دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ :ws28:همه خردادي ها ساعت 12.30 صبحونه ميخورن؟ یه روزهایی استثنا پیش میاد خو:icon_razz::icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یه روزهایی استثنا پیش میاد خو:icon_razz::icon_razz: عه یعنی روزای دیگه ساعت 2 صبحونه میخوری 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ عه یعنی روزای دیگه ساعت 2 صبحونه میخوری 2 چیه:w74: ما خردادی ها سحرخیزیم:Laie_28: بعد از نماز صبح نمیخوابیم:evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ 2 چیه:w74:ما خردادی ها سحرخیزیم:Laie_28: بعد از نماز صبح نمیخوابیم:evilsmile: خدایی دیگه زشته نماز صبح رو ساعت 2 بخونی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خدایی دیگه زشته نماز صبح رو ساعت 2 بخونی شما برو هر وقت معنی صبح رو فهمیدی بیا 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ جوزف با خردادیا در نیفت که در افتاده میشیا از ما گفتن بود :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ جوزف با خردادیا در نیفت که در افتاده میشیااز ما گفتن بود :gnugghender: ما چاکر خردادی ها هم هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من فکر کنم برم بهتره بچه ها تا یکی دو ماه دیگه نیستم 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ما چاکر خردادی ها هم هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3من فکر کنم برم بهتره بچه ها تا یکی دو ماه دیگه نیستم مزاح میکنم إ موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام. ... خوبین ؟ کی جرئت کرده به خردادیا توهین کنه؟!:167: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام. ... خوبین ؟ کی جرئت کرده به خردادیا توهین کنه؟!:167: میدونی مزیت آدمای مرده چیه مجتبی؟ اینه که دیگه نمی میرن ما زندگیمونو باختیم داداش از چی مار و میترسونی من یه روحم راستی به روح اعتقاد داری؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ مزاح میکنمإ موفق باشی ای بابا خردادی ها مارو شرمنده میکنن...پس به فعالیت تخریبی خودم ادامه میدم تا یکی پیدا بشه گوشمونو بکشه از اینجا بندازه بیرون 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ هیــــــــــشکی جرات نمیکنه به خردادی ها توهین کنــــــــه 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ میدونی مزیت آدمای مرده چیه مجتبی؟اینه که دیگه نمی میرن ما زندگیمونو باختیم داداش از چی مار و میترسونی من یه روحم راستی به روح اعتقاد داری؟ اعتقاد که هیش اعتمادم ندارم ... بعدشم وقتی با من صوبت میکنی دهنتو ببند!:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ اعتقاد که هیش اعتمادم ندارم ... بعدشم وقتی با من صوبت میکنی دهنتو ببند!:vahidrk: میخواستم خشم خردادی ها رو تست کنم خیلی خشنید:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ فقط تست مقاومت در برابر کف گرگی مونده که اونو باس به صورت حضوری بیام خدمتتون 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ میخواستم خشم خردادی ها رو تست کنمخیلی خشنید:vahidrk: خیلی بیجا کری مردک ناحسابی الان میزنم از وسط نفصت میکنم ... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ خیلی بیجا کری مردک ناحسابی الان میزنم از وسط نفصت میکنم ... خب چیه مگه تازه دیدی خودرو رو میخوان معاینه فنی کنن قبل از تولیدش تست مقاومت در برابر ضربه ازش میگیرن؟البته این ربطی نداشت به موضوع ولی منظورم اینه که بی جا نکردم ها:vahidrk: تازه بد دهنم هستن این خردادیا 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خب چیه مگه تازه دیدی خودرو رو میخوان معاینه فنی کنن قبل از تولیدش تست مقاومت در برابر ضربه ازش میگیرن؟البته این ربطی نداشت به موضوع ولی منظورم اینه که بی جا نکردم ها:vahidrk: تازه بد دهنم هستن این خردادیا چیزی موند بار ما نکنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده