو نخوندم خب چرا میگی جوابم 100 درصد درسته:vahidrk:اون سوال دوم رو هم شانس آوردی نگفتی 100درصد از بچه هایی که خوندن و صحبتش رو میکردن یه بار پارسال شنیدم!!! :ws3: حالا ول کن، درستن دیگه؟!!!!!!!!!!!!!! 7
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2012 خب من دوتا می پرسم در کدام شیوه معماری زیر مردم واری رعایت می شد؟ خراسانی آذری رازی پارتی نظریه مربوط به تهران خطی(توسعه به سمت غرب) از کدام طرح نشات گرفته است؟ پیشنهاد سوریا برای مادرید پروژه گارنیه برای شهر صنعتی بازسازی محدوده بافت لندن بعد از جنگ جهانی دوم هر سه مورد سوال 1 میشه خراسانی... سوال 2 هم گزینه 1... 7
Moment 15228 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 از بچه هایی که خوندن و صحبتش رو میکردن یه بار پارسال شنیدم!!! :ws3:حالا ول کن، درستن دیگه؟!!!!!!!!!!!!!! من به اینا کاری ندارم تو چرا گفتی 100 درصد؟ 5
Moment 15228 ارسال شده در 26 فروردین، 2012 سوال 1 میشه خراسانی...سوال 2 هم گزینه 1... خب سوال 1 رو درست جواب دادی سوال 2 هم گزینه آخر درسته خب چون خودم به دوتا سوال درست جواب دادم سوال بعدی رو خودم می نویسم LDF مخفف چه طرحیه؟ طرح های ناحیه عمل طرح های موضعی موضوعی طرح های ساختاری چارچوب توسعه محلی 5
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2012 خب سوال 1 رو درست جواب دادیسوال 2 هم گزینه آخر درسته خب چون خودم به دوتا سوال درست جواب دادم سوال بعدی رو خودم می نویسم LDF مخفف چه طرحیه؟ طرح های ناحیه عمل طرح های موضعی موضوعی طرح های ساختاری چارچوب توسعه محلی گزینه 4؟ 5
ارسال های توصیه شده