*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2012 کشور من ؛ جاییست که : اگر روزه ات را بخوری اخراج می شوی ، ولی اگر رای مردم را بخوری رئیس جمهور ... اگر زنا کنی سنگسار میشی ؛ ولی اگر تجاوز کنی سردار .... چک برگشتی داشته باشی ؛ میشی کلاه بردار ! ولی اختلاس کنی میشی قهرمان ملی .... با سختی مدرک بگیری میشی راننده تاکسی ؛ ولی جعل کنی میشی وزیر کشور .... شکایت کنی کشته میشی ؛ ولی بکشی درجه میگیری .... کشور من تنها کشوریست ؛ که پرچمش را به زبان دیگر نوشته اند ... !!!:icon_razz: 6
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 مادرم گفت: برو به خاطر مهر هم شده رای بده! نگاش کردم. پدرم گفت: خودت میدونی اما عواقب داره. چند روز دیگه میخوای رسمی بشی شناسنامه ات را چک میکنند. نگاش کردم. این عکس را نشونشون دادم ، گفتم. همسن من بود؛ فلسفه هم میخوند. اما دیگه نیست که به پدر و مادرش نگاه کنه بازم برم رای بدم ؟؟ 4
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 چه استقبال باشکوهی بود. موندم به 80 درصد میرسه یا نه. فکر کنم رکورد بشکنه. 4
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 و اگر در آخرت تمام اعضای بدنم از من بنالند! این انگشت سبابه من است که شفاعتم را خواهد کرد! چون او را آغشته به خون جوانان وطنم نکردم! 6
EVF 5465 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 و اگر در آخرت تمام اعضای بدنم از من بنالند! این انگشت سبابه من است که شفاعتم را خواهد کرد! چون او را آغشته به خون جوانان وطنم نکردم! براوو!
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 کارت ورود به جلسه ی کنکور ۸۸ شهید محمد کامرانی از شهدای بازداشتگاه کــهریزک تهران که البته هیچ وقت به دستش نرسید... _____________________ 2
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 ما میگیم شاه نمیخوایم خاتمی تو برگه رأی نوشته جمهوری اسلامی! :icon_razz: مملکته داریم؟ 3
El Roman 31720 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 یه اعتراف تکان دهنده: من تا 5مین پیش فکر میکردم اسم این تاپیک رانی با طعم خونه 3
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 یه اعتراف تکان دهنده:من تا 5مین پیش فکر میکردم اسم این تاپیک رانی با طعم خونه دست شما درد نکنه. حالا که فهمیدین هیچ نظری درباره رای ندارین؟
El Roman 31720 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 دست شما درد نکنه. حالا که فهمیدین هیچ نظری درباره رای ندارین؟ وظیفه شرعی هست و به عشق آقا باید شرکت کرد
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2012 برادران دانشجو در دیدار با برادران لاریجانی: هدف از برگزاری انتخابات، برپایی نظام برادرسالاری است 1
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2012 کیهان: مردم باز هم مجلس را بدست اصولگرایان دادند بعله مردم !! بین اصولگرایان و اصولگرایان، اصولگرایان رو انتخاب کردند چون اصولگرایان خیلی بهتر از اصولگرایان بودند... 1
*Sanaz* 10640 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2012 ردهبندی جدید بهترین دانشگاههای دنیا از نظر تعداد و کیفیت اساتید: 1. زندان اوین 2. دانشگاه هاروارد 3. دانشگاه آکسفورد 1
ارسال های توصیه شده