soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ فولادهای کرم دار مقدمه : بر مبنای تعریف فولادها الیاژی ازآهن و کربن هستند که در اکثر حالات دارای قابلیت انعطاف و شکل پذیری مناسبی می باشند . که مقدار کربن در فولاد تا حدود 7/1 ٪ متغیر بوده و از طرف دیگر عناصری نظیر منگنز و سیلیسیم در مقادیر کمتر از 1٪ و فسفر و گوگرد در مقادیر جزئی به عنوان ناخالصی در فولاد موجود هستند البته امروزه فولاد هایی هستند که حاوی عناصر الیاژی بالاتر از 50٪می باشند .ترکیبی از استحکام بالا و قابلیت چکش خواری ٬فولاد ها را از دیگر الیاژها و مواد فلزی متمایز می سازد .فولاد در مقابل اعمال تنش های ضربه ای بسیار مقاوم بوده و از طرف دیگر امکان استفاده از انها در درجات حرارتی زیر صفر (100-)و حرارتی بالا (800) و بالاتر وجود دارد .قطعات ریختگی فولادی به دو دسته اصلی شکلهای ریختگی و شمش های ریختگی فولادی تقسیم می شوند .شمش های فولادی استفاده مستقیم نداشته بلکه پس از انجام عملیات (نورد و کشش و...) به محصولات تمام شده نظیر ورق و نبشی و... استفاده می شوند . شکل های ریختگی که واژه قطعات نیز به انها اطلاق می شوند بعد از ریخته گری مورد استفاده قرار می گیرند . عناوین این مقاله عبارتند از: 1.تقسیم بندی فولادها 2.ساختار 3.فولادهای الیاژی 4.هدف ازالیاژسازی 5.تاثیرکرم درفولاد 6.نقش نیکل در فولادها 7.تاثیر کرم درعملیات حرارتی 8.تاثیر کرم برفازکاربید 9.اثر عنصر الیاژی کرم بر نمودار آهن - کاربید 10.اثرعنصر الیاژی کرم در باز پخت 11.الیاژهای آهن –کرم 12.عملیات حرارتی محلولی 13.تولید فولادهای پر الیاژی 14.سه روش اصلی برای تولید فولادهای پرآلیاژ 16.کوره های ذوب 17.مشخصه های کاربید های الیاژی موجود در فولاد ها 18.تشکیل حلقه (گاما) و... برای دانلود فایل word برروی لینک زیر کلیک نمایید. حجم فایل : 10mb . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (mediafire) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده