Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ چیزی موند بار ما نکنی انتقاد پذیر هم نیستن...از این پستت معلوم شد این مجتبی اعصاب معصاب نداره فکر کنم دخلمو بیاره...من که زن نگرفتم ولی اگه مجتبی شهیدم کرد یه زن واسم پیدا کنید بگید بهش خیلی دوسش داشتم 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ انتقاد پذیر هم نیستن...از این پستت معلوم شداین مجتبی اعصاب معصاب نداره فکر کنم دخلمو بیاره...من که زن نگرفتم ولی اگه مجتبی شهیدم کرد یه زن واسم پیدا کنید بگید بهش خیلی دوسش داشتم شما هم فقط بلدی چاخان کنی... بهش بگید بهش بگید:w888: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ شما هم فقط بلدی چاخان کنی...بهش بگید بهش بگید:w888: من زندگیمو باختم تو از خردادیا منو میترسونی برو از خدا بترس 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ داریم رایزنی می کنیم که 12 ماهه سال خرداد شه... منتظرخبرهای تکمیلی باشید.... 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ داریم رایزنی می کنیم که 12 ماهه سال خرداد شه... منتظرخبرهای تکمیلی باشید.... آفرین:hapydancsmil: من موافقم 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ داریم رایزنی می کنیم که 12 ماهه سال خرداد شه... منتظرخبرهای تکمیلی باشید.... یه روزشم زیاده 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ یه روزشم زیاده شما برو پاتوق هم ماهی های خودت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ شما برو پاتوق هم ماهی های خودت مگه رفیقمون نگفت که کل سال رو میخواید خرداد کنید...خب منم ناخواسته خردادی میشم دیگه...پس هم ماهی هستیم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ مگه رفیقمون نگفت که کل سال رو میخواید خرداد کنید...خب منم ناخواسته خردادی میشم دیگه...پس هم ماهی هستیم نخیرم اشتباه نکنین شما اون وخ محـــــــو خواهید شد 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ مگه رفیقمون نگفت که کل سال رو میخواید خرداد کنید...خب منم ناخواسته خردادی میشم دیگه...پس هم ماهی هستیم کسایی که برای ماههای دیگه هستن رو می خوایم بفرستیم تووی معدن کار کنن بازم هستی شما ؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ کسایی که برای ماههای دیگه هستن رو می خوایم بفرستیم تووی معدن کار کنن بازم هستی شما ؟ آره بابا من خودم مهندس ناظر بر کارگرام تو معدن ولی چون تعداد کارگرا کم میاد احتمالا به شمام نیاز پیدا کنیم...حقوقشم مکفیه 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ داریم رایزنی می کنیم که 12 ماهه سال خرداد شه... منتظرخبرهای تکمیلی باشید.... کسایی که برای ماههای دیگه هستن رو می خوایم بفرستیم تووی معدن کار کنن بازم هستی شما ؟ آقا دَمــــــــــت :gnugghender::gnugghender: خدایی خرداد 1 دونس اصلا ماهی بهتر از خرداد داریم؟ داریم مردم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ آره ماه بهتر از خرداد، ماه سوم ساله 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ آره ماه بهتر از خرداد، ماه سوم ساله خردادی هستی حنانه؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خردادی هستی حنانه؟ اتفاقا من و ریحانه توو یه روز و یه ماه(خرداد ِ عزیــــــــــــــز)به دنیا اومدیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا من و ریحانه توو یه روز و یه ماه(خرداد ِ عزیــــــــــــــز)به دنیا اومدیم حنانه تو دیگه چرا خرداد به دنیا اومدی؟حتما اشتباهی صورت گرفته...مطمئنم شناسنامتو دسکاری کردن 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خوشم میاد ماه تیر هم که میایم توی سایت بازم تاپیک خرداد توی آخرین ارسال ها بالاست! 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ خوشم میاد ماه تیر هم که میایم توی سایت بازم تاپیک خرداد توی آخرین ارسال ها بالاست! واقعا الان همتون یه تشکر به من بدهکارید وگرنه همون صفحه 4 می موند این تایپیک 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ واقعا الان همتون یه تشکر به من بدهکارید وگرنه همون صفحه 4 می موند این تایپیک یعنی واقعا فک میکنین ما بخاطر شما میایم 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ یعنی واقعا فک میکنین ما بخاطر شما میایم فکر نمی کنم مطمئنم اصلا بیاید دعواولی نه گفتگوی تمدن ها بهتره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده