*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ کشور من ؛ جاییست که : اگر روزه ات را بخوری اخراج می شوی ، ولی اگر رای مردم را بخوری رئیس جمهور ... اگر زنا کنی سنگسار میشی ؛ ولی اگر تجاوز کنی سردار .... چک برگشتی داشته باشی ؛ میشی کلاه بردار ! ولی اختلاس کنی میشی قهرمان ملی .... با سختی مدرک بگیری میشی راننده تاکسی ؛ ولی جعل کنی میشی وزیر کشور .... شکایت کنی کشته میشی ؛ ولی بکشی درجه میگیری .... کشور من تنها کشوریست ؛ که پرچمش را به زبان دیگر نوشته اند ... !!!:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مادرم گفت: برو به خاطر مهر هم شده رای بده! نگاش کردم. پدرم گفت: خودت میدونی اما عواقب داره. چند روز دیگه میخوای رسمی بشی شناسنامه ات را چک میکنند. نگاش کردم. این عکس را نشونشون دادم ، گفتم. همسن من بود؛ فلسفه هم میخوند. اما دیگه نیست که به پدر و مادرش نگاه کنه بازم برم رای بدم ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چه استقبال باشکوهی بود. موندم به 80 درصد میرسه یا نه. فکر کنم رکورد بشکنه. 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ و اگر در آخرت تمام اعضای بدنم از من بنالند! این انگشت سبابه من است که شفاعتم را خواهد کرد! چون او را آغشته به خون جوانان وطنم نکردم! 6 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ و اگر در آخرت تمام اعضای بدنم از من بنالند! این انگشت سبابه من است که شفاعتم را خواهد کرد! چون او را آغشته به خون جوانان وطنم نکردم! براوو! لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ کارت ورود به جلسه ی کنکور ۸۸ شهید محمد کامرانی از شهدای بازداشتگاه کــهریزک تهران که البته هیچ وقت به دستش نرسید... _____________________ 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ ما میگیم شاه نمیخوایم خاتمی تو برگه رأی نوشته جمهوری اسلامی! :icon_razz: مملکته داریم؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ یه اعتراف تکان دهنده: من تا 5مین پیش فکر میکردم اسم این تاپیک رانی با طعم خونه 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ یه اعتراف تکان دهنده:من تا 5مین پیش فکر میکردم اسم این تاپیک رانی با طعم خونه دست شما درد نکنه. حالا که فهمیدین هیچ نظری درباره رای ندارین؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ دست شما درد نکنه. حالا که فهمیدین هیچ نظری درباره رای ندارین؟ وظیفه شرعی هست و به عشق آقا باید شرکت کرد لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برادران دانشجو در دیدار با برادران لاریجانی: هدف از برگزاری انتخابات، برپایی نظام برادرسالاری است 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ کیهان: مردم باز هم مجلس را بدست اصولگرایان دادند بعله مردم !! بین اصولگرایان و اصولگرایان، اصولگرایان رو انتخاب کردند چون اصولگرایان خیلی بهتر از اصولگرایان بودند... 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ردهبندی جدید بهترین دانشگاههای دنیا از نظر تعداد و کیفیت اساتید: 1. زندان اوین 2. دانشگاه هاروارد 3. دانشگاه آکسفورد 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ این تاپیک بیشتر کاریماتور ِ تا کاریکاتور 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده