shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2011 تاپیک درخواست اهنگ که دسترسی بهش امکان پذیر نیست کسی آهنگ کجازی فایلی نتی چیز ی بخواد باید بیاد اینجا بگه دیگه یانی که مجازه .. دانلودش مشکل نداره:ws6: مثل اینه که خانمای گشت ارشادو دعوت کنی مجلس مولودی -------------------------------------------------------- اسپم های کاربر فروغ رو هم پاک کنید لطفا :4chsmu1: تاپیک درخواست آهنگ نداریم که دیگه ، اون واسه قبل از ممنوعیت دانلود بود ! اتفاقا اول آهنگای مجاز ممنوع شد بعد غیر مجازا ! آهنگ مجازو باید بری پول بدی بخری دانلودش حرامه ! خانــمهای گشــت ارشادم نباید کلا جایی دعوت کنی جـــیزّن! ---------------- ایشون از آشنایانه سهمیه اسپم رایگان داره ! :4chsmu1: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 16 آذر، 2011 با سلام..... خواهشا دو نوشته آخر در تاپیک ترانه های شاد پاک شود. عجیبه بنده اول تاپیک نوشتم،کسی تو این تاپیک نظر نده،باز هم بچه ها میان نظر میدن !!!!! 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 16 آذر، 2011 با سلام..... خواهشا دو نوشته آخر در تاپیک ترانه های شاد پاک شود. عجیبه بنده اول تاپیک نوشتم،کسی تو این تاپیک نظر نده،باز هم بچه ها میان نظر میدن !!!!! درود ، انجام شد 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 دی، 2011 آقا شرمنده.... این عنوان تاپیک ترانه های شاد را به موسیقی زلم زیمبو تغییر نام بدین. دیگه درخواست تغییر نام نمیدم. :icon_pf (34): 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 2 دی، 2011 آقا شرمنده.... این عنوان تاپیک ترانه های شاد را به موسیقی زلم زیمبو تغییر نام بدین. دیگه درخواست تغییر نام نمیدم. :icon_pf (34): انجام شد. من که همون موقع گفتم زلم زیمبو بهتره ! :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 سلام مدیر شادی امشب مسابقه است؟ درود بلی تا دقایقی دیگر ، برو خودتو گرم کن 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 سلام چرا تاپیک من رفت پارکینگ برا اعمال قانون درود کدوم تاپیکت امید جان ؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 درودکدوم تاپیکت امید جان ؟ یه دونه تو بخش فیلم زده بودم عنوانش این بود فکر کنم مجادله شهاب مرادی با احسان علیخانی 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 یه دونه تو بخش فیلم زده بودم عنوانش این بود فکر کنم مجادله شهاب مرادی با احسان علیخانی اونو فکر میکنم ارشدها حذفش کردن به خاطر پستهای سیاسی ... باز بهتره از خودشون بپرسی 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 اونو فکر میکنم ارشدها حذفش کردن به خاطر پستهای سیاسی... باز بهتره از خودشون بپرسی یه ارشدی به اسم ممد a اونو حذفیده گفت فرستادیمش پارکینگ چند روز اونجا بمونه عمال قانون بشه 2
آذرمهر 92 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 اقدام مدیر محترم تالار فیلم در قفل کردن تاپیک قلاده های طلا، بسیار نادرست بود. چگونه است که فیلمی از وازرت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز پخش برای عموم را میگیرد و در رسانه ملی هم تبلیغ آن پخش میشود،اما در این انجمن،انگ سیاسی به آن زده و تاپیک را میبندند !!! بحث درباره یک فیلم هست،موضوعش سیاسی باشد یا نه اهمیتی ندارد،چون اسم هیچ شخصیت سیاسی نیامده و تنها به رویدادهایی در سال 88 در جامعه ما اشاره شده. تا کی به این شیوه تک صدایی در شیوه مدیریتی ادامه میدهین؟ چرا تحت تاثیر افکار جمعی تصمیم میگیرین؟ وقتی دوستان شما با تمسخر تاپیک را منحرف کردند، به کدامیک اخطار دادین؟ کدام یک از نوشته های من در آن تاپیک خلاف موضوع فیلم بود؟ 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 اقدام مدیر محترم تالار فیلم در قفل کردن تاپیک قلاده های طلا، بسیار نادرست بود. چگونه است که فیلمی از وازرت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز پخش برای عموم را میگیرد و در رسانه ملی هم تبلیغ آن پخش میشود،اما در این انجمن،انگ سیاسی به آن زده و تاپیک را میبندند !!! بحث درباره یک فیلم هست،موضوعش سیاسی باشد یا نه اهمیتی ندارد،چون اسم هیچ شخصیت سیاسی نیامده و تنها به رویدادهایی در سال 88 در جامعه ما اشاره شده. تا کی به این شیوه تک صدایی در شیوه مدیریتی ادامه میدهین؟ چرا تحت تاثیر افکار جمعی تصمیم میگیرین؟ وقتی دوستان شما با تمسخر تاپیک را منحرف کردند، به کدامیک اخطار دادین؟ کدام یک از نوشته های من در آن تاپیک خلاف موضوع فیلم بود؟ اولا ممنون ازینکه، فیلمهایی رو که میبینید، تو این تالار ، به دیگران هم معرفی میکنید! اما، متاسفانه، همون طور که خودتون گفتید، این فیلم جز سیاست، در باره ی چیز دیگه ای صحبت نکرده، و همون طور که میدونید، مباحث سیاسی نباید تو ایت انجمن مطرح بشه. چه یه سخنرانی سیاسی باشه، چه یه فیلم سیاسی باشه. ممنون که رعایت میکنید 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 مهر، 2012 سلامایشالله فردا آلبوم شادمهر و توی سایت میذارین برای دانلود؟ ایشاللله نخیییر اما اگر برید و به مدیر درخواست بدید لینک بدون شیلتر بهتون میده
ارسال های توصیه شده