poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ Retrode آداپتوری جدید است برای دوستداران بازیهای قدیمی، این آداپتور ۱۶ بیتی یادآور گذشته خیلی از گیمرها و حتی کسانی که دوران کودکی خود را با این بازیها گذرانده هستند است، این دستگاه دارای بخشهای برای نوارهای سگا (Genesis/Mega Drive) نینتندو (SNES/SFC games) و بخش پورت آن برای قرار گرفتن اتصال دسته بازی برای سگا و نینتندو . شایان ذکر است که اگر شما بخواهید این سبک بازیها را در رایانه شخصی خود داشته باشید نیازمند نرمافزارهای اجرا کننده آن هستید و البته این آداپتور هم با داشتن پورت همان کار را انجام میدهد اما شما بصورت مجزا تجربه یک بازی با سبک قدیمی را بر روی رایانه خود خواهید داشت و البته کار با این گجت برای شما بسیار ساده خواهد بود و سیستمعامل زیاد مهم نخواهد بود و بر روی هر سیستمعاملی اجرا خواهد شد . این گجت دارای ۲۲۰ گرم وزن و اندازه آن ۱۶۲mm x 80mm x 42mm میباشد . قیمت این گجت ۸۵ دلار میباشد . 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ عههه من چند روز پیش به فکر همین بودم...واسه بچه های آینده از این بازی ها شروع کنن برسن به پلی استیشن بهتره ساده تر و فانتزی تر بودند 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ تو بازار پیدا میشه ؟ من این متن و ترجمه کردم گذاشتم فکر نکنم هنوز تو ایرن اومده باشه من ندیدم عههه من چند روز پیش به فکر همین بودم...واسه بچه های آیندهاز این بازی ها شروع کنن برسن به پلی استیشن بهتره ساده تر و فانتزی تر بودند اره خودمم یاد قارچ خور افتاده بودم چند روز پیش یاد بازیای میکرو افتاده بودم که دیگه نمیشه بازی کرد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ من این متن و ترجمه کردم گذاشتمفکر نکنم هنوز تو ایرن اومده باشه من ندیدم اره خودمم یاد قارچ خور افتاده بودم چند روز پیش یاد بازیای میکرو افتاده بودم که دیگه نمیشه بازی کرد اگه باشه که خوبه مخصوصا با دسته سگا و میکرو شبیه سازشو بگیر بازی کن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده