saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد، که چشمهایتان ندیده نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ زندگی با صدا شروع میشه بیصدا تموم میشه… عشق با ترس شروع میشه با اشک تموم میشه… دوستیه خوب، هر جایی میتونه شروع بشه اما هیچ جا تموم نمیشه!!! 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ • قبل از اینکه به کسی بگی دوستت دارم خوب فکراتو بکن شاید چراغی در دلش روشن کنی که خاموش کردنش به خاموش شدن او بیانجامد… 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ یاد گرفتم،وقتی بغض می کنم وقتی اشک می ریزم منتظر هیچ دستی نباشم وقتی زمین خوردم،خودم بلند شم چون می دونم تنهام 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ گر چه در نظر خلق، اهل پرهیزیم به یاد گوشه ی چشم تو اشک می ریزیم... شنیده ایم که فصل بهار می آیی چقدر برگ به این شاخه ها بیاویزیم؟! 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ جان را بلند دار که این است برتري پستی نه از زمین و بلندي نه از سماست اندر سموم طیبت باد بهار نیست آن نکهت خوش از نفس خرم صباست.... 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ غرق شکوفه میکنی باغ خزان گرفته را وقتی کنار میزنی زلف بروی چهره را 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ شبیه مرداب های اروم که عاشق پرنده های مهجرن و شبیه درختای پیر که منتظر تبر هیزم شکن هستن موندم تو عشق و بیزاری تو هم همونجا تو مستراح بمون بیرون نیا که فعلا حوصلتو ندارم. مغزم پاشیده دارم چرند میگم من برم بخوابم 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ بی تابِ تاب بازی کردن نگاهت هستم... 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۵ منتظرم پیر شوم شاید برای رد شدن از خیابان دستم را بگیری ... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ دستهایم... موجیست که تنت را طوفانی میکند... +صابر ابر 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ تو نیمه ی گمشده ی من نیستی... تمام آنچه "منم" هستی... 1 لینک به دیدگاه
زهرا صدیقی 5 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ منم آن عاشق دیوانه که از غایت شوق خم زنجیر تو را بر دل شیدا زدهام. "فروغی بسطامی" لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده