دل مانده 7714 ارسال شده در 1 مهر، 2013 فکر نمی کنم مطمئنماصلا بیاید دعواولی نه گفتگوی تمدن ها بهتره سخت در اشتباهین آقا کومار من با مرد جماعت دعوا نمیکنم بی کلاسه میرم داداشمو میارم دو سوته فک طرفو میاره پایین گفتگو چی چیه:vahidrk: اصلا شما مال چه ماهی هستین؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 1 مهر، 2013 سخت در اشتباهین آقا کومارمن با مرد جماعت دعوا نمیکنم بی کلاسه میرم داداشمو میارم دو سوته فک طرفو میاره پایین گفتگو چی چیه:vahidrk: اصلا شما مال چه ماهی هستین؟ زکی یعنی همون زرشک سلام بنده رو به خان داداش ابلاغ بفرمایید به زودی تایپیکش رو میزنم میبینی فعلا ماه تولدمو رو نمیکنم 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 1 مهر، 2013 زکی یعنی همون زرشکسلام بنده رو به خان داداش ابلاغ بفرمایید به زودی تایپیکش رو میزنم میبینی فعلا ماه تولدمو رو نمیکنم واسه خودتون اون زرشکتون بزرگیتونو میرسونم الهی ! هم ماهی هاتون چه باحالن تاپیک نزدن واسه خودشون 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 1 مهر، 2013 در ضمن! اول پستتونو بفرستین بعد تشکر بزنین حرصمو دراوردین:vahidrk: 1
Moment 15228 ارسال شده در 1 مهر، 2013 واسه خودتون اون زرشکتونبزرگیتونو میرسونم الهی ! هم ماهی هاتون چه باحالن تاپیک نزدن واسه خودشون شایدم زدن ولی اونی که من میخوام بزنم خیلی خفن تره یه روزه فکر کنم 20 صفحه جلو بره 1
Moment 15228 ارسال شده در 1 مهر، 2013 در ضمن!اول پستتونو بفرستین بعد تشکر بزنین حرصمو دراوردین:vahidrk: نقطه ضعفتو گفتی دیگه دخلت اومده 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 1 مهر، 2013 شایدم زدن ولی اونی که من میخوام بزنم خیلی خفن ترهیه روزه فکر کنم 20 صفحه جلو بره آره حتما..بخاطر استارتر هم که شده...همه میان اصن 1
Moment 15228 ارسال شده در 1 مهر، 2013 آره حتما..بخاطر استارتر هم که شده...همه میان اصن ای بابا خجالتم نده 1
R@M!N 2978 ارسال شده در 1 مهر، 2013 زکی یعنی همون زرشکسلام بنده رو به خان داداش ابلاغ بفرمایید به زودی تایپیکش رو میزنم میبینی فعلا ماه تولدمو رو نمیکنم بحث خونوادگی شد ! گفتم یه کاسه ای زیره نیم کاسه هستا 2
Moment 15228 ارسال شده در 2 مهر، 2013 بحث خونوادگی شد ! گفتم یه کاسه ای زیره نیم کاسه هستا فکر کنم موضوع رو یه جور دیگه واسه خودت تجزیه و تحلیل کردی البته از طرز فکرت خوشم اومد 2
R@M!N 2978 ارسال شده در 2 مهر، 2013 فکر کنم موضوع رو یه جور دیگه واسه خودت تجزیه و تحلیل کردی البته از طرز فکرت خوشم اومد آخرشم داداش دل مانده میاد منو می زنه شانس نداریم که 2
Moment 15228 ارسال شده در 2 مهر، 2013 آخرشم داداش دل مانده میاد منو می زنه شانس نداریم که من عمرا رو شما دس بلند کنم 2
Moment 15228 ارسال شده در 2 مهر، 2013 [h=1]آدما دو دستن، اونایی که آذری هستن و اونایی که دوست داشتن آذری باشن[/h] 1
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 مهر، 2013 آخرشم داداش دل مانده میاد منو می زنه شانس نداریم که داداش من با خردادی ها کاری نداره خیالتون راحت من عمرا رو شما دس بلند کنم چرا شما؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 3 مهر، 2013 داداش من با خردادی ها کاری نداره خیالتون راحت چرا شما؟ شاید بقیه ندونن ما برادر خوهریم ولی خودمون که میدونیم...پس سر خودت شیره نمال 1
ارسال های توصیه شده