Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ این پروژه برای خودکار سازی لوازم خانه از طریق بلوتوث استفاده میشه. شما میتونید در یک طرف از بلوتوث usb برای کامپیوترتون استفاده کنین و در طرف میکرو از مبدل سریال به بلوتوث استفاده کنین .در اینجا از ماژول بلوتوث sparkfun استفاده شده ، ولی شما میتونید از هر ماژول بلوتوث که از استاندارد spp (مخفف Serial Port Profile ) پشتیبانی میکنه ( همون پروتوکل rs232 ) استفاده کنین . ویژگی های پروژه : 1 - کنترل دو سنسور دما 2 - کنترل سنسور روشنایی 3- کنترل سنسور pir (سنسور تشخیص حرکت ) 4 - کنترل 5 ، وسیله دیگه 5 - وجود lcd و led برای نشان دادن وضعیت ها شماتيك مدار با كيفيت پايين : عکس محیط نرم افزار کامپیوتر با كيفيت پايين: فایلهای برنامه نوشته شده با VB برای کامپیوتر و بسکام توی پیوست قرار دام. در ضمن اگر كسي با ارور نبودن MSCOMM32.OCX مواجه شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده كنه. بعد از باز كردن فايل زيپ ، فايل MSCOMM32.OCX رو تو System32 كپي كنين. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mohsenmit 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام می خواستم لیست کامل قطعات که در پروژ بلوتوث استفاده شده را ببینم امکانش هست 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام می خواستم لیست کامل قطعات که در پروژ بلوتوث استفاده شده را ببینم امکانش هست عکس قطعات پروژه با کیفیت بالا 4 لینک به دیدگاه
mohsenmit 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون از عکس با کیفیت. من می خواستم بدونم که اگه من این مدار بسازم چطوری می تونم به یک موبایل وصل بشم.منظورم پیدا کردن بلوتوث موبایل و وصل شدن به موبایل و بتونم بین موبایل و میکرو اطلاعات ردو و بدل کنم. یا اگه بشه به بلوتوث لپتاپ وصل بشم.ممنون اگه راهنماییم کنین 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممنون از عکس با کیفیت.من می خواستم بدونم که اگه من این مدار بسازم چطوری می تونم به یک موبایل وصل بشم.منظورم پیدا کردن بلوتوث موبایل و وصل شدن به موبایل و بتونم بین موبایل و میکرو اطلاعات ردو و بدل کنم. یا اگه بشه به بلوتوث لپتاپ وصل بشم.ممنون اگه راهنماییم کنین میتونید از یک مبدل GFSK یا FSK بعنوان ترنسمیتر بلوتوث استفاده کنید.فایل زیر میتونه تا حدی به شما کمک کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
hmd sdr 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ سلام میشه یک سری توضیح واسه مدار بگذارید؟ در مورد نحوه کانکت شدن و ... 2 لینک به دیدگاه
وحید مخابراتی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ کسی از دوستان میتونه توضیحات کامل تری درباره این پروژه بده خیلی به دردم میخوره اما اطلاعات زیادی ندارم. و اینکه چطور برنامشو بنویسم که بشه درب منزل هم با این پروزه باز کرد.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده