A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ گروهی از طراحان نوکیا اقدام به تولید نسخه طلایی گوشی N97mini کرده اند. به گزارش اخبار خارجی موبنا به نقل از جی اس ام آرنا، N97mini یک گوشی هوشمند با صفحه کلید کامل و رابط کاربری لمسی است. گوشی N97mini به طلای 18 قیرات مزین شده و دارای صفحه نمایش 3.2 اینچی مقاومتی، دربین پنج مگاپیکسلی با لنز کارل زایس و فلش LED و صفحه کلید کامل QWERTY است. N97mini یکی از گوشی های مجهز به سیستم عامل سیمبیان نوکیا است که از سرویس های شبکه G3، Wi-Fi، GPS، بلوتوث و کارت microSD برای ارتقای حافظه تا 16 گیگابایت پشتیبانی می کند. تعداد کمی از این گوشی تولید شده و قیمت تقریبا زیادی برای آن در نظر گرفته شده است.اما پیش بینی می شود جایگاه خود را در بازار پیدا کند. گوشی N97mini در اروپا، خاورماینه، آفریقا و آسیا با قیمت 625 یورو فصل بهار سال جاری میلادی به بازار عرضه می شود. 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow خیلی قشنگه دوسش دارم:rose: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ میخوای بلات بخلم؟ قول الکی 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ قول الکی تو تاحالا از من قول الکی دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ تو تاحالا از من قول الکی دیدی؟ :w16::w16::TAEL_305: 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ :w16::w16::TAEL_305: :there: :there: :there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده