دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ شاید بقیه ندونن ما برادر خوهریم ولی خودمون که میدونیم...پس سر خودت شیره نمال اوکی داداش کومار 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اوکیداداش کومار آورین آورین حالا اسم بگو جنازه تحویل بگیر آبجی 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ آورین آورینحالا اسم بگو جنازه تحویل بگیر آبجی کومار 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ مطمئنم صدام زدی...جانم؟ باحال بود چه جوری این حرفا به ذهنتون میرسه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ باحال بود چه جوری این حرفا به ذهنتون میرسه ما آذریا دل پاکی داریم مال اینه میگم کاش آذری بودی 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ ما آذریا دل پاکی داریممال اینه میگم کاش آذری بودی کاش شما خردادی بودی:vahidrk: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ سلام بر تمام عزیزان بنده نیز خردادی هستم داداش کومار 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ سلام بر تمام عزیزانبنده نیز خردادی هستم داداش کومار واقعا چه سعادتیه این خردادی بودن که من ازش بی بهره موندم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ بخصوص حالا که من خردادیم نه کومار 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ بخصوص حالا که من خردادیم نه کومار یکی از دلایلش اینه من از سوم خرداد که آزادی خرمشهره خاطره دارم تا 31 خرداد که روز قبل از تابستونه و حال میده 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ نخیر این مهمترین دلیلشه کومار اگه اعتراف کنم آبجیم کلمو میکنه دل مانده رو میگم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اگه اعتراف کنم آبجیم کلمو میکنهدل مانده رو میگم پیشنهاد آبجی به شما: یه چن روزی آفتابی نشین ...به نفع خودتونه 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ کومااااااااااار این پیام رو میدم دیگه چن روز آفتابی نمیشم چرا گریه..آیا خنده زیباتر نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ کومار اگر رفتی دیگه باهات حرف نمیزنم 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ شاعر می گه: با یکی آشنا شده بودم پرسید : راستی؟ متولد چه ماهی هستي ؟؟ من : خرداد رفت :| گفتم : کجا میری ؟ گفت : من لیاقتتو ندارم یه همچین آدمایی هستیم ما متولدین خرداد ! :girl_angel: . 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ کومار اگر رفتی دیگه باهات حرف نمیزنم خب هر وقت میام اینجا همش فضا ترسس ارعابس استرسس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده