*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ " درود بر همه ی دوستــان عزیــز و یـــاران ادب دوست عزیـــز " * این بار مسابقه ای متفاوت خواهیم داشت. * در این مسابقه هر فرد متن زیر را با دست خط خود نوشته و با پیغام خصوصی برای من ارسال خواهد کــرد. * در نهایت از طریق نظرسنجی برترین دست خط ها انتخاب خواهند شد. * در این سری از مسابقه شش دست خط برتر انتخاب می شوند و به ترتیب امتیازهای 20-70 را خواهند گرفت. * به همه ی عزیزانی هم که در مسابقه شرکت کنند 10 امتیاز داده خواهد شد. * مسابقه سختی نیست، پس خوشحال می شوم اکثر دوستان شرکت کنند. * متن مورد نظر: ( بیگانه شدن با خود، آغاز گم کردنِ راه است ) * برای زیباتر شدن عکس هایتان می توانید از خلاقیت های خودتان در مورد نوع کاغذ و رنگ قلم و زاویه عکس و... استفاده کنید. * دقت کنید که سایز عکس ها خیلی بزرگ نباشد. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ در انتظـــار دست خط های زیبــای شما هستم. 39 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ دست خطم خیلی خوبه..... حتمن شرکت میکنم... ولی خیلی متنش کمه...زود تموم میشه....همش یه جمله... 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ آری ... یکم جمله ش کوتاهه ... ولی تونستم خوش خط بنویسم ، میفرستم ... 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ دیگـه هنرتون رو باید توی همین نیم خط نشون بدین! 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD گفته است: من به نفع بقیه میرم کنار لازم نکرده! :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ ببخشید یه سوال دارم جوابش واضح و مبرهنه ولی نپرسم دق میکنم قلم هرچی دیگه؟!...خودکار،خودنویس،اتود،قلم خوشنویسی ایناش فرق نداره دیگه؟! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ Sepideh.mt گفته است: ببخشید یه سوال دارم جوابش واضح و مبرهنه ولی نپرسم دق میکنم قلم هرچی دیگه؟!...خودکار،خودنویس،اتود،قلم خوشنویسی ایناش فرق نداره دیگه؟! بلــه، هر چی هر چه میخواهد دل تنگت، برو بردار! 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ آفرین :hapydancsmil: اولی اومــــد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ منم ی سوال بپرسم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا کی میتونیم دست نوشترو ارسال کنیم ؟ 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: بلــه، هر چی هر چه میخواهد دل تنگت، برو بردار! یه سوال هم من بپرسم.. با خون هم میشه نوشت...؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ ::: شیـــما ::: گفته است: منم ی سوال بپرسم ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا کی میتونیم دست نوشترو ارسال کنیم ؟ عـه! یادم رفت بگم. از امروز تــا 10 بهمن مـاه فرصت دارین. 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ from_hell گفته است: یه سوال هم من بپرسم..با خون هم میشه نوشت...؟ با خون؟!! تالار ادبیات هست. یه کم لطیف تر خواهشاً! من قلبم ضعیفه ها! 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: با خون؟!! تالار ادبیات هست. یه کم لطیف تر خواهشاً! من قلبم ضعیفه ها! :hanghead: باااااااشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: با خون؟!! تالار ادبیات هست. یه کم لطیف تر خواهشاً! من قلبم ضعیفه ها! با زغال یا گچ چی؟اینا که لطیف ه دیگه نمیشه یه جمله دیگه بنویسیم؟بنویسیم نو اندیشان دوست داریم 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی، ۱۳۹۰ خطم اونقدر خوب نیست که بتونم وارد رقابت بشم... 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ HaMiD.CFD گفته است: با زغال یا گچ چی؟اینا که لطیف ه دیگهنمیشه یه جمله دیگه بنویسیم؟بنویسیم نو اندیشان دوست داریم خیلی داری شیطنت میکنی هــا! :vahidrk: اگه برنده بشی به جای امتیاز، از اون چایی 50 تومانی ها که با بچه ها خوردیم بهت میدما! با سیب و موز هاش! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ pianist گفته است: خطم اونقدر خوب نیست که بتونم وارد رقابت بشم... لازم نیست خیلی عالی باشه. حضورت خیلی مهم تر هست حامد جـان، در ضمن بهتره نظر رو به عهده ما بگذاری. 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ من اين مسابقه رو خيلي دوس دارم لطفا يكي به من يادآوري كنه پيري و هزار دردسر اين پست اسپم نميباشد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ دی، ۱۳۹۰ O-N گفته است: من اين مسابقه رو خيلي دوس دارم لطفا يكي به من يادآوري كنه پيري و هزار دردسر اين پست اسپم نميباشد؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بــاشه! خودم یادآوری می کنم! :vahidrk: نه، نمی باشد. :(50): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده