*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ سلام خیلی خوب نمیشناسمت ولی تاحالا از پستات اینارو فهمیدم:یه کوچولو شیطون:hapydancsmil: مهربون فعال انشالا دفعه بعد که بیشتر شناختمت بیشتر میتحلیلمت ممنونم عزیزم...لطف کردی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ بازم سلاااااااااااااااااااااااااااااااممممم... این گوی و این مینی بفرمایید:w31: 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ چرا دوباره باز شد؟ متاسفانه نمیشناسم درست اما مهربون.وقتی عکستو دیدم، یه ذره شیطون هم هستی اکتیو...... 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دختر پرانرژی هستی:hapydancsmil: همه دوست دارن ولی خودت هی میگی هیچی منا دوست نداره:vahidrk: این فونت نوشتنت هم انحصاری س و یعنی فقط خودت اینجوری مینویسی خیلی باحاله دیگه:JC_thinking: کلا خوبی دیگه تبریک میگم:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به مینی عیز :mbj6ivxkw3ccem7bie7 زیاد که نمیشنامت ولی این چند باری که باهت حرف زدم دختر صمیمی و مهریون و مخصوصا پر انرژی به نظر میای ... از وقتی ام که فهمیدم جنوبی هستی به شینت زیادت هم پی بردم بدی ام که من ازت ندیدم موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ مینی جونم یه دخمل دردونه و نمونه اس شیطون و باحال و پایه البته جهت ازار ما اون پیام مرخصی ام رو از اون بالای پروفش بر نمیداره!!! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ چرا دوباره باز شد؟متاسفانه نمیشناسم درست اما مهربون.وقتی عکستو دیدم، یه ذره شیطون هم هستی اکتیو...... کسایی که در خواست بدن دوباره بازش میکنن مرسی که اومدی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلامدختر پرانرژی هستی:hapydancsmil: همه دوست دارن ولی خودت هی میگی هیچی منا دوست نداره:vahidrk: این فونت نوشتنت هم انحصاری س و یعنی فقط خودت اینجوری مینویسی خیلی باحاله دیگه:JC_thinking: کلا خوبی دیگه تبریک میگم:JC_thinking: مرسییییییییییییییییییییی من کی گفتم کسی دوسم نداره؟ همینجوری اون روزی گفتم که یکم طفلکی شم بلکه گیر ندی چرا کسی نیومد 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به مینی عیز :mbj6ivxkw3ccem7bie7زیاد که نمیشنامت ولی این چند باری که باهت حرف زدم دختر صمیمی و مهریون و مخصوصا پر انرژی به نظر میای ... از وقتی ام که فهمیدم جنوبی هستی به شینت زیادت هم پی بردم بدی ام که من ازت ندیدم موفق باشی مرسیییی عزیزززززززم عِفا :girl_blush2: من که شیطنت ندارم ..شیطنت منو داره شماها پر انرژی هستین که منم پر انرژی میشم مطمئنا صمیمیت از خودته 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ مرسییییییییییییییییییییی من کی گفتم کسی دوسم نداره؟ همینجوری اون روزی گفتم که یکم طفلکی شم بلکه گیر ندی چرا کسی نیومد چرا منا تو این شرایط گذاشتی دوما خودت خیلی مشتاق بودی آخی طفلکی:there: 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ بـــــــــه بـــــــــــه میناااااااااا جوووووووون یه دختر ماااااااااااااااااااااه مهربوووووووووون شر وشور و پرانرژی خیلییییییییی دوسش دارررررررم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ مینی جونم یه دخمل دردونه و نمونه اسشیطون و باحال و پایه البته جهت ازار ما اون پیام مرخصی ام رو از اون بالای پروفش بر نمیداره!!! فائزههه لو نده دیگه :6404: مرسی عزییییییزززززم تو لطف داری به من خودت که نمونه تری 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ چرا منا تو این شرایط گذاشتی دوما خودت خیلی مشتاق بودی آخی طفلکی:there: :ws28: بـــــــــه بـــــــــــه میناااااااااا جوووووووون یه دختر ماااااااااااااااااااااه مهربوووووووووون شر وشور و پرانرژی خیلییییییییی دوسش دارررررررم:hapydancsmil: زهرا جونییی مرسیی عزیزم....مهربون خودتی که منم دوست داررررررم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سلام مینا جونمممممممممممم دختری پرانرژی و شاد و مهربونه خیلی هم شیطون و دوست داشتنیه خیلی دوستت دارم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ خیلیییییییییییییییی مهربوووووووووووووووون و دوست داشتنییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سلام مینا جونمممممممممممم دختری پرانرژی و شاد و مهربونه خیلی هم شیطون و دوست داشتنیه خیلی دوستت دارم عزیزم مرسی مینا جونننننننننننننننممممممممممم منم خیلی دوستت دارم دوست خوبمممممممممممممممممممممممم نقاط قوت و ضعف و اینا رو هم بگین دیگههههه اینا که همش شد خوب خیلیییییییییییییییی مهربوووووووووووووووون و دوست داشتنییییییییییییییییییییی صبایییییییییییییییییییی مرسی عزیییییییزززززززززززززممممممممم تو که فوق الهاده مهربون و دوستداشتنی هستییییییی بدیا رو هم بگو دیگه خوووو 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ :gnugghender: بهبه مینی خانوم خودمون دختری شاد شنگول شیطون خنده رو مهربون وخونگرم همش درحال ورجه وورجه شدیدا بامعرفت همش انرژیه خالیه دیگه این بچهههههههه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ :gnugghender: بهبه مینی خانوم خودمون دختری شاد شنگول شیطون خنده رو مهربون وخونگرم همش درحال ورجه وورجه شدیدا بامعرفت همش انرژیه خالیه دیگه این بچهههههههه مریمیییییییییییییی....عزییزززم خیلی دوستت دارم مرسییییییی همش خودتیییییمهربونتر از تو نیستم که مرسی که اومدییییی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ مینا که دیگه نیاز به توصیف و تحلیل نداره خیلی خیلی مهربون .با دلی صاف ، خیلی پرانرژی ( یه اسفند دود بده برا خودت همه بهت گفتن پا انرژی !! ) امیدوارم که همیشه همینجور بمونه... من معمولا تو نظر دادن راجع به دیگران دوست دارم حقیقت رو حتی خصوصیاتی که از نظر من خوب نیست رو بگم اما در اون حدی که من مینارو شناختم ، ندیدم تا حالا با کسی تند بحرفه یا کسی از دستش ناراحت باشه... فقط نزار این مهربونی و اخلاق خوبت بهت ضربه بزنه همین قربونتتتتتتت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده