رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام.

تا 21 همین ماه فقط وقت هست تا ثبت نام آزاد تموم شه واسه همین این تاپیک رو زدم تا همه ی بحثای مربوط به کنکور پیش رو به اینجا منتقل بشه.

تقریبا از اکثر رشته ها کاربرهای رده بالا رو انتخاب کردم و دعوتشون کردم(اگه کسی دعوت نشده خواهشا حمل بر شخصی بودن قضیه نگیره)

حالا سوال من اینه:

من بیشتر دوست دارم در زمینه های خاص برق و مکانیک ( زمینه ی خاص) فعالیت کنم، از طرفی پول هم برام خیلی مهمه(خیلی)چه رشته ای برام خوبه؟

خودم اول میخواستم فیزیک برم(هنوزم میخوام) ولی وقتی اسمهای مثل حالت جامد، اتمی و هسته ای رو میشنوم، میبینم که هیچکدوم تو اون حیطه ای که من میخوام نیست(مثلا این وسط پلاسما و لیزر و کاربردی و ... کجا رفتش؟)

تو زمینه ی مکانیک هم فکر کنم ساخت و تولید درآمدش بیشتره(حالت جامد و سیالات یعنی چی اصلا؟)

در رابطه با خود برق هم از اطرافیانم شنیدم که کنترل توش پوله ولی چه ربطی داره به زمینه های خاص برق؟؟؟

اگرم کلا بخوام علایقم رو ول کنم میرم سمت رشته هایی مثل عمران و معدن و صنایع.

حالا دوستان با توجه به تجربه و زمینتون میشه منو راهنمایی کنید؟؟

یادآور میشم که فقط تا 21 ام وقت دارم برای آزاد.(سراسری بعد از مرداد)

• Like 6
لینک به دیدگاه

اگه سرمایه داری و ساپورت میشی و آشنا ماشنا داری عمران بخون، وگرنه فقط عذابه این رشته و خیلی سخته :hanghead: بقیه ش تو تخصص من نیست:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خب برو دنبال علاقت

هر چی که هست همون برات درآمد زا میشه!

تو میتونی تویه کم در آمد ترین رشته .. به شرط اینکه علاقه داشته باشی که به طبع اون پشتکار رو هم بهمراه داره جز نفرات اول بشی (از لحاظ شغلی و مهارت) و بهترین حقوق ها رو داشته باشی!

دنبالت علاقت برو ... پول و در آمد گزینه ی دومت باشه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه سرمایه داری و ساپورت میشی و آشنا ماشنا داری عمران بخون، وگرنه فقط عذابه این رشته و خیلی سخته :hanghead: بقیه ش تو تخصص من نیست:a030:

:ws52: یعنی دورشو خط بکشم؟؟؟ حالا با سختیش کار ندارم، سخت خوبه. درآمدش خوبه؟(با فرض اینکه من فوق رو برم خارج؟)

خب برو دنبال علاقت

هر چی که هست همون برات درآمد زا میشه!

تو میتونی تویه کم در آمد ترین رشته .. به شرط اینکه علاقه داشته باشی که به طبع اون پشتکار رو هم بهمراه داره جز نفرات اول بشی (از لحاظ شغلی و مهارت) و بهترین حقوق ها رو داشته باشی!

دنبالت علاقت برو ... پول و در آمد گزینه ی دومت باشه:a030:

بله علاقه خیلی مهمه، ولی تو این کشور به علاقه ی من توجهی نمیشه... باید سعی کنم یه طوری در طول نیاز اینا باشم تا پول هم در بیارم... درضمن میخوام یه Plan B هم داشته باشم.

به نظر من هم درآمد گزینه اولت باشه، جلوی خانوم بچه ها علاقه که نمیشه گذاشت، فقط مانیwhistle.gif

eder هم همینو میگه منتها یه جور دیگه. منم فعلا الویت اولم مشترکن علاقه و پوله که پول یکم بالاتره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws52: یعنی دورشو خط بکشم؟؟؟ حالا با سختیش کار ندارم، سخت خوبه. درآمدش خوبه؟(با فرض اینکه من فوق رو برم خارج؟)

درآمدش عالی نیست جزو رشته های سخته و اگه سختیش رو به جون بخری میتونی درآمد نسبتا خوبی داشته باشی، هم خوندنش سخته هم کارش مثل یه دکتر پشت میز نمیشینی کارت همش بدو بدو و تو گل و لای و بیایون ممکنه باشه:icon_razz:، و همونطور که گفتم اینکه آشنا داشته باشی تو شهرداری ها یا بخش های عمرانی سازمانها و یا سرمایه مالی خیلی تعیین کننده هست و اگه پیمانکاری کار کنی دقیقا مثل قماره

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من هم درآمد گزینه اولت باشه، جلوی خانوم بچه ها علاقه که نمیشه گذاشت، فقط مانی:whistle:

بله علاقه خیلی مهمه، ولی تو این کشور به علاقه ی من توجهی نمیشه... باید سعی کنم یه طوری در طول نیاز اینا باشم تا پول هم در بیارم... درضمن میخوام یه Plan B هم داشته باشم.

eder هم همینو میگه منتها یه جور دیگه. منم فعلا الویت اولم مشترکن علاقه و پوله که پول یکم بالاتره.

خب ببینید

من حرفم اینه

وقتی شما تویه یه کاری علاقه داشته باشید

با جدیت بیشتری دنبالش میکنین

و میشین یه غول تو اون زمینه

حالا میخواد مکانیک باشه

یا عمران

یا متالورژی

یا حتی دست فروشی!:w58:

اگه صرفا هدف پول در آوردن باشه

شما نیاز به مدرک تحصیلی آنچنانی نداری

شما میتونی با لیسانس ادبیات بشی مدیر عامل ذوب آهن

چجوری؟

با ضابطه

با بسیج

ولی اگه میخوای پیشرفت کنی و جزء بهترینا باشی

من میگم برو دنبال علاقت

منی که این حرف رو میزنم

به علته اینه که این کارو نکردم!!

و الان دارم کلی هزینه و زمان میگذارم که برگردم به اون مسیری که از اول بایستی میرفتم!:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب ببینید

من حرفم اینه

وقتی شما تویه یه کاری علاقه داشته باشید

با جدیت بیشتری دنبالش میکنین

و میشین یه غول تو اون زمینه

حالا میخواد مکانیک باشه

یا عمران

یا متالورژی

یا حتی دست فروشی!:w58:

اگه صرفا هدف پول در آوردن باشه

شما نیاز به مدرک تحصیلی آنچنانی نداری

شما میتونی با لیسانس ادبیات بشی مدیر عامل ذوب آهن

چجوری؟

با ضابطه

با بسیج

ولی اگه میخوای پیشرفت کنی و جزء بهترینا باشی

من میگم برو دنبال علاقت

منی که این حرف رو میزنم

به علته اینه که این کارو نکردم!!

و الان دارم کلی هزینه و زمان میگذارم که برگردم به اون مسیری که از اول بایستی میرفتم!:sigh:

ببخشید من عشقه باستان شناسی هستم غول باستان شناسی بشم چی میشم؟:ws3:همش هم علاقه نیست ، البته بین رشته های مهندسی میشه علاقه رو هم دخالت داد ولی مثلا بین انتخاب پزشکی و باستان شناسی هرکسی با علاقه انتخاب بکنه باید از اون پسگردنی های معروف نثارش کرد:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تعاریفمون فرق داره انگار:

من کلا از اینکه پشت میز بشینم بدم میاد(فقط وقتی میشینم که باید نقشه بکشم یا طراحی کنم یا محاسبات انجام بدم)

دوست دارم عملی کار کنم:ws3:

از یه دوست شنیدم که گفت هرچی بهتر باشه همون میشه.

دوستان راجع به حداقل مورد نیاز کنکور رشته هاتون هم میگید؟

(تشکرام رفته)

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید من عشقه باستان شناسی هستم غول باستان شناسی بشم چی میشم؟:ws3:همش هم علاقه نیست ، البته بین رشته های مهندسی میشه علاقه رو هم دخالت داد ولی مثلا بین انتخاب پزشکی و باستان شناسی هرکسی با علاقه انتخاب بکنه باید از اون پسگردنی های معروف نثارش کرد:ws3:

یعنی فکر میکنی باستان شناسی درآمد نداره!؟ :w58:

حرفه ای که با اجناس عتیقه در ارتباطه و کلی پول توش رد و بدل میشه مگه میشه برایه آدم هایه حرفه ایش بی در آمد باشه

حامد از اون حرفا زدیا

لینک به دیدگاه
یعنی فکر میکنی باستان شناسی درآمد نداره!؟ :w58:

حرفه ای که با اجناس عتیقه در ارتباطه و کلی پول توش رد و بدل میشه مگه میشه برایه آدم هایه حرفه ایش بی در آمد باشه

حامد از اون حرفا زدیا

دیدم که میگم، فوق لیسانس باستان شناسی با یه رنوی 55 مسافرکشی میکنه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دیدم که میگم، فوق لیسانس باستان شناسی با یه رنوی 55 مسافرکشی میکنه:banel_smiley_4:

منم دکتر میشناسم خیاطی میکنه!

این که نشد دلیل!

برو پست اول رو یکبار بخوون!

اگه طرف به این رشته علاقه داشت

مطمئن باش شده بود بدلیجات بفروشه .. نمیرفت تو تاکسی بشینه

• Like 2
لینک به دیدگاه

همین رشته هایی که بهشون علاقه مندی که رشته های خوبی هستن

راستش زمان به زمانم فرق میکنه آخه

یه زمانی رشته کامپیوتر خیلی رو بورس بود ولی الان دیگه تعداد بیکاراش خیلی زیاد شده

منم با نظر ادر موافقم

برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری

اگه نسبت به یه رشته ای عشق داری برو دنبال اون چون همون عشق باعث میشه موفق بشی حتی اگه رشته هایی باشه که به نظرت خیلی معمولی بیان

اما اگه علاقت به اندازه عشق نیست و فقط علاقست بهتره همینجوری که الان داری اینکار و میکنی دو دو تا چارتا کنی

به نظرم همین رشته ایی که گفتی خوبه برق...مکانیک ...اما درباره گرایشاش اطلاعاتی ندارم

اگه از بدو بدو کردن هم بدت نمیاد عمرانم رشته خوبیه ولی رشته پر دردسریه

• Like 4
لینک به دیدگاه

:ws28:

اون دیگه خیلی بی عرضه بوده!

من دوست لیسانس باستان شناسی زیاد دارم

همشون کار میکردن تو دوره دانشجویی

شاید کارش خیلی خیلی مشکل باشه

دائم از خونه دوری و همش باید تو خاک و خل باشی ولی بهرحال کار میکردن

مخصوصا اگه با یه گروه حرفه ای کار کنی پولشم بدک نیست

فک نکنم دیگه نیاز به مسافر کشی باشه

اونم فوق لیسانسش :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws28:

اون دیگه خیلی بی عرضه بوده!

من دوست لیسانس باستان شناسی زیاد دارم

همشون کار میکردن تو دوره دانشجویی

شاید کارش خیلی خیلی مشکل باشه

دائم از خونه دوری و همش باید تو خاک و خل باشی ولی بهرحال کار میکردن

مخصوصا اگه با یه گروه حرفه ای کار کنی پولشم بدک نیست

فک نکنم دیگه نیاز به مسافر کشی باشه

اونم فوق لیسانسش :w58:

باور کن

سوار ماشینش که شدم، یه ماشین داغوووووووون و کثیییییییییف خودش هم یه یارویی بود دقیقا لباساش و قیافش مال دهه 10 (!:دی 1310) بود! بین 2 کلمه ای که حرف میزد 30 ثانیه مکس میکرد!

بهم گفت چی میخونی؟ گفتم عمران؛ گفت فایده نداره نخون، گفتم چرا؟ گفت من فوق لیسانسم کارم اینه! فکر کردم فوق لیسانس عمرانه، گفتم بابا کار هستا واسه فوق لیساسن عمران، گفت عمران نههههه باستان شناسییییییی

دقیقا تحت تاثیر رشتش بود، خیلی ترسناک بود:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چه درسایی رو الان دوست داری

اگه جبر و گسسته رو دوست داری و خیلی خرخون نیستی کامپیوتر خوبه(یا به زبان دیگر بیشتر با هوشی تا خرخون)

اگه فیزیک 3 ات خوبه برق خوبه(خرخون هم باید باشی)

اگه فیزیک دینامیک و تحلیل مسائل بزرگ به ریز و این چیزات خوب باشه مکانیک یا عمران خوبه

• Like 1
لینک به دیدگاه
باور کن

سوار ماشینش که شدم، یه ماشین داغوووووووون و کثیییییییییف خودش هم یه یارویی بود دقیقا لباساش و قیافش مال دهه 10 (!:دی 1310) بود! بین 2 کلمه ای که حرف میزد 30 ثانیه مکس میکرد!

بهم گفت چی میخونی؟ گفتم عمران؛ گفت فایده نداره نخون، گفتم چرا؟ گفت من فوق لیسانسم کارم اینه! فکر کردم فوق لیسانس عمرانه، گفتم بابا کار هستا واسه فوق لیساسن عمران، گفت عمران نههههه باستان شناسییییییی

دقیقا تحت تاثیر رشتش بود، خیلی ترسناک بود:sad0:

چی بگم!!

ولی به نظرم به خود آدم هم خیلی بستگی داره

من پزشک عمومی میشناسم ماهی 10 میلیون درآمد داره

پزشک عمومی دیگه ای رو هم میشناسم که ماهی 900 تومن در آمد داره !

خیلی مهمه که خودتم فکرت و کار بندازی و زرنگ باشی

• Like 1
لینک به دیدگاه

.

اگه فوق می خوای بری خارج و دنبال بورسیه هستی و حوصله ی درس خوندن هم داری برو رشته های پایه

مخصوصا علوم کامپیوتر

قبول شدنشون تو شریف هم خیلی سخت نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...