shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ تاپیک درخواست اهنگ که دسترسی بهش امکان پذیر نیست کسی آهنگ کجازی فایلی نتی چیز ی بخواد باید بیاد اینجا بگه دیگه یانی که مجازه .. دانلودش مشکل نداره:ws6: مثل اینه که خانمای گشت ارشادو دعوت کنی مجلس مولودی -------------------------------------------------------- اسپم های کاربر فروغ رو هم پاک کنید لطفا :4chsmu1: تاپیک درخواست آهنگ نداریم که دیگه ، اون واسه قبل از ممنوعیت دانلود بود ! اتفاقا اول آهنگای مجاز ممنوع شد بعد غیر مجازا ! آهنگ مجازو باید بری پول بدی بخری دانلودش حرامه ! خانــمهای گشــت ارشادم نباید کلا جایی دعوت کنی جـــیزّن! ---------------- ایشون از آشنایانه سهمیه اسپم رایگان داره ! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خیلی هم خوب...معلومه که میتونی دست شوما مرسی 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نه خسته! تالارت چقدر شلوغ شده مدیر!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام..... خواهشا دو نوشته آخر در تاپیک ترانه های شاد پاک شود. عجیبه بنده اول تاپیک نوشتم،کسی تو این تاپیک نظر نده،باز هم بچه ها میان نظر میدن !!!!! 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام..... خواهشا دو نوشته آخر در تاپیک ترانه های شاد پاک شود. عجیبه بنده اول تاپیک نوشتم،کسی تو این تاپیک نظر نده،باز هم بچه ها میان نظر میدن !!!!! درود ، انجام شد 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ آقا شرمنده.... این عنوان تاپیک ترانه های شاد را به موسیقی زلم زیمبو تغییر نام بدین. دیگه درخواست تغییر نام نمیدم. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ آقا شرمنده.... این عنوان تاپیک ترانه های شاد را به موسیقی زلم زیمبو تغییر نام بدین. دیگه درخواست تغییر نام نمیدم. :icon_pf (34): انجام شد. من که همون موقع گفتم زلم زیمبو بهتره ! :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مدیر شادی امشب مسابقه است؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مدیر شادی امشب مسابقه است؟ درود بلی تا دقایقی دیگر ، برو خودتو گرم کن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ سلام چرا تاپیک من رفت پارکینگ برا اعمال قانون 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سلام چرا تاپیک من رفت پارکینگ برا اعمال قانون درود کدوم تاپیکت امید جان ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ درودکدوم تاپیکت امید جان ؟ یه دونه تو بخش فیلم زده بودم عنوانش این بود فکر کنم مجادله شهاب مرادی با احسان علیخانی 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یه دونه تو بخش فیلم زده بودم عنوانش این بود فکر کنم مجادله شهاب مرادی با احسان علیخانی اونو فکر میکنم ارشدها حذفش کردن به خاطر پستهای سیاسی ... باز بهتره از خودشون بپرسی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اونو فکر میکنم ارشدها حذفش کردن به خاطر پستهای سیاسی... باز بهتره از خودشون بپرسی یه ارشدی به اسم ممد a اونو حذفیده گفت فرستادیمش پارکینگ چند روز اونجا بمونه عمال قانون بشه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ارادتمندخسته نباشید سپاس بیکران 1 لینک به دیدگاه
آذرمهر 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اقدام مدیر محترم تالار فیلم در قفل کردن تاپیک قلاده های طلا، بسیار نادرست بود. چگونه است که فیلمی از وازرت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز پخش برای عموم را میگیرد و در رسانه ملی هم تبلیغ آن پخش میشود،اما در این انجمن،انگ سیاسی به آن زده و تاپیک را میبندند !!! بحث درباره یک فیلم هست،موضوعش سیاسی باشد یا نه اهمیتی ندارد،چون اسم هیچ شخصیت سیاسی نیامده و تنها به رویدادهایی در سال 88 در جامعه ما اشاره شده. تا کی به این شیوه تک صدایی در شیوه مدیریتی ادامه میدهین؟ چرا تحت تاثیر افکار جمعی تصمیم میگیرین؟ وقتی دوستان شما با تمسخر تاپیک را منحرف کردند، به کدامیک اخطار دادین؟ کدام یک از نوشته های من در آن تاپیک خلاف موضوع فیلم بود؟ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اقدام مدیر محترم تالار فیلم در قفل کردن تاپیک قلاده های طلا، بسیار نادرست بود. چگونه است که فیلمی از وازرت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز پخش برای عموم را میگیرد و در رسانه ملی هم تبلیغ آن پخش میشود،اما در این انجمن،انگ سیاسی به آن زده و تاپیک را میبندند !!! بحث درباره یک فیلم هست،موضوعش سیاسی باشد یا نه اهمیتی ندارد،چون اسم هیچ شخصیت سیاسی نیامده و تنها به رویدادهایی در سال 88 در جامعه ما اشاره شده. تا کی به این شیوه تک صدایی در شیوه مدیریتی ادامه میدهین؟ چرا تحت تاثیر افکار جمعی تصمیم میگیرین؟ وقتی دوستان شما با تمسخر تاپیک را منحرف کردند، به کدامیک اخطار دادین؟ کدام یک از نوشته های من در آن تاپیک خلاف موضوع فیلم بود؟ اولا ممنون ازینکه، فیلمهایی رو که میبینید، تو این تالار ، به دیگران هم معرفی میکنید! اما، متاسفانه، همون طور که خودتون گفتید، این فیلم جز سیاست، در باره ی چیز دیگه ای صحبت نکرده، و همون طور که میدونید، مباحث سیاسی نباید تو ایت انجمن مطرح بشه. چه یه سخنرانی سیاسی باشه، چه یه فیلم سیاسی باشه. ممنون که رعایت میکنید 5 لینک به دیدگاه
reza.h 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلام ایشالله فردا آلبوم شادمهر و توی سایت میذارین برای دانلود؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلامایشالله فردا آلبوم شادمهر و توی سایت میذارین برای دانلود؟ ایشاللله نخیییر اما اگر برید و به مدیر درخواست بدید لینک بدون شیلتر بهتون میده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده