Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ آخ آخ آخ من اینو قبلا تو فیس دیده بودم شرح: ساعت 3 یا 4 صبح بود اینو که دیدم یه جیغ بنفش کشیدم بعدش یه متر از جام پریدم بعد یهو جلوی دهنمو گرفتم فقط شانس آورده بودم اون شب بابام خونه نبود یعنی شانس آورده بودمااااااااااااا تا صبح هر 10 ثانیه یه بار بر میگشتم پشتمو نگاه میکردم:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من پست بچه هارو تو اول تاپیک دیدم فکرکردم خیلی جالبه! اما وقتی دیدمش اینطوری شدم 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دانلود فیلم بسیار زیبای 1 دقیقه ای که چندین بار جایزه گرفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان میتونم به شما بگم کوفت؟:vahidrk: :4564:تپش قلب گرفتم 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی با حال بود. پر استرس و هیجانی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا چطوری به این فیلم میگید زیبا؟ مالیخولیا داریدا :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دانلود فیلم بسیار زیبای 1 دقیقه ای که چندین بار جایزه گرفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی چی خوب ؟ قضیه این فیلم چی بود که اینجوری شد منظورش چی بود؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا چطوری به این فیلم میگید زیبا؟مالیخولیا داریدا :vahidrk: رد گم کنی بود. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی چی خوب ؟قضیه این فیلم چی بود که اینجوری شد منظورش چی بود؟؟؟؟ هدف و منظورش ترساندن رفقا بود که تا حدودی حاصل شد و من الله توفیقا 1 لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ هدف و منظورش ترساندن رفقا بود که تا حدودی حاصل شد و من الله توفیقا پس می خواستی ملت و اذیت کنی باشه لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اگه ترس بود که خوب بود من سکته کردم خیلی بدین:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نامرداااا فکر کردم فیلم درامه با چه حالی داشتم نگاه میکردم!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده