danielo 15240 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 همین 10 دقیقه پیش زلزله امد.البته قدرت زیادی نداشت{بابلسر} من دلم شور میزنه که جای دیگه مرکر اصلی باشه.چون بابلسر کلا شهر زلزله خیزی نیست کسی خبری نداره؟ 6
viviyan 12437 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 یاد رمان "نگران نباش" اثر مهسا محب علی افتادم. به نظرم دنیلو شما شبیه "آرش" هستید. 1
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 11 فروردین، 2012 خبر فوری/زلزله شدیدی ساری را لرزاندخبرگزاری فارس: دقایقی پیش زلزله ساری مرکز استان مازندران را لرزاند. به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، دقایقی پیش مقارن با 20:44 دقیقه زلزله ساری مرکز استان مازندران را لرزاند.این زمین لرزه همچنین در بابل، آمل و سایر شهرهای استان مازندران احساس شده است.هنوز هیچ خبری از میزان شدت این زمین لرزه در دست نیست.اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال میشود.منبع:فارسhttp://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901021001573 6
alimec 23104 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 همین 10 دقیقه پیش زلزله امد.البته قدرت زیادی نداشت{بابلسر}من دلم شور میزنه که جای دیگه مرکر اصلی باشه.چون بابلسر کلا شهر زلزله خیزی نیست کسی خبری نداره؟ آره داشتیم بیست و سی نگاه می کردیم که قبلنا کمتر می ترسیدم.. 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 11 فروردین، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]زمان وقوع به وقت محلی[/TD] [TD]بزرگی[/TD] [TD]توضیحات[/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD]۳.۴[/TD] [TD]مرزي كلا، مازندران [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD]۵.۰[/TD] [TD]مرزي كلا، مازندران [/TD] [/TR] [/TABLE] 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری