**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من دنبال جزوه های دانشگاه های مادر(تهران-امیرکبیر...)هستم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من دنبال جزوه های دانشگاه های مادر(تهران-امیرکبیر...)هستم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم مهرناز خانوم فکر کنم راه به دست اوردن این جزوه ها اینکه شخصا برید همون دانشگاه و از دانشجوهاش بگیرید خیلی از بچه های ما این کارو کردن امسال 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ مهرناز خانوم فکر کنم راه به دست اوردن این جزوه ها اینکه شخصا برید همون دانشگاه و از دانشجوهاش بگیریدخیلی از بچه های ما این کارو کردن امسال بله درست میگین ولی اگه این جزوه هار و دارن لطف کنن بذارن سایت همه استفاده کنن چون واقعا خیلی سخته واسه ماها .با این کار خدا اجرشون میده هر بار که اونارو میخونیم یه عالمه دعاشون میکنیم. 2 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ مهناز خانوم بهترین راه بیخیال شدنه گشتم نبود نگرد نییییییییییییست 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چه جزوه هایی می خوای ؟؟ اونایی که واسه ارشد استخراح لازمهخدا خیرت بده خواهر تو آدمش و گیر بیاری کافیه خودمون میریم ازش میگیریم 2 لینک به دیدگاه
ریحانه جلالی 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ باشه از بچه ها می پرسم خبرتون می کنم بعد از تعطیلات بشه ایرادی داره؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ باشه از بچه ها می پرسم خبرتون می کنم بعد از تعطیلات بشه ایرادی داره؟؟؟ از بچه ها نگیر از دانشجوها بگیر جزوه بچه به چه دردم میخوره دست شما درد نکنه باعث زحمت میشه البته بدرد خودتم میخوره اساسی پس هرچی گیرت اومد بگو من و محمدرضا طالبشیم عیب نداره ما خودمونم از بعد عید میخواهیم شروع کنیم انشالا.... 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ریحانه خانم سلام پیدا کردی اولا دستت درد نکنه دوما منو یادت نره خیلی وقته دنبالشم.مرسی ممنون 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ریحانه خانم سلام پیدا کردی اولا دستت درد نکنه دوما منو یادت نره خیلی وقته دنبالشم.مرسی ممنون دست زیاد شدخانم جلالی و دیگه اگه پیدا کردی سلام منو بهش برسون 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ باشه از بچه ها می پرسم خبرتون می کنم بعد از تعطیلات بشه ایرادی داره؟؟؟ ریحانه خانوم اگه بتونید این جزوه ها رو در سایت قرار بدید از امتیاز طلایی برخوردار میشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده