Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 معلوم نیست روشا کجا غیبش زده بابا بیا یه چیزی بگو چیکارکنیم؟ شما واسش خصوصی بفرستین ... تا فردا وقت داریم...میاد برگزار میکنه 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 شما واسش خصوصی بفرستین ... تا فردا وقت داریم...میاد برگزار میکنه واسش فرستادم این دست خط خرچنگ قورباغموفکر کنم تا دست خط منو دیده نت و بوسیده گذاشته کنار سپیده بیا مدال جوانمردی رو بهم بده دیگه تو تحلیل شخصیت تابلوت نکردم مدالمو بدین من کار دارم 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 واسش فرستادم این دست خط خرچنگ قورباغموفکر کنم تا دست خط منو دیده نت و بوسیده گذاشته کنار سپیده بیا مدال جوانمردی رو بهم بده دیگه تو تحلیل شخصیت تابلوت نکردم مدالمو بدین من کار دارم اون تشخیص هویت بود شما برو به کارات برس مدال آماده شد تک میزنیم بیای اسپم نکن 3
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 منم مي خوام تو اين مسابقه شركت كنمظاهرا كه وقت مسابقه تموم شده اگه ميشه تمديدش كنيديه سوال هم دارم دست خط ها رو چطوري بايد ارسال كنيم ؟؟؟ 5
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 تا کی وقت داره ؟من هنوز نفرستادم منم مي خوام تو اين مسابقه شركت كنمظاهرا كه وقت مسابقه تموم شده اگه ميشه تمديدش كنيديه سوال هم دارم دست خط ها رو چطوري بايد ارسال كنيم ؟؟؟ خانوم مدیرمون فعلا نیومده...فکر کنم تا خودش بیاد بشه فرستاد گرچه وقت تا 10 بهمن بوده...ولی تا بیاد خودش هرکی میخواد شرکت کنه بفرسته نوشته هاتونم عکس یا اسکن...بعدم پیغام خصوصی واسه پلاریس جون (استارتر تاپیک) 4
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 با اين كه مي دونم دست خطم خوب نيست و جزو نفرات برتر نخواهم شد ولي شركت مي كنم 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 درود دوستــان عزیــزم می بخشید چند روزی نتونستم بیـــام. نظر سنجی مسابقه با کمی تاخیر شروع خواهد شد. از همه ی دوستــان عزیزی که شرکت کردند، بی نهایت متشکـــرم. 2
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 تا ساعت 8 شب هم به درخواست بعضی دوستــان تمدید می کنم. نظر سنجی امشب برگزار خواهد شد. 4
ارسال های توصیه شده