lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ درود بر عزیزان دلنواز این تاپیک تحلیل شخصیت اینجاب میباشد این ریش و این قیچی دست شما برای تحلیل این جانب بشتابید(حی علی تحلیل الرنا ) خودم میدونم خیلی گلم شما هم بیاید تائید کنید این موضوع رو کیک و ساندیستونم محفوظه! جدا از شوخی خوشحال میشم که واقعیات رو بگید هم تعریف و هم انتقاد همش هم انتقاد نباشه ها! ای گوی و این میدان... 18 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ پست اول خیلی حال داره بشدت احساساتی 2 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ما که تا حالا از شما چیزی ندیدیم انشاالاه تحقیق میکنم برمیگردم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ پست اول خیلی حال داره بشدت احساساتی چه جالب اولا مرسی که اومدی دوما راست میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ما که تا حالا از شما چیزی ندیدیم انشاالاه تحقیق میکنم برمیگردم:gnugghender:تحقیقت کپی از ایترنت نباشه ها!من فقط تحقیق هایی20 میدم که دست نویس باشن 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ عه نوبت تو شده؟ مبارکه سلام هانیه چطوری؟ :wavesmile: خونگرم...صمیمی...مهربون ... رک و پوست کنده...پایه :w36: دیگه چه خبر؟ 3 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من کلا دست نویس میارم دو مدرسه هم همینطوری بودم 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یکی از دوستایه خوبه در یه کلمه بگم در حده لالیگاست 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چه جالب اولا مرسی که اومدی دوما راست میگی؟ معلوم نیست راست گفته باشم ولی از بس خوشم میاد مث قرقی فرود بیام و بعد از استارتر پست بزنم نمیدونی چون پست اول رو رزو کردم ممکنه ویرایشش بکنم حالا نظر خودت چیه هستی یا نیستی یا اندکی هستی ؟ من لعنت میفرستم به هر کی این تحلیل ها بنیاد نهاد:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ عه نوبت تو شده؟ مبارکه سلام هانیه چطوری؟ :wavesmile: خونگرم...صمیمی...مهربون ... رک و پوست کنده...پایه :w36: دیگه چه خبر؟ سلام عزیزم آره دیگه شتریه که دم خونه ی همه میخوابه! لطف داری جیگر :w36: دیگه هیچی دیگه فعلا که داریم تحلیل میشم هنو شروع نشده تحلیل رفتم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ یکی از دوستایه خوبهدر یه کلمه بگم در حده لالیگاست اختیار دارید شما خودت در حد المپیکی 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ معلوم نیست راست گفته باشم ولی از بس خوشم میاد مث قرقی فرود بیام و بعد از استارتر پست بزنم نمیدونی چون پست اول رو رزو کردم ممکنه ویرایشش بکنم حالا نظر خودت چیه هستی یا نیستی یا اندکی هستی ؟ من لعنت میفرستم به هر کی این تحلیل ها بنیاد نهاد:vahidrk: نهلت چرا میفرستی دیگه؟ همون پس نیت پلید داشتی! یعضی وقتا خیلی ولی بعضی وقتا اصلا! 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سلام عزیزم آره دیگه شتریه که دم خونه ی همه میخوابه! لطف داری جیگر :w36: دیگه هیچی دیگه فعلا که داریم تحلیل میشم هنو شروع نشده تحلیل رفتم راستی شوخ طبعیتو یادم رفت بگم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ راستی شوخ طبعیتو یادم رفت بگم اونم چشم مرسی عدیدم 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ نهلت چرا میفرستی دیگه؟ همون پس نیت پلید داشتی! یعضی وقتا خیلی ولی بعضی وقتا اصلا! روی هم رفته بدی ازت ندیدم هر چه میماند خوبییست اگه احساساتی هم باشی اشکالی نداره یعنی نه صفت بدیه یه عیب و ایراده اون نهلت هم حقشه . دلم میخواد نعلتش کنم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مامیییییییییییی :hapydancsmil:عزیزمممممممم:aghosh: اول انتقاد یا تعریف؟؟؟ :gnugghender: کم نظر میده کم رنگ میاد و میره هیچ وقت دقیقا نفهمیدم عقایدش چیه.. الانم هرچی بدونم به زور فهمیدم!! دارم سعی میکنم انتقاد پیدا کنم ولی چیزی به ذهنم نمیاد!!!!!! فک کنم به خاطر اینه که کم حرفو بی صداست و ناشناخته مونده برام! تا اونجایی که دیدم ازت آرومی و کمی بی خیال(راجب بعضی چیزا بی خیال) دوس دارم نظراتت رو راجب بحثهایی که پیش میاد بدونم ولی... حس خوبی بهت دارم در کلّ.. برخوردهایی که باهات داشتم دلنشین بودی اینکه آرومی اصلا به این معنا نیست که خجالتی باشی برعکس خجالتی نیستی... اممممم دیگه.... الان که دیگه چیزی یادم نمیاد یادم اومد میام مامیییییییییی جوووننممممممم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من رفتم تحقیق کردم اومدم بسیا مهربان در حد متیم ملی خلاصه خیلی خوبین چیز دیگه ای پیدا نکردم بازم بر میگردم 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خیلی مهربونننهههههههه:w963: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ مامیییییییییییی :hapydancsmil:عزیزمممممممم:aghosh: اول انتقاد یا تعریف؟؟؟ :gnugghender: کم نظر میده کم رنگ میاد و میره هیچ وقت دقیقا نفهمیدم عقایدش چیه.. الانم هرچی بدونم به زور فهمیدم!! دارم سعی میکنم انتقاد پیدا کنم ولی چیزی به ذهنم نمیاد!!!!!! فک کنم به خاطر اینه که کم حرفو بی صداست و ناشناخته مونده برام! تا اونجایی که دیدم ازت آرومی و کمی بی خیال(راجب بعضی چیزا بی خیال) دوس دارم نظراتت رو راجب بحثهایی که پیش میاد بدونم ولی... حس خوبی بهت دارم در کلّ.. برخوردهایی که باهات داشتم دلنشین بودی اینکه آرومی اصلا به این معنا نیست که خجالتی باشی برعکس خجالتی نیستی... اممممم دیگه.... الان که دیگه چیزی یادم نمیاد یادم اومد میام مامیییییییییی جوووننممممممم :hapydancsmil: ای جونم نگار یعنی عاشقتم! کمتر نظر دادن برا ااینه که تو زمینه هایی که اطلاعاتی نداشته باشم عموما صحبتی نمیکنم خودمم هنو نفهمیدم عقایدم چیه!ولی به نظرم درست و خوب 1 دونه است تشخیصشم خیلی واضحه همین! ولی خیلی خوشحالم که دیدمت و اون دیدار اولمون خاطره ی خوبی تو ذهنم ساخت در نهایت لطف کردی دخمل ماااااااااااااااااااااااااااااااامان! :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده