Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ عکسا خوب بودن اول: ینظرم یه عکس معمولی بود،هرچند برای خود گیرنهده عکس خوب و قابل توجهیه ولی من نظر خاصی ندارم. اگه کادر بندی بهتر بود، دست بچه چیزی نبود، کسی پای بچه رو اونطوری نمیکرد،(یا اگه میکرد دستش معلوم نبود) و عکس کمی با حوصله تر انداخته میشد، مطمئنا بهتر بود.(در آینده چند تا عکس از بچه میفرستم) دوم: عکسای طبیعی کلا معرکن حتی اگه دوربین دست یه بچه باشه، ولی اگه آدم بدونه که داره چه عکسی میگیره معرکست. این عکس خوبیه ولی کاش یکم تو رنگا افراط میشد(برایتنس یکم کمتر میشد و کنتراست کمی بیشتر میشد) (تو ایران کلا طبیعت کمرنگه مگر اینکه بعد از بارون باشه) ونوس کلا عکساش خوبه. امضا:Direct Man 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ دوستانی که عکساتون رو فرستادید میتونید بیاید برای نقدی که بچه ها کردند نظر بزارید لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اولا سلام و خسته نباشید میگم به همه کسایی که تو این سایت زحمت میکشن حالا بیاییم سر نقد عکس ها 037 جان این عکس قشنگیه ولی کاش میذاشتی توی قاب وفلاش دوربین رو خاموش میکردی تا عکس تو حالت خودش بیفته وعکس دومی کاش کیفیت دوربینت یکم بالاتر بود و یک عکس از طبیعت بهار میذاشتی تا به ادم ارامش بده ولی به هر حال هر دو عکس خوبن خسته نباشین 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ به نظر من اونقداااا قابل نقد نیست در مورد عکس اولی خب بچه ی با نمک هست...کمی تا حدودی میشه گفت عکاس عکس رو هنری گرفته...ولی اگه دو رو بر بچه رو کمی خلوت میکرد و یه ذره هنری تر میکرد...خیلی جالب میشد... اینقد میگم هنری خودمم موندم تو کفِش داشتم میگفتم ...در مورد عکس دوم هم فک نکنم ونوس خودش گرفته باشه نه؟ منظره ی زیبایی هست....و کادر بندی خومشله... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ به نظر من اونقداااا قابل نقد نیستدر مورد عکس اولی خب بچه ی با نمک هست...کمی تا حدودی میشه گفت عکاس عکس رو هنری گرفته...ولی اگه دو رو بر بچه رو کمی خلوت میکرد و یه ذره هنری تر میکرد...خیلی جالب میشد... اینقد میگم هنری خودمم موندم تو کفِش داشتم میگفتم ...در مورد عکس دوم هم فک نکنم ونوس خودش گرفته باشه نه؟ منظره ی زیبایی هست....و کادر بندی خومشله... قرار بر این بووده که دوستان عکسای خودشون رو واس نقد بفرستن 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ عکس دوم عکس قشنگی هست و برای اینکه یکم زنده تر نشون بده میتونست روش یکم تغییرات انجام بده چون تقریبا سیاه سفید هست عکس 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ به نظر من اونقداااا قابل نقد نیستدر مورد عکس اولی خب بچه ی با نمک هست...کمی تا حدودی میشه گفت عکاس عکس رو هنری گرفته...ولی اگه دو رو بر بچه رو کمی خلوت میکرد و یه ذره هنری تر میکرد...خیلی جالب میشد... اینقد میگم هنری خودمم موندم تو کفِش داشتم میگفتم ...در مورد عکس دوم هم فک نکنم ونوس خودش گرفته باشه نه؟ منظره ی زیبایی هست....و کادر بندی خومشله... میسییی عزیزم؛ خودم گرفتمش, لنگرود دیگه عکس دوم عکس قشنگی هست و برای اینکه یکم زنده تر نشون بده میتونست روش یکم تغییرات انجام بده چون تقریبا سیاه سفید هست عکس چخد قشنگ شد؛ اینقدر این حمید عجله کرد و گفت عکس بده؛ نذاشت یکم رو عکس کار کنم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ از دید یه شهرساز: عکس اول:عکس با مزه ایه ولی اگه حرکتش طبیعی تر بود و اونطوری پای بچه رو نمیگرفت باحال تر بود.چون من توجهم اول رفت به پاش بعد به دستی که پارو گرفته!ولی کلا عکس از بچه ها گرفتن اصلا کار ساده ای نیست.پس آفرینبر تلاشت عکس دوم:عکس زیبایی هست و به نظرم قاب بندیه خوبی داره.من ترجیح میدم عکس دستکاری نشه و همون ظاهر اولیشو داشته باشه. یه نظر کلی!میگم اگه موضوع عکسا به هم ربط داشته باشه مقایسشون راحت تره و میشه مانور بیشتری داد!2 تا عکس بچه یا ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده